Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Alexandra Mihajlovic aka Sashka!DaNa_Pa:@Shinoda
Ko ti je razredna?

Boljeg razrednog staresinu nisam mogao da dobijem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra Mihajlovic aka Sashka!DaNa_Pa:@Shinoda
Ko ti je razredna?
Mogao sam da se kladim da jeste..DaNa_Pa:@ Shinoda
Znam je, drzala nam je chasove za prijemni
"Lep, sunchan dan danas", pomislih kad jutros otvorih ochi... ali kad izadjoh napolje, hladan vazduh mi prostruja kroz telo i rekoh sebi: "Ni danas nema izlaska..."![]()
ehh.. latinac..rak rana svakog gimnazijalca. Ja sam ga mrzeo, sad mi je ok..kad mi vise ne predaje!DaNa_Pa:Meni su svi profesori manje-vishe ok, osim latinca...![]()
Zar bi radije da imas 5 casova fizike i matematike nedeljno?DaNa_Pa:A ja moram da ga gledam dve godine![]()
Shto je odvratna ova magletina![]()
Ti si luuD! :shock:Dovla:Јаоооо како куууул магла... сад сам се возао три и по сата по граду... много добра фора![]()
Shinoda:Zar bi radije da imas 5 casova fizike i matematike nedeljno?
Veruj mi, latinac je buranija u odnosu na prirodni smer i ono sa cime se mi mucimo...
Причао си са Нином а?Shinoda:Jest' nema sunca but nema veze.. necu dati da mi pokvari raspolozenje koje je od jutros..mmm lijeeepooo![]()
xaxaxa jesam izmedju ostalog..Dovla:Причао си са Нином а?![]()
Vlado, vlado ti BAS slavis.. Ono exkluziva do yaya, 3 metra yelka, kitimo spolja, iznutra...Dovla:Ево сад сам окитио кућу споља, кева је окитила јелку коју сам купио данас... 3 метра је висока![]()