Pancevo: vas danasnji utisak!

moji utisci dana ne postoje! za mene sada postoje samo utisci noci... ono ustajanje popodne, leganje ne s prvim petlovima, nego sa prvim komsijama, koji odlaze na posao...ono kao sudaramo se u hodniku,kao dobro jutro komsija! mislim extra... inace, pre neki dan sam iz grada otisla na pijac i kupila neko voce i cvece.. mislim da je bilo cirka 8 am, extra zanimljivo al zato me mozak boliii...hocu da se odmorim i da ucim...

prava_boli_glava:
moji utisci dana ne postoje! za mene sada postoje samo utisci noci... ono ustajanje popodne, leganje ne s prvim petlovima, nego sa prvim komsijama, koji odlaze na posao...ono kao sudaramo se u hodniku,kao dobro jutro komsija! mislim extra... inace, pre neki dan sam iz grada otisla na pijac i kupila neko voce i cvece.. mislim da je bilo cirka 8 am, extra zanimljivo al zato me mozak boliii...hocu da se odmorim i da ucim...
Cekaj, je l' si bila ti negde?
Veruj mi ni meni nije ni malo drugacije.. ovog leta sam docekao zoru bez sumnje jedno 20 puta sto je mnogo s obzirom da sam proslog docekao recimo 3!

bojan p:
Vidiš da ima još uvek nekoga, da svrati. ;) Sem toga prebacio si i 7000 poruka, malo li je kada uzmeš u obzir da si morao da pričaš sam sa sobom?! ;) :D Ili možda kad pričaš sam sa sobom više to radiš nego inače? :?
Pa pricam ja na drugim podforumima sa svima, ali na Pancevu sam cesto prinudjen da brbljam u prazno!
Ne znaju Pancevci za cari Foruma! :)

bojan p:
Da nisi floodovao, ne bi te banovali, pa bi sada ovde bilo znatno više poseilaca, valjda?! :D
Pod uslovom da nisi ništa crackovao, možda može da se patchuje, pa da i pored svih problema ne bude ovolike oseke, tokom trajanja morsko-letnje plime. ;)
Ne bi bilo.. ne moze nista da se uradi tako u sustini!
A i nije problem samo zbog morsko-letnje plime i inace nas je malo! :(

Back