Paradoks danasnjih klinki i likova koji se zale da nemaju devojku (nejebaci)

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Dakle u nasem drustvu punom paradoksa (ko i uvek) nije mi jasan ovaj.:think:

Kako to u isto vreme jedna grupa ljudi vice kako su danasnje klinke kur*ve, kako su uopste lake, kako se oblace bla bla bla.
Dok druga grupa u isto vreme vice eto kako se ne moze naci devojka, kako zene ne daju tako lako kao nekada.
Sto je jos gore ova druga grupa priziva to neko imaginarno proslo vreme (valjda kad su roditelju nalazili zenu ne znam).:eek:

Sta vi mislite?

Evo ja na primer, sa zenama nemam pojma iako dobro izgledam ali nikad nisam optuzivao ,,danasnje vreme ili zene u globalu``.

Kako to u isto vreme jedna grupa ljudi vice kako su danasnje klinke kur*ve, kako su uopste lake, kako se oblace bla bla bla.
Dok druga grupa u isto vreme vice eto kako se ne moze naci devojka, kako zene ne daju tako lako kao nekada.
Sto je jos gore ova druga grupa priziva to neko imaginarno proslo vreme (valjda kad su roditelju nalazili zenu ne znam).:eek:

Sta vi mislite?

Evo ja na primer, sa zenama nemam pojma iako dobro izgledam ali nikad nisam optuzivao ,,danasnje vreme ili zene u globalu``.

Mislim da je u pitanju sindrom "svima daju samo meni ne".

Sta vi mislite?

Jako dobra tema Arkania. Ja cak mislim da su zene u neku ruku u dosta gorem polozaju od muskaraca kada govorimo o periodu od 18-30.

Po nekom pravilu zene traze ozbiljnu vezu i sto kvalitetnijeg partnera dok je muskarcima na pameti samo seks. To su ti stereotipi, ali mislim da su ipak realni...

Koliko zene umeju da se bore za kvalitetnog muskarca ili ono sto neko naziva alfa muzijakom i u vezi i van veze prosto mi je tesko da poverujem.
Upravo zbog toga mislim da ako se zena svom snagom ne bori za nekog muskarca da je muskarcu pametnije da je zaboravi sve i da hoce sa njim.

Po mom misljenju ako zene ne zadovolje tu svoju potrebu nastupice sa nekakvim individualizmom zadovoljavajuci neke potrebe tog tipa, a tu spada i promocija licne seksualnosti.

Zbog toga ces na primer videti da najveci papucari-hedonisti govore kako zele neku za ceo zivot "ljubav za sva vremena" i bla bla bla, iako im je na pameti samo seks.:kafa:

Poslednja izmena:
Generalna razlika je što bi žene htele sve da isplaniraju i imaju ambicije.Muškarci su tu tanji.Interesovanja nam se manje-više ne poklapaju.Novca nema(za ono što žene žele i u količinama koje žele).Ostaje vam da budete licemerni i lažete,to je sve što možete da ponudite.

Ali je ovde vise prica o mladjim neozenjenim/neudatim mladim ljudima, zar ne?
Kako se onda tu uklapa prica o parama ako neko ima 18-24 godine?

Okej ima sponzorusa, ali ne mislim na njih...

Sta vi mislite?

Kako mislis zale? Pa nece im sigurno pasti sa neba. Moraju lepo da ih lazu pa ce ih imati koliko hoces. Zena vecma veruje lazima nego istini.

Mame ih nauče da su pare najbitnije a da pored para traže ''sve'' iako nemaju pojma šta je to ''sve''To što nemaš pare te ne oslobađa krivice što nisi sin bogatih roditelja.

Poslednja izmena:
Mame ih nauče da su pare najbitnije a da pored pare traže ''sve'' iako nemaju pojma šta je to ''sve''To što nemaš pare te ne oslobađa krivice što nisi sin bogatih roditelja.

I sve sto ce da dobiju jeste da ih sinovi bogatih roditelja medjusobno menjaju, zar ne?:kafa:
Pa nismo ni mi muskarci bas retardi i da ne mozemo da provalimo koja je od devojaka hardkor materijalista i koja je zagrizla za nas licno da na tome zasnivamo ozbiljnost veze.

A ako odlucimo da zivimo sa nekom da li smo duzni da joj dajemo nasu karticu na primer da ne govorim o osetljivijim stvarima kao sto je stedni racun ako ga neko uopste u Srbiji i ima danas?

Kako mislis zale? Pa nece im sigurno pasti sa neba. Moraju lepo da ih lazu pa ce ih imati koliko hoces. Zena vecma veruje lazima nego istini.

Kako zale?
Pa video si sigurno ovde na forumu, pa je neko otvorio temu o liku sa fejsa koji se isto nesto zali.
Zale se u svakom slucaju.

- - - - - - - - - -

Mame ih nauče da su pare najbitnije a da pored para traže ''sve'' iako nemaju pojma šta je to ''sve''To što nemaš pare te ne oslobađa krivice što nisi sin bogatih roditelja.
Mene samo zanima sta to ta zena koja hoce to sve ima da ponudi.

- - - - - - - - - -

Da, napravio sam temu misleci upravo nas mljadje.
Al dobro slobodno se moze prosiriti i na starije.

Sta vi mislite?

Cela filozofija se svela na to da aktivno kreše samo šaka ljudi (ne računam neke u vezama, kao i one koji su ušli u brakove sa 20 do 24 godine), dok ovi ostali ne krešu baš ništa, doslovno ništa. Tako da nema neke sredine. Vremena su se promenila, što je i normalno, nekada si imao ekipe od po 10 ljudi, izmešane, 5 na 5 ili 6 na 4, ali uvek si imao kakve - takve šanse, danas se i balans promenio, sve više je ekipa 5 devojaka, 5 muškaraca, odvojeno svako za sebe... Problem današnjice je i precenjivanje određenih ljudi, svaka misli da za nju treba da se pogine, što je i ok, ali onaj koji te je izabrao za života, ali u njihovim glavama treba da pogine svaki... A danas ih je dosta lakše i skinuti, jer se manje foliraju, više femkaju ali manje foliraju, jer niko više ne veruje da se one krešu da bi nama učinile, znamo da vole koliko i mi... Itd, itd.

I jedna devojka je rekla jednom tipu "eto, sve su ku*ve, ali ti i dalje ne je*eš"... Mnogo je tu faktora, ne može se o tome pričati tek tako...

A pa to ne moze.
Zato se zapadnjaci sprdaju sa feminizmom, oce da svi budu jednaki ali hoce i besplatno pice ;)

Pogledaj moj post iznad i link.

Poenta je u tome da ta prica o prezahtevnim zenama uglavnom potice od ajde da kazem neuspesnih mladih momaka koje su najbolje ribe vodale ko ovnove.

I to neko picopatjenistvo se prenosi dalje u nesto zrelijem dobu. Sama ideja uspesnog coveka podrazumeva i da kupi zenu, dobru ribu, dobru sekretaricu za kresanje na poslu i ljubavnicu pride, a meni je cela ta prica onako kao fuj..., jer mislim da su te "silikonke" em preskupe em skart roba teske kategorije sve i da nisu silikonke u bukvalnom smislu reci.

Secam se nekog tipa sto je postavio temu na LjiS-u pre 3-4 godine o tome kako je kupio skupa kola, a njegova devojka ih vozi i kad je nesto syebala auto i racun kod mehanicara ispao 30 hiljada ona mu je dosla i bukvalno preteci ga terala da plati.

I ajd ti meni reci koliko vredi to sto bi neki da kupuju?

Muskarci ispadose teski retardi koliko god da zaradjuju koji su se prodali za 2 plasticne sise.:roll::lol:

I sto bi uopste kupovali ljubav takoreci. Ajde mogu da razumem da neko nekad plati dobru prostitutku, ali i to tek mozda u 40+, a ja realno mislim da ne bi ni tada.

Meni to nema nikakvu draz. A kompleksaski stereotipi se svode na to da bez BMW nemas silikonku, a silikonka je preko potrebna kao :roll:, a ja realno silikonke/ultra fenserke pa i seksomanke teram od sebe na keca.

Sam vrhunac izopacenja estetike predstavljaju ona silikonska cudovista na fejsbuku.:(

Pogledaj moj post iznad i link.

Poenta je u tome da ta prica o prezahtevnim zenama uglavnom potice od ajde da kazem neuspesnih mladih momaka koje su najbolje ribe vodale ko ovnove.

I to neko picopatjenistvo se prenosi dalje u nesto zrelijem dobu. Sama ideja uspesnog coveka podrazumeva i da kupi zenu, dobru ribu, dobru sekretaricu za kresanje na poslu i ljubavnicu pride, a meni je cela ta prica onako kao fuj..., jer mislim da su te "silikonke" em preskupe em skart roba teske kategorije sve i da nisu silikonke u bukvalnom smislu reci.

Secam se nekog tipa sto je postavio temu na LjiS-u pre 3-4 godine o tome kako je kupio skupa kola, a njegova devojka ih vozi i kad je nesto syebala auto i racun kod mehanicara ispao 30 hiljada ona mu je dosla i bukvalno preteci ga terala da plati.

I ajd ti meni reci koliko vredi to sto bi neki da kupuju?

Muskarci ispadose teski retardi koliko god da zaradjuju koji su se prodali za 2 plasticne sise.:roll::lol:

I sto bi uopste kupovali ljubav takoreci. Ajde mogu da razumem da neko nekad plati dobru prostitutku, ali i to tek mozda u 40+, a ja realno mislim da ne bi ni tada.

Meni to nema nikakvu draz. A kompleksaski stereotipi se svode na to da bez BMW nemas silikonku, a silikonka je preko potrebna kao :roll:, a ja realno silikonke/ultra fenserke pa i seksomanke teram od sebe na keca.

Sam vrhunac izopacenja estetike predstavljaju ona silikonska cudovista na fejsbuku.:(

Taj lik je sam kriv.
Fora je da sa parama moze da je u trenutku posalje na pakovanje i cao i da nadje drugu bolju.
O tome se radi, neko ko je siromasniji a navedeni pacenik ce mnogo vise uraditi da zadrzi tu neku jer ce tesko naci drugu.

Silikonska cudovista ipak predstavljaju veliku manjinu, mozemo se zaustaviti na nekoj prosek devojci.

Back