pa ti bas volis zivotinje![]()
To je samo mali delic zivotinja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti bas volis zivotinje![]()
Drago mi je sto imamo iste kaveze
da, fiseri su zanimljivi bar sam tako cuo nazalost ja ne znam gde se ovde mogu kupiti...pitaj "lavizalazar" ona ima fisera pa ti moze pomoci...pisala je na oprethodnim stranama![]()
Nisam ja laviZaLAZAR nego laviCaZARsramota me,ali ne mogu da se setim u kom mesecu sam ga kupilaSuper je Djura, vidi se da je mlad, koliko ga imas?
....samo znam da je bilo zimsko vreme,ove godineNisam ja laviZaLAZAR nego laviCaZAR
A da i da odgovorim, koupila sam u pet-shopu a postoje i odgajivacnice, ali tamo gde sam kupila, nema vise fisera![]()

To je samo mali delic zivotinja.
kupila sam ga 04.02`10Super je Djura, vidi se da je mlad, koliko ga imas?

Imam zeca, ruskog hrcka, siriskog hrcka, 2 crvenouhe kornjace, 2 patke i macku.Imao sam fisera ali mi je uginuo pre 6 meseci.sta jos imas
i jesi li imao i pre neke papagaje ?
Imam zeca, ruskog hrcka, siriskog hrcka, 2 crvenouhe kornjace, 2 patke i macku.Imao sam fisera ali mi je uginuo pre 6 meseci.

pa gde ti sve stanu kad zivis u gradu bre? sta kazu tvoji roditelji ? pretpostavljam da si oko 90. godiste ... i akko imas vremena za sve zivotinje 

Da li kornjace cuvas u akvarijumu?Imam zeca, ruskog hrcka, siriskog hrcka, 2 crvenouhe kornjace, 2 patke i macku.Imao sam fisera ali mi je uginuo pre 6 meseci.
kupila sam ga 04.02`10![]()
Nisam '90 nego '95 godiste.![]()
cekaj dok krenes u srednju a onda i fax 
zato i imas vremena za sve te zivuljkecekaj dok krenes u srednju a onda i fax
![]()

Cao drustvo, odavno se nisam javila.Moj Djole nikako da se pripitomi,najblizi kontakt smo ostvarili tako sto je dosao pored mene i iz ruke mi uzeo hranu,ali toliko je drcan da nemam reci,cim vidi da ulazim sa hranom u njegovu sobu momentalno sleti i hoce i on da rucka.
Nego imam jedno pitanje za sve, moja crvena rozela tj Djole poceo je pre 5 dana da se cupe tj. miti,pa sam se malo uplasila jer neznam da li je vreme za to ili ne,ovako je super raspolozan,peva kao slavuj (kao da nije papagaj,svi se cude),igra se, skace,nema vasi od cega se puno plasim i non stop ga gledam,sve u svemu super samo me to sekira,ako neko zna neka podhitno odgovori.Inace i moj papagaj je ceo dan napolju ali kada je bas jaka vrucina unesem ga unutra strah ne da ne padne u nesvest,a uvece je obavezno unutra jer me strah da ga nesto ne pojede.Pozz za sve ljubitelje zivotinja!!!!!!!!!!!!

Pa koliko ga vec imas da se niej pripitomio ?
bas mi je zao
moj savet ti je da kada ti uzima hranu iz ruke da ga stavis izpred nekog velikog ogledala tako da moze da vidi drugog papagaja kako stoji na tebi ... tj ptica uci od druge ptica.l..samim tim ako tebe vidi sa "drugom" pticom jer ne zna da je to on onda ce se i on navici na tebe
mitarenje ne zavisi od doba godine nego od starosti zivotinje ... tj prvo mitarenje pocinje sa 7-10 meseci bez obzira u koji deo godine padne (bar je tako za nimfe)
ma kakve bre crne vasi ?
pa zar i to moze da dobije iako je u kavezu
za ovo nsiam znao
moj je po celi dn napolju a sad je i uvece
po danu kad je najveca vrucina prekrijem kavez belom tkaninom jer odbija sunceve zrake ali asmo sa one starne gde je sunce da ne bi umro od toplote unutar kaveza
nece mu preko noci nista biti ako ga drzis recimo na balkonu gde ne mogu doci macke, tvorovi i ostale zivotinjice ... narocito su opasni tvorovi koji mogu da prodju kroz veoma male supljine pa samim tim i kroz resetke kaveza ... bar sam tako cuo na netu
on isisa krv i ostavi zivotinju
![]()
![]()
isto kao i moja Lepa 
e da ... pa imas ga relativno kratko mada ste se do ada trebali zdruziti ... jesi li ga pustala iz kaveza prve 2 sedmice kad si ga kupila ?