другарица
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
За Коштуницу нисмо сумњали. Шта је са Дачићем?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Кажу на Дневнику да је коалиција око СПС-а јединствена и да ће разговарати са свима.![]()

Ја имам равно десет година искуства у бављењу политиком и тврдим да СПС-ПУПС-ЈС неће ићи са Томом и Коштуницом ни по коју цену нити ће се та коалиција распасти. ДС такође неће ићи са СНС а власт може да се формира једино ако ДСС или радикали приђу владајућем блоку. Ако то ураде вадиће се на причу да су делегирали ауторитет на општинске одборе који су тако одлучили а ако буду ауторитет онда ће бити нових избора у које ДС, надам се, улази озбиљније и чисти Тому.
дати за мрвицу Власти ...Ко би помислио да ће СПС икада ући у коалицију са ДС-ом, па ушли ...
уторак, 23. јун 2009, 13:55 -> 19:37
Николић постигао договор са Коштуницом
О овим принципима до краја недеље разговараће се са радикалима.

Није да неће ићи са напрдњацима,Ја имам равно десет година искуства у бављењу политиком и тврдим да СПС-ПУПС-ЈС неће ићи са Томом и Коштуницом ни по коју цену нити ће се та коалиција распасти. ДС такође неће ићи са СНС а власт може да се формира једино ако ДСС или радикали приђу владајућем блоку. Ако то ураде вадиће се на причу да су делегирали ауторитет на општинске одборе који су тако одлучили а ако буду ауторитет онда ће бити нових избора у које ДС, надам се, улази озбиљније и чисти Тому.
Ја имам равно десет година искуства у бављењу политиком и тврдим да СПС-ПУПС-ЈС неће ићи са Томом и Коштуницом ни по коју цену нити ће се та коалиција распасти. ДС такође неће ићи са СНС а власт може да се формира једино ако ДСС или радикали приђу владајућем блоку. Ако то ураде вадиће се на причу да су делегирали ауторитет на општинске одборе који су тако одлучили а ако буду ауторитет онда ће бити нових избора у које ДС, надам се, улази озбиљније и чисти Тому.
Николић је у ситуацији у којој не може да изгуби
- Да се направи коалиција ДС-ДСС-СПС он ће у народу постати виђен као једина опозициона фигура. Таква коалиција би довела до нестајања ДСС и СПС, и останка једино СНС као опозиције, а народно незадовољство кризом и немаштином довело би до тога да гласају за СНС и они копји обично не би.
СПС је у најгорој позицији и са својих 7% постаће жртва баш својих 7%- тих 7% требају као кап воде у пустињи- ДС-у и Тадићу и Тадић ће учинити СВЕ да задржи СПС у коалицији иако би то било погубно за СПС. Тадић неће презати ни од претњи или отвпрених уцена.
Тако ће СПС постати жртва сопствених 7%.

Па немој тако, Чеда је по кумовској линији постигао договор ...Било је сумњиво још од како је ДОС купио СЂД и платио јој да намува Слобу да се не опире хапшењу. Пре тога се стварно није могло наслутити.

СЂД нико никада није питао низашта ...
И кад је то СЂД била код Слобе па га "убедила" ???
лександар Вучић каже да ће СНС после ДСС разговарати са СПС
1. августа Земун и Вождовац добијају власт
Мало је вероватно да ће у тим општинама доћи до понављања избора. Не желим да верујем да има неодговорних политичара који би били спремни да Земун и Вождовац оставе без власти годину дана
Томислав Николић и Војислав Коштуница разговарали јуче о коалицији за Земун и Вождовац, са коалицијом око СПС, СНС ће разговарати сутра
Представници Српске напредне странке и Демократске странке Србије разговарали су јуче о формирању власти у две београдске општине. Према речима Александра Вучића, заменика председника СНС, напредњаци очекују да са социјалистима и њиховим коалиционим партнерима о сарадњи у Земуну и Вождовцу разговарају сутра. На конференцији за новинаре, Вучић је казао да су се лидери напредњака Томислав Николић и Војислав Коштуница јуче састали. Вучић је додао да ће ДСС у четвртак имати састанак са својим коалиционим партнерима и да нема ништа против да око формирања власти у Земуну и Вождовцу преговори буду вођени и са лидером Нове Србије Велимиром Илићем.
- Очекујем да ће коалиције у Земуну и на Вождовцу бити формиране до 1. августа. Мислим да је мало вероватно да ће у тим општинама доћи до понављања избора јер не желим да верујем да има неодговорних политичара који би били спремни да те општине оставе без власти годину дана - казао је Вучић.
Заменик председника напредњака рекао је да се став СНС о евентуалном уласку Србије у НАТО не разликује од става ДСС-а, али да не верује да је то важно приликом формирања локалних коалиција јер се власти на том нивоу баве асфалтирањем улица и решавањем питања канализације.
Према његовим речима, Српска радикална странка није одговорила на позив СНС на разговоре о формирању локалне коалиције у те две београдске општине, због чега напредњаци више не желе „да замајавају јавност".
Говорећи о ситуацији у Републици Српској, Вучић је рекао да је било какво угрожавање тог ентитета неприхватљиво због тога што је у супротности са Дејтонским споразумом, чији је и Србија гарант.
- Поштујемо међународно право и признате границе али смо и против укидања Републике Српске јер је то против Дејтонског споразума - рекао је Вучић.
Повереник СНС за Републику Српску Лука Кецман изјавио је да је у више од половине општина у РС почело формирање одбора те странке и изразио очекивање да ће до септембра бити формирани органи партије у 70 одсто општина, након чега ће почети припреме за изборе 2010. године.
Ј. Рафаиловић
Ovaj mučeni Nikolić nikako da shvati s kim ne sme da razgovara ni po koju cenu.![]()
Ne mogu bez tebe, ne mogu sa tobom...
To je, valjda, najteza solucija koja nekoga moze snaci![]()

Што је баби мило, то јој се и снило ...

А кад је њега снашло да са неким не може? Колико ја видим може са свима![]()
A sta ce?!
KO moze sam?
Daj nekoga zivota ti, pa da mrem da ne zalim![]()

А кад је њега снашло да са неким не може? Колико ја видим може са свима![]()

Није поента у томе да може сам већ да одреди са ким може а са ким не може. Видиш како Чеда не може са Коштуницом (и обрнуто), како радикали не могу са Томом и Чанком. Са ким он не може?
А Слоба је могао сам![]()

Матора радодајка не бира ...
Не може,
време (и још по нешто) је прегазило ...
Бога моли да се нађе неки ко ће са њом,
да преживи до сутра, до следеће муштерије ...
А то хоће само гори од ње
или они који су баш много загорели ...
![]()

Ja radikale ne bih ni pitala uopste!
Cedu jos manje!

Па ти не би али он их пита. Радикале отворено зивка иако им је растурио странку а Чеду не зове али ако ДС понуди коалицију и повуче Чеду не верујем да ће се бунити. Зове и СПС и ДСС и НС и НП и ЛЗТ ... на крају ће Чанак и Вулин да навуку комплексе јер само њих не призива
А о томе ко воли да седи у опозицији најбоље говори то што се кандидовао за председника под паролом "реално" када је Маја Гојковић РЕАЛНО могла да победи (чак бих и ја која нисам радикалка у том тренутку пре дала глас њој него Тадићу).

Значи исто као прошле године за Београд![]()