PALMA .....HEBE PA RASTURA...:):):)

"Kad Milošević odsedi u Hagu 500 godina, po povratku ćemo ga streljati" - Nenad Čanak
A sada bi po***io Ivici samo da DS ostane na vlast a on postane gradonacelnik Novog Sada .

Koji jad i beda , e sada bi trebali izbori kada su glasaci zutih videli koja su bagra ovi njihovi. :-)

ne bih da izvlačim teme o Sulji i one priče kako manjine podržavaju vlast žutih, a ovde vladaju samo Srbi:lol::lol::lol:
kako se u Sandžaku skandiralo Turska-Turska, a sve dežurne "tastatura-patriote" su tu pljuvale najstrašnije, samo su mnogi izmenili profile, što silom (banovani), što od sramote

Сулејман је променио став и зато је дошао у обзор за склапање владе са ДСС, СРС, СПС. Нема ту ничег смешног.

Hvala lepo, meni Palma, Badza, Bidza, Raka, Velja, Toma i ostale seljachine, koje mogu da caruju u svojim vukojebinama, ni malo nisu interesantni.
U ovoj zemlji ima pravih, pametnih i sposobnih ljudi koji mogu mnogo vishe da urade, a za pochetak da nas uvedu u EU, gde vaze drugi zakoni, a ne, kako se ko snadje!

seljanko glupa pa nije srbija samo bg i novi sad.

хтео сам да покренем тему о стручној спреми и образованости политичара али не верујем да би било реалних оцена..без обзира на мржњу или симпатије Др, Воја Шешељ је стварно доктор правних наука као и Воја Коштуњави..не спором се ни око Ђиласа као машинског инжињера и још неких у ДСу ..али је чињеница да уже руководство ЛД*а је све мој до мојега по питању знања,школе и рада у својој струци.

Zar Seselj nije zavrsio politicke nauke i doktorirao nesto na temu soc. samoupravljanja ili slicno? :rtfm:
Sto se tice Cede, cak je i onaj blesan Nebojsa Pajkic izjavio da je on bio izuzetan student, iako se kao ne slaze sa njegovim politickim stavovima.

Predsednik Socijalističke partije Ivica Dačić kaže za Press da ta stranka podržava dalje evropske integracije Srbije i da je protiv poništavanja Sporazuma sa Evropskom unijom.

- Stav koji vam je izneo Dragan Marković Palma u vezi sa Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju je i stav nas socijalista! Mi smo za dalji nastavak evropskih integracija! Protiv smo poništavanja Sporazuma Srbije i EU - istakao je Dačić.

http://www.pressonline.co.rs/vest.jsp?id=36854&sectionId=37

ono sto me raduje je sto je prevrtljivi ljigavi kostunica napokon na pravoj strani medju radikalima i velimirom ilicem polu svetom [ne mislim na njihove glasace za neke od njih jos ima nade [ tako da od sada se zna 100% kome se daje glas kada se glasa za kostunic [daje se glas za kostunicine reci koje vaze samo za vreme izbora posle izbora moze i ovako i onako kako im odgovara,daje se glas za kostunicine principe kojih ima 5,6,7,8, u zavisnosti od potrebe,daje se glas za koaliciju sa radikalima,]

Back