Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Ja kazem ko posao ima,nek se u belaj ne uvaljuje.Da sam bila pametna ostala bi sama
zato sam i rekla da nisam pametna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kazem ko posao ima,nek se u belaj ne uvaljuje.Da sam bila pametna ostala bi sama
zato sam i rekla da nisam pametna
Nisam se ja ponadala sreci, nego da pobjegnem od kuceMislila si evo srece..svaka tako pa se zaje.aju
Mozes li krenuti iz pocetka.Ti zivis u stresu.Nisam se ja ponadala sreci, nego da pobjegnem od kuce
Kod kuce sam samo prezivljavalo zlo, bilo mi bitno samo da begam od kuce
Bio rat, nisam imala kud pa mi udaja djelovala kao jedino rijesenje
Iz pakla u pakaoNisam se ja ponadala sreci, nego da pobjegnem od kuce
Kod kuce sam samo prezivljavalo zlo, strasne probleme samo imali od kako sam se rodila u paklu sam zivjela i bilo mi bitno samo da begam od kuce
Bio rat, nisam imala kud, kakav crno posao, pa mi udaja djelovala kao jedino rijesenje
Mozes li krenuti iz pocetka.Ti zivis u stresu.
Imas li djecu?Moja mama isto..obolila od njeg.Moje drugarice pretucene,vjeruj mi.Na cistu miru.Budala svasta umisli.Ne, ne mogu, unistena sam i fizicki i psihicki, navukla sam na stres nekoliko hronicnih dijagnoza, sto na stres, sto kojecime drugim.... kraj
Zdravlje dala za bezvrijednog tipaNe, ne mogu, unistena sam i fizicki i psihicki, navukla sam na stres nekoliko hronicnih dijagnoza, sto na stres, sto kojecime drugim.... kraj
Mozes li sad pokusati iz pocetka?Ako imas gdje otici.Da malo prozivis.Mislila si evo spasa.21 godinu sam zivjela pod strasnim problemima i pritiscima, bio je prvi koji me htio ozeniti, i to sam vidjela kao jedini spas da pobjegnem od kuce, jer sam sve drugo pokusala i nije islo, hebiga tad bila teska vremena za sve, i tu se zajbem
Ja nisam obolila od muza, moj muz je smotan i glup, on nije u stanju nikom nista kako dobro tako ni lose ucinitImas li djecu?Moja mama isto..obolila od njeg.Moje drugarice pretucene,vjeruj mi.Na cistu miru.Budala svasta umisli.
Od cega si navukla bolest?Ja nisam obolila od muza, moj muz je smotan i glup, on nije u stanju nikom nista kako dobro tako ni lose ucinit
On stvarno nije u stanju nikom nista uciniti, dok ga ne natjeras
Ne mogu, napisala sam vec gore negdjeMozes li sad pokusati iz pocetka?Ako imas gdje otici.Da malo prozivis.Mislila si evo spasa.
Pa mali dio toga od mog zivota sam vec pisala na forumu, ako nisi procitala izvini ali mene mrzi i bolno mi je to opet pisati,Od cega si navukla bolest?
A ostalo cu ostaviti za roman ako ga nekad napisemJa uvjek kazem samo onoliko koliko ja mislim da mogu i koliko treba

Sta bre kukate, ja bih se zenio jos sto puta i to cu i da uradim, zenidba je zakon![]()

ko nije sposoban da sam sebe usreci ne treba ni da prilazi blizu druge osobe