Papagaji

Da li ste dresirali papagaja?

• Ne, papagaja nisam dresirao

• Da, ali sam papagaja malo naucio (da uzima hranu iz prsta...)

• Da, papagaja sam naucio da me se neplasi (da mi sedi na ramenu...)

• Da, papagaja sam mnogo stvari (da gura kolica,pravi se mrtav...)

• Da, papagaja sam naucio da prica!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E sad meni treba jedna pomoc :)

Jos uvek nisam okupao moju nimfu jer se bojim da se ne prehladi :eek:

Imam kadicu za kupanje nimfi medjutim ja sam pre neki dan nasuo u nju vodu (srednje toplu) i stavio je unutra medjutim ona nista samo stoji unutra i kada se udaljim od kadice ona podje da izadje ... izgleda da cu je morati pod tusem prave kade :lol:

Samo problem mi je kako da je osusim posle ? Jel moze da upali fen ? :mrgreen:
I koliko cesto vi kupate svoje ptice ???

:hvala:

Da 3 godine.Pa moguce je ako je ptica i ranije stresirana, ali stoji na ruci i pustam ga iz kaveza medjutim retko leti ali je zato sve vreme na kavezu veseo i pevusi nesto trckara i igra se a kad ja dodjem i pruzim ruku uskace kao skocimis.:D
Ja mog preko zime ne kupam,a preko leta ga fajtalicom jednom dnevno prskam...

ne mogu da verujem da se za 3 godine nije pripitomio :D
ali nema veze ako ga ti volis :)

ma ni ja svog necu preko zime ali sada je toplo pa hocu ali ne znam jel treba bas da ga "natopim" ili samo da pustim tus na njega blag :)
i ne znam kako da ga osusim :lol:

ne mogu da verujem da se za 3 godine nije pripitomio :D
ali nema veze ako ga ti volis :)

Pa sad zavisi kako gledas na pripitomljavanje.Ja sam ucinio koliko sam mogao.Jos uvek pokusavam da ga stavim na rame i cini mi se da ce uspeti.On se oseca kao clan porodice (bar tako izgleda).
U vezi kupanja, ona ce sama sa sebe stresti vodu, a iako ostane malo vode nije problem osusice se.Slobodno je ti fajtaj samo ne mnogo napadno:super:

Pa sad zavisi kako gledas na pripitomljavanje.Ja sam ucinio koliko sam mogao.Jos uvek pokusavam da ga stavim na rame i cini mi se da ce uspeti.On se oseca kao clan porodice (bar tako izgleda).
U vezi kupanja, ona ce sama sa sebe stresti vodu, a iako ostane malo vode nije problem osusice se.Slobodno je ti fajtaj samo ne mnogo napadno:super:

ok hvala na savetu puno ;)

bas je lep :)

uzgred imamo isti kavez ... samo sto je kod tebe vrh kao krov a kod mene je vrh kao polukrug :) cak je i boja ista plavo-bela :)

ajd slikaj malo kavez da vidimo kakav je ... da mi das neke ideje :D

Poslednja izmena od moderatora:
ma sta ima da ga slikam,to je jedan mali cumez,i nema nicega sem ljuljaske i dve precke.
djurica je od prvog dana van njega,samo ulazi uvece kad treba da spava...ko svaka kokoska :heart:

Back