PAMETNA devojka+GLUP momak...

Koliko sam ja shvatila iz ovih opisa, nije on glup, nego ima manjak poslovnih ambicija, dok je ona karijerista...

A sad malo da se igramo, posto nista zaista pametno ne moze da se kaze :p : Ona je proracunata i hladna osoba puna kompleksa, koje leci karijerom. Uvek je morala da bude najbolja, najpametnija, najlepsa... u svemu. Oko sebe okuplja veliki broj ljudi jer joj je stalno potrebna paznja, komplimenti i da joj se neko divi. Zena kojoj bi imponovalo da joj kazu da ima celicna muda.

On je dobrica koji voli da uziva u zivotu. Nije mu vazna karijera niti novac. Dobar drug, zabavan, rado vidjen u svakom drustvu.

Sad, mozemo se zapitati... Sta on trazi sa onakvom zenom?!?!?

----------------------------------------------

Vidite, sve je u epitetima. Jezik je cudo. :D

da li se prevara ubraja pod "dobrica" hm
a za bila gejtsa ne kazes da je karijerista (ok za neki takav prototip, da manemo CIA-u)... moglo bi onda da se pita kakva je tvoja karijera i da li joj malo zavidish

nije mu vazan novac u smislu da pretpostavlja da ce uvek neko drugi da uleti... :?

Nije lako naći DOBAR posao, ali pošto ovaj čovek ne radi ništa bilo bi normalno da radi neki posao koji može da nađe dok traži nešto bolje.

Meni ne izgleda da je ovde problem to što nije mogao da nađe posao. Uostalom, do 35 godina je imao otprilike desetak godina pa ako do sada nije našao ne deluje da će naći ni do 45 god. To dosta govori o njemu.

pa kolika je stopa nezaposlenosti u srbiji, znaci neko mora da ispush.i

*samo je valjda bitno da se uparuju zaposleni+nezaposleni da ovaj nezaposleni ne umre od gladi.. jedino sto tu onda pati natalitet

ali mozda je i to deo svetske zavere :evil:

ah nema smajlija "twisted" shteta

Pa da, i to :rumenko:
Realno, ako je ta devojka stvarno tako ambiciozna, ona ni nema vremena da slusa o tudjoj ambiciji, niti da ugovara sastanke sa nekim ko je isto tako zauzet kao ona... niti da se upusta u neke dubioze sa muskarcima. Sve zene koje ja znam i koje su imale opustenije frajere, ili frajere koje su ih varali, su to tolerisale zato sto im taj momak nije bio na prvom mestu, nego im je stvarno vazna bila skola/posao/...

ili im nije na mestu momak, pa da se ne bi non stop hvatale za glavu pa se uhvate posla.. e sad kako su uvek momci loshi.. mozhda zbog bioloskog sata, zena se valjda oko 30-te pita - pa kad ce vishe to dete - bar jednom.. ne znam kakve ovo ima veze

Da li mozete da razumete vezu izmedju momka koji je izuzetno pametan, inteligentan, perfektan djak, savestan, ispravan, pravedan, zanimljiv, lep, zgodan, dobar prijatelj, karijerista, vredan, radan...
I devojke koja ima XXgodina koja u zivotu nije digla teze od kasike, lenja, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorila nije, puna kompleksa, prepuna sebe, narcisoidna, omalovazava mushkarce non-stop, vara momka na svakom koraku i ON TO ZNA i prasta joj...

ovo nije problem ?

ja bih samo da pitam na orginal temu...koliko cura ima epiteta, da ne nastupa mozda za Grand, poshto mi lichi na najavu...oni bash imaju slichan spisak
mozda je odgovor da ona ima sve pa joj nishta ne treba osim njega :D

ne, to je nekako ok... ozbiljno.. ovima bi pre oprostila.. mada ti ambiciozni mushkarci bi pre presekli?... he i ovo je stereotip ali eto

da li se prevara ubraja pod "dobrica" hm
a za bila gejtsa ne kazes da je karijerista (ok za neki takav prototip, da manemo CIA-u)... moglo bi onda da se pita kakva je tvoja karijera i da li joj malo zavidish

nije mu vazan novac u smislu da pretpostavlja da ce uvek neko drugi da uleti... :?

U nasem narodu postoji cudna navika da se svaka kritika shvati kao ljubomora.

Paz'... Govorila sma uopsteno, jer je pocetni opis pun stereotipa i ocigledno usmeren da nahvali devojku a ocrni tog tipa... Sto mi ne deluje realno (sa 20 godina, bez fakulteta ne mozes posteno dobiti karijeru... Ok, to je uspeo pomenuti Bil Gejts ali ne u Srbiji).

Nema ona stalan posao, nije to dobar posao. Poenta je da se bori da napreduje, zeli i maximalno se trudi i ulaze u sebe, a pored sebe ima takvog truta lenjog, kojem je svaki posao tezak. A ona u njega gleda kao u Boga. Totalno kontradiktorno, ona zeli nesto da napravi od svog zivota a pored sebe ima coveka, kojem ona trazi posao koliko je lenj

Aaaaaa, pa to je druga stvar!

Onda je tako trebalo da napises na pocetku. A mi taman stvorili sliku direktorke medjunarodne kompanije za marketing, koja ima 20 godina, i istovremeno studira.

Sto se tice teme...
Ko zna sta ona vidi u njemu?

Ona zna.

Je l makar lep?

Lep?:hahaha:
Ima 35+ god, a ona 22... sta mislis koliko to lepo izgleda? On u zrelim god a ona devojka...
Citav zivot izlazi i 'vata klinke... ma olos klasicni(i to je kompliment)...
A tek da cujete kako ona o njemu prica... dodje mi da uzmem pistolj i ubijem se... da skratim muke...
Kao da je on neki tip, koji poseduje neke kvalitete... a nema ni jedan...

Lep?:hahaha:
Ima 35+ god, a ona 22... sta mislis koliko to lepo izgleda? On u zrelim god a ona devojka...
Citav zivot izlazi i 'vata klinke... ma olos klasicni(i to je kompliment)...
A tek da cujete kako ona o njemu prica... dodje mi da uzmem pistolj i ubijem se... da skratim muke...
Kao da je on neki tip, koji poseduje neke kvalitete... a nema ni jedan...
E,vidiš ona misli da ima.:)Šta misliš kako se ta pojava zove?

Da li mozete da razumete vezu izmedju devojke koja je izuzetno pametna, inteligentna, perfektan djak, savesna, ispravna, pravedna, zanimljiva, lepa, zgodna, dobar prijatelj, karijerista, vredna, radna...
I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?

Ako je ona tako pametna kako je onda odabrala glupog momka..To mi je malo nejasno.

Po meni je isto ovo totalno glupo i nelogichno. I da je pametan mushkarac sa glupom devojkom, onda je isto besmisleno:confused:

I momka koji ima 35+ godina koji u zivotu nije digao teze od kasike, lenj, zivi sa mamom i tatom, izlazi redovno, nista u zivotu stvorio nije, pun kompleksa, prepun sebe, narcisoidan, omalovazava zene non-stop, vara devojku na svakom koraku i ONA TO ZNA i prasta mu...

Sta ova devojka trazi sa takvim momkom?

repeticiju unistavanja ionako krhkog samopouzdanja.

samo, ne bih ja ovakvog tipa nazvala glupim...

edit. sad videh da ona ima 20 godina... balavica... karijerista u 20? kad pre oformi taj stav, pa ni faks nije omirisala...

Poslednja izmena:
Мислим , Маричичак, да си пристрасна, то је ипак твоја другарица.

Са 20 је лако бити ,,каријериста'', желети добар посао, путовања...
А онда девојка себи ,,скаче у стомак'',па би, класично женски ћуркасто, да ЊЕМУ роди дете, да се за ЊЕГА жртвује, јер је њему време... ( Изненађујућа доза алтруизма!)

Где је ту каријера о којој је било речи?

Него је млада, заљубила се у превејаног типуса, није глупа, само је баш млада, још увек у годинама кад се принцезе ложе на битанге.

Back