parrotlover
Početnik
- Poruka
- 42
e ljudi treba mi pomoc papagaj mi je slomio donji kljun za 5mm. sta da radim? brinem se da li ce da mu izraste nov deo ili ne.
ako moze neki savet?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj molim te ko jos pusta papagaja da leti oko kuce? Osim ako mu je sve jedno da li ce se vratiti ili ne. Pa nije to golub, pa da mozes kao oni uzgajivaci golubova da ih pustas da lete u jatu pa se vrate. A u ostalom covek je i sam rekao da mu je padalo na pamet da je pusti. Ja sam imala papagaje u detinjstvu, pa mi ni onda nisu padale na pamet takve ideje.
Decko je, najblaze receno, izazivao sudbinu, a ja sam samo rekla da mi je zao ptice jer to za nju 90% znaci kraj.
proso ne bas najbolje, ali suncokret i ostalo da... pije, igra se, kresti... kao i pre.... ako se stanje pogorsa vodim kod veterinara
Ja imam Tigricu dobio sam je kad je imala 2 meseca kod mene je vec da kazemo 2 ipo meseca..naucena je sve..druzi se sa svim ukucanima,kad god neko dodje u kucu odma na rame na prst...veoma je druzeljubiv,Mili moj najjlepsi,jos je mali da prica ali radimo na tome..znam samo da ga ne bi menjao nizasta na svetu!<3
@parrotlover-bas mi je drago da se oporavio i da je poceo da se druzi sa tobom...
ako ima nekog ko svog papagaja rucno tusira, jedno pitanje...da li ga pokvasite onako skroz ili cisto malo da bude mokar...jer ovaj moj uvek pridje ovoj bocici s kojom ga prskam i pocne da pevusi i sav je srecan...meni ga je nekad zao jer je ceo mokar ali ja mislim da se njemu svidja to tusiranje
mozda kasnim s odgovorom, ali sigurno ce nekome posluziti, moj kicko se sam tusira, kad se tusira, posto se nekad i kupa... u svakom slucaju, kad se tusira, ja ispruzim ruku i pustim da mi tanak mlaz mlake vode curi po dlanu, kica se za to vreme stresa od milinei sam se spusti niz ruku do izvora vode i sam prolazi ispod toga i kvasi se koliko on hoce. nekad je to samo malo, a nekad se bas natopi i bude sav mokar. posle obavezno ode na luster ako je upaljeno svetlo, valjda da se zgreje i osusi ko sto je bog reko
![]()
djurica je sam,ima `partnera` samo u ogledaluhehe..sazreva djura polako...jel bese ima partnera ili je to neko drugi sa ovog pdf-a?