Papski templari u SPC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти показујеш на који начин они делују, а ја сам ти рекао ко су они. Ако то раде убачени комунистички агенти онда је то много опасније него ако то раде унијати. Црква ће се ујединити једног дана, није важно када. А комунисти раде да униште цркву било када. То је разлика у тим деловањима. И зато треба очистити цркву од тих елемената који делују на уништењу цркве. Ја сам их видео и у Хилендару, и имао сам проблема са њима. Многи су уцењени од локалних комуниста и морају тако, а има их који су убачени да би нашкодили цркви, јер то је комунистички циљ био и остао..

Па онда неће бити никог више од званичника.:hahaha::hahaha::hahaha:

marino2005final230.jpg
groo.jpg

Mitra (freska iz treceg vijeka, Marino, Italija), mitraizam i ram za kamin u vladicanskom dvoru u Banjaluci.

Ko je Mitra, sta je mitraizam? Mitra je kult sunca, bozanstvo sunca. Kult se zaceo jos u drevnoj Indiji i oformio na prostoru danasnje Turske u Maloj Aziji, a preko rimskih oficira u drugom i trecem vijeku hriscanske ere rasirio se Riskim carstvom. Svoje kultne obrede obavljali su u pecinama.

marino2005final230.jpg

Oba covjeka imaju jednu iza druge povijen u nogu u koljenu. To je znak za suncani ekvinocij, znak za proljetnu i jesenju ravnodnevnicu. To je zajednicko za obojicu.

Ljudi drze stapove (negdje su to baklje), a stapovi su mjera za duzinu (ovdje duzinu dana i noci).

U jednog covjeka u ruci je duzi stap (ili podignut stap)i iznad njega, u gornjem lijevom uglu, izobrazeno je Sunnce, tj. bozanstvo Sunca, bog Sunca, proljetni ekvinocij, proljetna ravnodnevnica.

U drugog covjeka je kraci stap (ili spusten stap), sto predstavlja jesenju ravnodnevnicu, vrijeme kad Sunce uveliko oslabi, te je iznad tog covjeka u desnom gornjem uglu izobrazen Mjese, gospodar noci.

A sta je u sredini luka izmedju ovih ljudi, tj. sta je u sredini izmedju proljetne i jesenje ravnodnevnice? Znamo da je to vrijeme najduzeg dana u godini, prvi dan ljeta, ljetni solsticij kad Sunce dostize najvisu tacku na nebu. Eto, taj dan i ta tacka obljezeni su na ramu kamina drevnim asirskim krstolikim znakom za njihovog boga Sunca.

mithrareliefvert.jpg
mytrasceremonysibiuhyst.jpg

Cilj i svrha mog pisanja nije da vrijedjam bilo koga, nego pokazivanje i analiziranje realnog stanja manje ili vise poznatog siroj javnosti. Ne govorim nista sto vec ne postoji u medijskim sredstvima i ne pokazujem nista drugo do objektivne cinjenice, a na svakome je da sudi i da se vlada po svojoj pameti i po svojoj vjeri.

.

Храстовниче, је л Дејан Лучић темплар?
Ако сам га добро видео на једној слици коју си поставио.
На којој то? Ево списка свих масона 33 степена:

(King) Umberto Agnelli
Buzz Aldrin(слетео на месец или био у студију?)
Yasser Arafat
(Patriarch) Athenagoras I (овај је ''скинуо'' анатему са Латинске јереси)
Gene Autry
Tobias Axelrod
Foster Bailey
Admiral G.W. Baird
Achille Ballori
M.H. Barroso(председник ЕУ комисије)
Bernard Mannes Baruch
Harry L. Baum
Justice Hugo Black
Jonathan Blanchard
Tony Blair
John Wilkes Booth
John C. Breckinridge
George Herbert Walker Bush
Senator Byrd
Plutarco Elias Calles
James Cameron
Jimmy Carter
Sir Winston Churchill
Henry Clausen
William J. Clinton
Howell Cobb
James B. Conant
Copin-Albancelli
John H. Cowles
Adolphe Cremieux
Francesco Crispi
Aleister Crowley
Delmar Darrah
Morris B. de Pass
Richard DeVos (Amway)
Walt. Disney
Sen. Bob Dole
General James Doolittle
Gerard (Papus) Encausse
Frederick Engels
Senator Sam J. Ervin
Gerald Rudolf Ford
(King) Frederick II
Giuseppe Garibaldi
Newt. Gingrich
John Glenn
Barry Goldwater
Mikhail Gorbachev
Al Gore
J.J.J. Gourgas
Rev. Billy Graham
James Graham
Col. James "Bo" Gritz
Manly P. Hall
Mark Hatfield
Jesse Helms
Christian A. Herter
Richard Holbrooke
J. Edgar Hoover
Col. Edward Mandell House
King Hussein
Saddam Hussein
Burl Icle Ives
Jessie James
Rev. Jesse Jackson
Lyndon Baines Johnson
Jack Kemp
Duke Michael of Kent
Alexander Kerensky
Spencer Kimball
Henry Kissinger
C. Fred Kleinknecht
Kenneth S. Kleinknecht
Helmut Kohl
Arnoldo Krumm-Heller
Adriano Lemmi
Vladimir Lenin
McIlyar H. Lichliter
Gen. Douglas MacArthur
Sir Henry MacMahon
Robert McNamara
Vasili Maklakov
Domenico Margiotta
Thurgood Marshall
James G. Martin
Karl Marx
(Baron) Yves Marsaudon
Joseph Mazzini
Lord Alfred Milner
Francoir Mitterand
Henry Morgenthau
Benjamin Netanyahu
G. Bromley Oxnam
Olof Palme
Henry Palmerston
Shimon Peres
Albert Pike(оснивач данашње масонерије)
Dr. Norman Vincent Peale
Prince Phillip
Roscoe Pound
(Gen.) Colin L. Powell
Yitzak Rabin
Ronald Reagan
Joseph Rettinger (ево папе :per:) немој да ме пријавиш Аналитичару:D
Harman Gansvort Reynolds
Marshall S. Reynolds
Michel Reyt
Cecil Rhodes
Oral Roberts
Franklin D.Roosevelt
Paul Rosen
James Rothschild(вођа банкара)
Charles Taze Russell
Bishop Carl J. Sanders
Jacob Schiff
Bill Schnoebelen
Gerhard Schroeder
Rev. Robert Schuller
James D. Shaw
Senator Simpson
Joseph Stalin(ево и ''Звери'')
Rudolph Steiner
R.W. Thompson
Storm Thurmond
Leon Trotsky
Harry S. Truman
Pierre G. Vassal
Paul Moritz Warburg
Earl Warren
George Warvelle
H.G. Wells (најавио скорашња дешавања, све иде по плану, биће лоше по већину)
William Wynn Westcott
Earl Wheeler
Leo Wheeler
John Yarker
Brigham Young
http://www.biblebelievers.org.au/33rd.htm

Poslednja izmena:
Skoro svi svrseni bogoslovi iz Libertvilske bogoslovije prije rukopolozenja ulaze u loze (to je garancija za dobru eparhiju).

Ко је основао Либертвилску богословију, када и зашто?

Темплари више не постоје, да ли то можете разумети.

Те крстове што пришивате по форуму имају своје значење. То објасните, ако можете.

Све што је жуто није злато.

Ко је основао Либертвилску богословију, када и зашто?

Темплари више не постоје, да ли то можете разумети.

Те крстове што пришивате по форуму имају своје значење. То објасните, ако можете.

Све што је жуто није злато.

Sad se tek vidi da ti zaista pojma nemas! :hahaha:

Ви који нисте знали, а правите се да знате..

Темплари су расформирани 22 марта 1312. Ово што ви називате Темлари не постоји.

Prilozi

Poslednja izmena:
Jos se mlati slama,ona prazne sorte :mrgreen:
О ЈЕВРЕЈИМА КОЈИ СУ РАСПЕЛИ ХРИСТА

После тога виде Господ како му долази велики скуп, безбројно мноштво људи, погружени у тешку таму. Лица су им била покривена са гнојем и крвљу, а главе белом болешћу. Уши су им биле намазане смолом, у рукама држаху коњске репове. Ноге им беху искривљене и обрасле магарећом кожом. Кад угледаше једни друге, зачудише се сами себи и шапатом говораху: тешко нама свима које преварише Ана и Кајафа са Понтијским Пилатом, који су Христа осудили на крст и разапели, Њега који сада суди живима и мртвима. О зли саблазнитељи и лажљивци, због којих ми не поверовасмо у Христа Сина Божјег, па зато сада потпадосмо под Његову немилост и суд. Ми без одговора пред Њим стојимо, јер учинисмо многа зла Њему и Његовим ученицима и апостолима. А да смо поверовали у Њега и крстили се као и други који сада, како видимо, улазе у Његово Царство небеско, то би и ми тамо били уведени.

Док су они тако говорили, рече им Господ кроз анђелску трубу: зар ја нисам Господ Исус Христос, Син Бога Оца, који сам се спустио с небеса, сишао на земљу и родио се од Духа Светога и свете пречисте Девојке Марије? Долазио сам на ваше саборе и говорио вам: Ја и Отац једно смо, и ако мени не верујете, верујте делима Мојим. Ви сте видели дела Моја, како сам мртве васкрсавао, слепима очи отварао, кљасти су устајали на ноге своје, истеривао сам зле духове из опседнутих, и лечио сваку другу болест. И ви сте све то видели и не хтесте Ми веровати јер вас гордост ваша заслепи, да гледајући не видите и слушајући не чујете. Зато сада не можете са Мном царовати, јер све оно што сте Ми зло чинили било вам је мило и по вољи. Ви сте Мене на крст распели, и ребро моје копљем проболи. Видите сада руке моје и ребра моја која сведоче о вашој злоби према мени, али Ја вас нећу за то осудити, него зато што нисте послушали избранике моје, ученике и апостоле, које вам послах да вас покрену на покајање. Но ви се не покајасте, него се још више окренусте на гори пут. И протерасте Моје ученике из ваше средине и постадосте Ми још гори непријатељи, изгубивши тако Царство Божје.

Када они то чуше, почеше горко плакати и јаукати. Једни су се тукли у груди, а други гребаху кожу са лица свога и говорили: Мојсије, Мојсије, о тешко нама! Где си ти сада, дођи, да ли си ти бар заслужио милост од Бога? Избави сада и нас из невоље. Али им Господ наново рече: ваш је део у вашем неверству, а Мојсије кога ви тражите сад, на судном одговору, у Мени нађе прави пут. Зато ће вас он исмејати и изобличити. При тој речи појави се Мојсије у великој слави. Они чим га видеше, познадоше га и повикаше: о Мојсије, ти си нам дао закон, ми смо тај закон сачували како си нам заповедио, а овога садашњега Судију распели смо и убили. Сад нам кажи ко је Он, и зашто нам у твом закону ниси казао о њему, и реци нам како да се сада избавимо из његових руку. Јер видимо и свуда налазимо Његову власт, и свуда нас постиже суд Његов и гњев. Он ће нам свима судити, и нема никога ко би нас избавио од суда Његовог.

Тада Мојсије одговори Јеврејима: о неваљали и тврда срца синови, али не Авраамови, него синови ђавољи! Зар вам нисам писао у закону вашем говорећи: таквог једног Пророка подићи ће вам Господ Бог између браће ваше, којег сте ви дужни слушати као и Мене, што би вам год заповедио. А свака душа, која не послуша тога Пророка, биће истребљена из средине ваше. О томе вам је још јасније казано и на једном другом месту у вашем закону: Он ће бити царујући Цар од колена Јудина, који треба да дође. Он ће бити онај кога је народ очекивао, и о коме се много говорило, о коме вам је читано по зборницама вашим у дан суботњи. И зато сте лишени доласка Месије, о коме је сведочила наша вера, јер сте Га се ви одрекли, и уписали се у незнабошце.

Они му на то одговорише: како ми можемо у њега веровати, кад он назива себе Сином Божјим, а то у твоме закону није написано, и пророци нису о томе ништа говорили? А Мојсије им на то рече: Ја Њега пророком зовем као и себе, зато што се оваплотио и постао човек савршен, оставши савршени Бог. Он је био апсолутно савршен, али завист, злоба и пакост ваша, не даде вам да поверујете у Њега, и ради тога вас очекују у будућем веку вечне муке, и удео у огњеном језеру. Ово им изрече Мојсије и отиде од њих.

После тога одели Господ још једну групу од оних са леве стране, који изгледаху пуни лукавства. Они су били гори од свих других. Очи им беху тамне и мрачне као ноћ, на челима њиховим стајао је сатанин натпис. У рукама су држали дашчице, на која је било написано њихово зло и неваљалство.

Господ се и њима обрати са речима: [о нечастиви, зашто сте Ме оставили, и Антихристу се окренули, жањући за њега вашу погибију? Ви се одрекосте Мене, а сада се Ја одричем вас, и нећу вам се смиловати, него ћу и вас отерати на место где је он, у муке вечне и у ватру неугасиву.Зато што сте њему служили, имаћете ту част, да заједно са њим вечно горите. Тада их ухватише свети анђели, по заповести Божјој, и бацише у пропаст сатанску. И њихова вика и јаукање, беху страшни за слушање. А и ја, кад све то видех и чух, страх ме обузе велики. Милост су искали али милости нису добили.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Smrt/StrasniSud.htm#Sud15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back