Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Pa ni ja nisam sekla, znam za to, ja ga redovno pustam iz kaveza.
Samo reko ako ti je toliko stalo da sredjuje nokte, ja mog cesto vidjam da ih "sredjuje"
I sta sam ja reka:
izvini nisam skontao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni ja nisam sekla, znam za to, ja ga redovno pustam iz kaveza.
Samo reko ako ti je toliko stalo da sredjuje nokte, ja mog cesto vidjam da ih "sredjuje"
I sta sam ja reka:

izvini nisam skontao
 Kako ti se zove papagaj? i koje je vrste?
 Kako ti se zove papagaj? i koje je vrste?

Zove se Lepa
Nimfa je u pitanju ... ne bih je dao ni za sve pare ovog sveta
 i sa psom i Fishkom
 i sa psom i Fishkom
Ma ja se zaljubio u moju Lepu

Ko je jos naucio papagaja da gura kolica i da se pravi mrtavpapagaja sam mnogo stvari (da gura kolica,pravi se mrtav...)

Lepa ti je bas lepa!
ne znam vazi li za nimfe isto,ali se kod tigrica prepoznaje pol po boji oko nozdrva

Vec smo ga prozvali budilnik.
Vec smo ga prozvali budilnik.

A koju pticu ti imas i kako se zove ?
I koliko dugo je vec imas ?
 -Mića.3 godine, međutim dobili smo ga sa nekog sajma ptica u bg i bio je 2-3 dana u nekoj kutiji pre no što je došao kod nas tako da je bio relativno stresiran.Mi smo učinili koliko smo mogli i kažem ti hoće da stoji na ruci meni i mom ocu, majka ga ne voli zbog nečistoće a sestra ga se plaši jer nekad krene da gricne kljunom.Da se češka ni u ludilu, možda rep ali kako kreneš na gore sve je gore.Žao mi je, nisam znao dok se nisam informisao na netu inače ne bih uzimao tako izmučenu životinju.
-Mića.3 godine, međutim dobili smo ga sa nekog sajma ptica u bg i bio je 2-3 dana u nekoj kutiji pre no što je došao kod nas tako da je bio relativno stresiran.Mi smo učinili koliko smo mogli i kažem ti hoće da stoji na ruci meni i mom ocu, majka ga ne voli zbog nečistoće a sestra ga se plaši jer nekad krene da gricne kljunom.Da se češka ni u ludilu, možda rep ali kako kreneš na gore sve je gore.Žao mi je, nisam znao dok se nisam informisao na netu inače ne bih uzimao tako izmučenu životinju.