Palma podnosi krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić

Pogledajte prilog 923503

PALMA TUŽIO SINA PREDSEDNICE ĐILASOVE STRANKE U JAGODINI ZBOG LAŽNOG PRIJAVLJIVANJA OBIJANJA STANA!

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine danas je tužio i sina Katarine Jokić, predsednice Đilasove stranke u Jagodini zbog lažnog prijavljivanja

Pogledajte prilog 923504

Informer.rs | 11. 05. 2021.

Naime dotični je Policijskoj upravi u Jagodini 01.05.2021. godine prijavio obijanje stana. Policija je odmah izašla na lice mesta kako bi utvrdila činjenice i okolnosti. Na licu mesta policija je zatekla zaključana vrata, koja je otključao sin Katarine Jokić koji je obijanje i prijavio. Kriminalističko - tehničkim pregledom vrata nisu uočeni tragovi odbijanja. Sin Katarine Jokić je rekao da je u stanu sve kako je bilo. Drugim rečima nikakvog odbijanja stana nije bilo, navodi se u saopštenju Jedinstvene Srbije.

Međutim, ističe se u saopštenju, Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić već njene majke.

Po staroj uobičajenoj navici Marinika Tepić u javnost plasira svoje laži. Na taj način je po ko zna koji put pokušala da oblati Dragana Markovića Palmu govoreći kako se eto vrši pritisak na svedoke i zastrašivanje, Ovo je samo još jedna u nizu laži Marinike Tepić i zato je Marković danas pustio krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu za lažno prijavljivanje. Da podsetimo da je Marinika Tepić prvo slagala da je na skandaloznoj konferenciji za štampu koju je organizovala slagala da je njen lažni svedok insajder koji je radio za Markovića u njegovom hotelu.

Niti je radio za Palmu niti je pomenuti hotel Palmin a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Đilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan. Slagala je i da žene se žene u Jagodini zapošljavaju tako što dobiju telefon za druženje za šta su je tužile 393 žene. Podržala je laži Sande Rašković Ivić i Miće Jovanovića takođe. Ovakvom maniru lagana radi sticanja političkih poena i blaćenja neistomišljenika mora se jednom za svagda stati na put i zato je i za ovaj slučaj puštena krivična prijava za lažno prijavljivanje, zaključuje se u saopštenju JS.
Zašto koristiš SNS izvor informacija? Još jednom se pokazuješ koliko si ljigav.

Zašto koristiš SNS izvor informacija? Još jednom se pokazuješ koliko si ljigav.
А које изворе да користим? Можда портале лажног опозиционара и руског агента Друга Ђида који су и почели хајку на Светог Леку и Господина Палму, само зато што су Србијанци, а успешни су у свом послу?

Poslednja izmena:
А које изворе да користим? Можда портале лажног опозиционара и руског агента Друга Ђида који су и почели хајку на Светог Леку и Господина Палму, само зато што су Србијанци, а успешни су у свом послу?
Ako si toliko protiv SNS-a onda je stvarno licemerno da koristiš njihove izvore informacija.

1621757993514.png

Palma: Đilas i Marinika lažu i to je veliki udar na sve porodice, oni su štetočine Srbije

Predsednik i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Markovć Palma rekao je da je borba protiv diskriminacije i za rodnu ravnopranost nešto što se nosi od kuće i da je to stvar, pre svega, kako je dodao, kućnog vaspitanja.

1621758100743.png

utorak, 18. 5. 2021.

- Kada je u pitanju nasilje u porodici, nasilje nad ženama ili bilo koji vid zloupotrebe žena, naše sudstvo, tužilaštvo i policija treba to da reše po hitnom postupku - izjavio je Marković danas u Skupštini Srbije, govoreći o Zakonu o zabrani diskriminacije, kao i o Predlogu zakona o rodnoj ravnopravnosti, i dodao:

- Mene je, preko svoje radnice Marinike Tepić, prijavio jedan čovek, ali sve što meni spočitavaju je čista laž i sve laži su demantovane argumentima, papirološki i nisam ih ja demantovao, nego institucije i ličnosti koje su pominjali. Oni kažu „saslušana su 22 svedoka“ i sada građani misle da su saslušana neka 22 svedoka koji terete mene, a u stvari se radi o konobarima, portirima i mojim gostima na zvaničnim događajima koji sada moraju da se pravdaju za nešto što se nije desilo. Sve su demantovali i Tužilaštvo u Kraljevu i Policijska uprava u Jagodini i profesor Veraldi i Biserka Jakovljević i Mića Jovanović.

Marković ističe da to što govore Dragan Đilas i, kako je rekao, njegova radnica Marinika Tepić je teška laž i to je udar na sve porodice.

- Vas gospođo Gordana Čomić, koji ste ministar za ljudska i manjinska prava molim da se uključite i da se ubrza proces pred pravosudnim organima, kao i da tražite odgovor na pitanje „zašto nadležni organi nisu reagovali na prijavu bivše supruge Dragan Đilasa Ive Đilas protiv njega zato što je tukao nju i njenog oca pred decom i da joj je rekao „odrubiću ti glavu“, što je Iva Đilas potpisala još 2014. godine. Tu su tri krivična dela, a Dragan Đilas koji je počinio sva ta tri krivična dela danas se predstavlja kao zaštitnik žena i borac za prava žena - upitao je ministarku Čomić Dragan Mraković Palma i dodao:

- Dragan Đilas i njegova radnica su sve slagali, pa su rekli i da imaju 7 svedoka, „ali se navodno plaše“. Istina je da nemaju nijednog svedoka, jer ne postoje ni delo ni svedoci, osim tog njihovog jednog navodnog svedoka kriminalca, kradljivca automobila, šest puta hapšenog i jednom osuđivanog. Đilas i Tepić su štetočine Srbije i lažovi.

Marković je upitao zašto Dragan Đilas i Marinika Tepić ne podnesu krivičnu prijavu protiv njega?

- Zato što znaju da lažu, a za lažnu krivičnu prijavu se ide u zatvor. A ja sam otišao u Tužilaštvo istog trenutka i tražio da se postupak ubrza i da što pre dođemo do istine, a istina je na mojoj strani, a na njihovoj je laž - kazao je Marković i dodao:

- I onda je taj navodni „zaštićeni svedok“ tužio mene što sam mu otkrio identitet. A ko je njemu dao status zaštićenog svedoka“. Zna se ko daje status zaštićenog svedoka i kada. On nije svedok, on je kriminalac. Ja sam podneo krivičnu prijavu protiv lažova, a ne oni protiv mene. Oni su hteli da sve stoji u vazduhu i da visi, a to da posluži Mariniki Tepić za kandidaturu za predsedničke izbore.

Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izjavila je da joj etički kodeks Vlade Srbije ne dozvljava da komentariše policijske i sudske postupke.

Na to je Dragan Marković Palma upitao ministarku Čomić da li je čula za nasilje u porodici Đilas, za koje je Iva Đilas podnela policiji prijavu protiv svog tadašnjeg supruga Dragana Đilasa, a Čomić je u istom stilu odgovorila da ne sme kao ministar da komentariše takve slučajeve.

- To bi isto bilo kao kada bi došao neki stranac prvi puta u centar Novog Sada i pitao vas „da li je ovo Novi Sad“, a vi mu odgovorite „Ne mogu da odgovorim, to nije moj resor, pitaj Igora (Mirović, premijer AP Vojvodine“) - zaključio je Dragan Markovć Palma.

Ako si toliko protiv SNS-a onda je stvarno licemerno da koristiš njihove izvore informacija.
Како вам бре више није јасно да мене боли дупе шта ћете ви да кажете? Ја не радим за "Крсту" већ терам своје, и ако ми одговара да користим СНС таблоид као извор информације, ја ћу то да радим без обзира шта ви "Крстини" ботови поводом тога срали.

Како вам бре више није јасно да мене боли дупе шта ћете ви да кажете? Ја не радим за "Крсту" већ терам своје, и ако ми одговара да користим СНС таблоид као извор информације, ја ћу то да радим без обзира шта ви "Крстини" ботови поводом тога срали.
L I C E M E R U

Back