PANDEMIJA I DEPRESIJA !

Ja sam rekao da su svi moji argumenti vezani za ovu temu opisani u kratkoj knjizi Izlaz iz depresije od Dr. Nila Nidlia. A sa polupismenim ljudima nemam sta da raspravljam. 😉
Momak. Još ćeš se mnogo stepenika popeti pre nego dođeš do moje pismenosti, ako i onda. Sitan si ti za mene. To što si pročitao knjigu, ne čini te pismenim. Šta bih onda ja trebala da kažem, koja sam čitala dve dnevno, dok si ti još piškio po prašini, što bi rekli? Šašavo dete. Pogotovo ako je to kakva knjiga iz samopomoći, tipa Slobodna deca Samerhila - mada nema šanse da si za nju čuo.

Depresija se ne leči knjigama, kažem, ma koliko me sramota što moram to uopšte bilo kome govoriti. Mislila sam da bi to trebalo biti opšte znanje, ali uvek previdim "duhovne" ljude i njihovo mesečarenje.

Mali čovek, nebitni argumenti - pogotovo ako ih nije u stanju ni artikulisati.

Momak. Još ćeš se mnogo stepenika popeti pre nego dođeš do moje pismenosti, ako i onda. Sitan si ti za mene. To što si pročitao knjigu, ne čini te pismenim. Šta bih onda ja trebala da kažem, koja sam čitala dve dnevno, dok si ti još piškio po prašini, što bi rekli? Šašavo dete. Pogotovo ako je to kakva knjiga iz samopomoći, tipa Slobodna deca Samerhila - mada nema šanse da si za nju čuo.

Depresija se ne leči knjigama, kažem, ma koliko me sramota što moram to uopšte bilo kome govoriti. Mislila sam da bi to trebalo biti opšte znanje, ali uvek previdim "duhovne" ljude i njihovo mesečarenje.

Mali čovek, nebitni argumenti - pogotovo ako ih nije u stanju ni artikulisati.
Pa ti da znas nesto ne bi se kljukala lekovima nego bi resila svoj problem? Ako si tako strucna. Bolje ti poslusaj moje savete i videces promene.

Haha jao jadan ja, gotov sam. U stvarnom zivotu kao i ovde, sa ljudima koji su potpuno ispranog mozga nema sta da polemisem. Samo sto ova gospodja od malo pre nema ni kulturu ni izrazavanje jedne normalne osobe. Izgleda je rade lose lekovi 🤔
Internet ima drugačiju kulturu pristupa nego ćeš je naći u kakvom salonu, pa čak i na ulici. Šta si se ti juče ulogovao na net, pa ne znaš pravila?

U realnom okruženju ljudi te neće zaustavljat po ulici da ti objasne svoje stavove o životu (o bogovi, ne mogu da verujem da ovo uopšte objašnjavam, ko da govorim nekom od pet godina). Shodno tome, drugačiji će vam bit prvi kontakt pa i kasniji odnos. Mreža dozvoljava veću prisnost, jer su ljudi direktni, i time omogućavaju drugima da budu direktni takođe i o bogovi stvarno da li si dosad u šumi živeo???

Sav si mi kulturan, ubio se, neverovatno. Umesto tog DIY za depresiju, bolje pročitaj nešto o vr.

I OVO je stvarno tema za brisanje, ili za premeštanje na neki pdf tipa: Kako Koristiti Internet.

Toliko znam.Ali hvala.
A šta radi moja duša sada?
Zašto učestvuje u ovom razgovoru?
Prijatnije bih se osećala da razovaram samo sa Susan - sigurna sam da bih čula nešto što me zanima, a ovaj razgovor me već iritira.
Ne volim pobožne ljude - decu izmaštanih bogova
Izvinjavam se

Sta li je falilo mojoj temi
drag.gif

Duhovni problem je kad tvoj lokalni pop diluje travu, al kad mu ti tt

Ispravno živiš? Šta uopšte to znači? Ne pušiš, ne piješ, ne drogiraš se, ne tetoviraš se, vegan si? Jel to misliš? To tebi znači: ispravno živim?
Sta znaci uopste ispravno ziveti?mozes da budes ispravan pola zivota I onda u trenutku se sve okrene recimo sudbina,visa sila I sta ja znam.to mi je smesno malo ne pali cigare zivi ispravno ili vegan je zato je ispravan.zavisi I kome kazes da je ispravan.za normalce biti ispravan se razlikuje od nekog ko zivi neki drugi zivot gde je paranoja normalna stvar jer ti je to vise instikt da reagujes zbog iskustva na neke situacije pre nego sto se dese.
Imas stalan stres pa naravno da cu da imam I paranoju.
Posle dugogodisnjih stresova I ja sam bio upao u ne depresiju nego mi konstatovali ptsp to je nesto jace od depresije.I lekove mi davali I bio sam na lecenju I u manastiru I ne znam ni ja sta mi sve nije padalo na pamet.
Necu da ulazim u rasprave jednostavno to reci depresija ,paranoja za te stvari mi smesno reci lako je prosto je prestani to I to nemoj da pijes lekove pi valerijanu,ej reci nekom pod terapijom nemoj da pijes lekove?
Tako moj poznanik kada video da pijem lekove za spavanje mi odrzao predavanje a on to pio isto samo krisom.

Pa ona je neznabozac. Ili rece da je satanista. Demoni je odvaljuju, prave pitu savijacu od nje
Ajde mali, di ti je sitna sveska Kako Napraviti Vernika Od Čoveka? Tamo gde si stavio i onu Kako Izlečiti Bolesti Verom?

Prijavi se na neki američanski evangelistički TV šou, tamo gde leče ljude dodirom za par iljada dolara, vidim da je to "vera" koju zastupaš.

Inače bi sedeo na Hilandaru, bos i go, i molio 24/7. I ne bi imo internet, jer je to đavolja rabota.

Što vas volim vernike koji bi i da ste "verni", i da vas nigde ne žulja. Pitaj Isusa jel on imao takve brige.

Back