Pancevo: vas danasnji utisak!

Sinoć sam imao priliku da obiđem pola grada i imam jedno pitanje za vas: da li je to neko bombardovao ovaj grad dok sam ja spavao?!

Svaka treća ulica je raskopana i to naravno nije obeleženo, što da se majstori muče neka ovi što voze i pešače paze sami. Gornji grad je posebna priča, tamo je totalni haos! Da li to zaista mora da bude tako?!

PS. Kupujem/rentiram polovan helikopter, dok ovi idoti ne završe ova raskopavanja.

pancevac76:
mali, idi i vici 'ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop'
u ovom slucaju coupe :)
Za nekog ko imam 30 godina, bar prema podacima u tvom profilu mogao bi i malo kulturnije da se ponašaš. Ako baš voliš, idi trči i viči koliko god hoćeš, niko ti ne brani. Ukoliko ti ova informacija ništa ne znači, onda si to mogao i na drugi način da napišeš, kada ti je već toliko stalo do pisanja.

zvoncica86:
pa onda nisi u čitaonici dečko,čitaonica je na spratu! ;)
Molim te, prvo pročitaj. Lepo piše:
shinoda:
Juce sam otkrio, ali i danas sam tu... upravo pisem iz biblioteke!
ali neko možda nije raspoložen da čita? Dakle, bio je u čitaonici, pa je onda sišao i pisao iz bibloteke. :)

Eto, kada već tako lepo zante gde je čitaonica i bibloteka, možda bi mogli tamo da se nađete da se ne tražite po Tesli? ;)

gde sam bila? pa Pesak... Bela Crkva... klosarska klasika, nego moj danasnji utisak? Pa ako se kao juce racuna period od 00.00, onda je pravo ludilo pocelo od same startne pozicije ovoga 13.8.2006. Stvarno sam puna pozitivnih utisaka. Varela sa svojim progresivnim zvukom, izuzetna lokacija (smederevska tvrdjava), koja ne moze da razocara, super drustvo, ludilo cak i na drumu! Zaista sam se fenomenalno provela! I am ODUSEVLJENA! Jedan od najboljih setova. I DJ preach je bio na nivou! Sledeci put vodim i vas! ;)))) sad jedva cekam Hawtina. woohooo

Back