Pancevo: vas danasnji utisak!

Dovla:
Па наравно да славим шта си ти мислио... иначе утисак обзиром на данашњи дан је заиста ружан... синоћ сам био у БГ-у и када сам се врћао морао сам на улазу у Панчево да станем да бих повраћао после само неколико удаха овог нашег ваздуха :?:?:?
Are you for real? :shock:
DaNa_Pa:
Moja jelka je veshtachka i bash je super, ne opadaju iglice, ne moramo da je bacamo posle...
Dan i nije neshto, al' ajde...
Shinoda, srecan put! ;)
Vestacka je bljaaaakkk :p :p :p
Hvala :mrgreen:

Xaxa slucajno mi promaklo, desava se i najboljima ;)
Bejah ja sinoc na platou... Malkice mi bilo 'ladno, ali preziveo sam.. Marchelu i Wikleru (posebno) svaka cast, lik je tako lepo isprozivao ovaj MB, vristao sam! :lol: I koncert su sasvim ok sproveli...
Kiza (Iskaz) je posebna prica, kako je odradio cert, alal mu vera i solo i sa O-positionom, to mi je bas diglo energiju!
Troubleheart mi nisu bili losi, iako ne slusam toliko rock, ali dopali su mi se.. pogotovo obrada "Wicked Game"-a!
A ona riba sto najavljuje kojeshta mi je bila najaca :lol: kako su je socno iscimali, bruka! :roll:
Posle toga nismo vise mogli da cekamo Van Gogha, pa smo zapalili na neku bleyu..
Eto...

Ja sam gledala O-position i bilo je Ok,
Marchelo je bio extra samo sheta shto nije duze ostao :cry: i mnogo mi se svidela ona Wiklerova pesma
Ostala sam na Van Goghu i bilo je strava, bila sam u prvom redu tako da sam sve videla i dosta je dugo svirao...Sve u svemu EXXXXTRA! :D

-Pocela skola, seme mu ebem :mad:
-Globalno zagrevanje i neuobicajeno velike temperature za ovo dobaa godine koje mi licno ne smetaju, ali zima ipak treba da bude ono sto jeste...zima!
-i neizbezna predizborna kampanja... udarci ispod pojasa, mhm.. Zivela Srbija, yeah right! :roll:

Back