PALMA .....HEBE PA RASTURA...:):):)

Kao i sve koalicije i savez SPS–PUPS–JS podelio je mandate prilikom sklapanja predizborne koalicije (JS bi trebalo da dobije 12 odsto, a PUPS 28 odsto), ali prema nezvaničnim informacijama, lider JS Dragan Marković Palma se, potpisujući koalicioni sporazum, obavezao da će ići u koaliciju u kojoj budu i socijalisti, inače će ostati bez mandata.
http://www.politika.co.yu/rubrike/Politika/41784.lt.html

ma gde moze da ostane bez mandata? naravno da ne moze

"seljaci" su tako poduvali na izborima, to je strašno
imaju usranih 30 mandata i nešto pričaju, još mi je milije kad ih raspodele, pa Voja ima 21, a Velja graditelj 9, ne znaš brate ko ima jače uporište u narodu
ima ih više na ovom forumu nego što ih je glasalo na izborima
i onda ih seljačina palma upućuje u SSP

ja sam odmah rekao, da je za DS milina da ode u opoziciju jer će ta Vlada sa njima svima, a ima ih brat bratu 10-tak (SPS je podržalo 20 koje kakvih udruženja) u toj koaliciji....
cirkus koji samo odgovara evropejcima, jer je falilo 5-6 mandata, kao opozicija će ih sigurno namaći

Poduvale su podguzne muve jer ce ostati u opoziciji...smesni ste :)

"seljaci" su tako poduvali na izborima, to je strašno
imaju usranih 30 mandata i nešto pričaju, još mi je milije kad ih raspodele, pa Voja ima 21, a Velja graditelj 9, ne znaš brate ko ima jače uporište u narodu
ima ih više na ovom forumu nego što ih je glasalo na izborima
i onda ih seljačina palma upućuje u SSP

ja sam odmah rekao, da je za DS milina da ode u opoziciju jer će ta Vlada sa njima svima, a ima ih brat bratu 10-tak (SPS je podržalo 20 koje kakvih udruženja) u toj koaliciji....
cirkus koji samo odgovara evropejcima, jer je falilo 5-6 mandata, kao opozicija će ih sigurno namaći

ma naravno.

Majski izbori - Koštunica je vratio mandat narodu, a ovaj se pokazao nezahvalnim:rotf:
"Činjenice govore da su najtvrđi promoteri tvrde kosovske politike u zbiru gubitnici ovih izbora. Radikali i DSS imali su, sabrano, na izborima iz januara 2007. čak 128 mandata, a sada su pali na 108. Dvadeset mandata izgubili su u jeku najtvrđih kosovskih zakletvi. Šta bi to trebalo da govori Dačiću i njegovima?"

lepo opisao zarkovic celu sadasnju situaciju i onu oporu facu greshnog vojislava kad je popio shamar 11og.:lol:

Poduvale su podguzne muve jer ce ostati u opoziciji...smesni ste :)

Ja sam vec napisao , kako ne bi bilo lose zezanje, da sedim na terasi , pijuckam viski sa dve kocke leda, i gledam glasace "patriJotskih snaga" kako rovare po kontejnerima i proklinju ruku kojom su zaokruzili iste:rotf:

Ali , zao mi omladine, koja je prekjuce plesala na trgovima , sa nadom u bolji zivot....

A vi, shabani, sto se mene tice, umrite od gladi i smrada.....ili izginite svi , u jurisu na Kosovo ......:rotf:

Ja sam vec napisao , kako ne bi bilo lose zezanje, da sedim na terasi , pijuckam viski sa dve kocke leda, i gledam glasace "patriJotskih snaga" kako rovare po kontejnerima i proklinju ruku kojom su zaokruzili iste:rotf:

Ali , zao mi omladine, koja je prekjuce plesala na trgovima , sa nadom u bolji zivot....

A vi, shabani, sto se mene tice, umrite od gladi i smrada.....ili izginite svi , u jurisu na Kosovo ......:rotf:

Eto kako funkcionise mozak posle konzumiranja blica i tv b92 :rotf:

Ma , zamisli kakvi su likovi Toma grobar, Aca pichkousti, Voja kljakavi, kada je jedan Palma za njih , bre tigar sa veliko T:rotf:

Cecu ostavljamo Velji i Matiji Beckovicu , da im peva na uvce.....:whistling:

Što jes, jes. Za ove je Palma, megaintelektualac i vizionar.

A što se cece tiče, velja je uvek cenio njene najjače atribute - sise.

Ma ko he.be takve omladince. Pa da izrastu krivo i da nam kvare prosek. Sve je to prirodna selekcija. Kao narkomani, biraju put koji će ih ubiti, jer je tako mnogo lakše.

Eto kako funkcionise mozak posle konzumiranja blica i tv b92 :rotf:

Pravilno! nije zatrovan Kurircom i RTS-om. Sreća, ima i Pink da poravna ostatak vijuga :lol:

Ма срам тебе било када тако лупеташ. ПРЕМИЈЕР МОЖЕ ДА БУДЕ И ЧОВЕК БЕЗ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ГЛАСА - НЕСТРАНАЧКА ЛИЧНОСТ, али треба да га подржи и изабере ВЕЋИНА посланика у Парламенту. Овакве форе су већ у сфери психопатологије. ОПСЕСИЈА КОШТУЊАВИМ треба да се уврсти у листу болести.

Sto se mene tice Eremita imas titulu pocasnog premijera na pdf Politika:worth::super:

...........Sulejman Ugljanin, sandzacki lider SDA i tamosnjeg Muslimanskog nacionalnog vijeca koje trazi autonomiju ovog podrucja, boravio je od 1993. do kraja septembra 1996. u emigraciji.
Srbijanske vlasti su 1993. optuzile Ugljanina za antidrzavne aktivnosti, ali 1996. nisu objasnile zasto se nisu protivile njegovom povratku u Sandzak. Optuznica je ostala na snazi, ali nalog za hapsenje nije izvrsen. Na izborima u jesen 1996. Ugljanin je ulaskom u jugoslavenski parlament stekao poslanicki imunitet. Osvajanjem vlasti u Novom Pazaru, pristalice Sulejmana Ugljanina su pocele otpustati Srbe iz opcinske administracije, iz upravnih odbora skola i drzavnih preduzeca. U martu 1997. lokalne vlasti Novog Pazara su najavile da ce zamijeniti sve direktore javnih preduzeca koji su clanovi Socijalisticke partije Srbije ili srpske nacionalnosti. U junu 1997. Ugljanin je najavljivao moguce odrzavanje konvencije na kojoj bi se proglasila autonomija Sandzaka.

ALAL VAM SULJO !!!!!!!!!!!:dash::dash::dash:
Zanimljivo je da im smeta Canak koji je Srbin a ne smeta Alijin glavni covek u Srbiji i koji je morao da bezi u Tursku za vreme rata zbog svog pomaganja muslimanima u Bosni :whistling: yebiga prava "nacionlna vlada" nema sta :mrgreen:

jel smeš u opkladu ako sad Vladu naprave SRS-DSS-SPS da DS ima sledeću?

Gde da naprave vladu.
Radikali ne zele odgovornost. To je činjenica, lakše im je da *****ju po ceo dan i noć nego da rade, šta je vama. Koje je od njih nekada, negde radio u životu. Nigde.
DSS je posle ovih izbora mrtva stranka, jer imaju glasaće koji nisu za radikale, tako da ako ode Velja, odoše u k......
Ako ne naprave vladu, nema posle dogovora sa DS, nisu ludi, nego se ide na nove izbore, gde će ih DS pregaziti i pokazati koliko su ne odgovorn i ALAVI, a drugima nešto govore.
Jedino SPS može da ostane u svom okviru oko 8-9%, jer su to uglavnom penzioneri i glasaći Palme.

Gde da naprave vladu.
Radikali ne zele odgovornost. To je činjenica, lakše im je da *****ju po ceo dan i noć nego da rade, šta je vama. Koje je od njih nekada, negde radio u životu. Nigde.
DSS je posle ovih izbora mrtva stranka, jer imaju glasaće koji nisu za radikale, tako da ako ode Velja, odoše u k......
Ako ne naprave vladu, nema posle dogovora sa DS, nisu ludi, nego se ide na nove izbore, gde će ih DS pregaziti i pokazati koliko su ne odgovorn i ALAVI, a drugima nešto govore.
Jedino SPS može da ostane u svom okviru oko 8-9%, jer su to uglavnom penzioneri i glasaći Palme.

pa sad je sve jednostavnije, a moglo je biti znatno lakše
Kosovo je proglasilo nezavisnost, znači, radikali su "čisti" sa te strane, naravno, ako se izuzme nešto što je prethodilo svemu ovome:think:

Sa Koštunicom su dogovorili Vladu pre raspisivanje izbora i računali su na jednu antievropsku kampanju, ili antiEU kampanju zbog priznjanja Kosoova, očekivali su da će na tome dobiti bar 150 poslanika (mislim na koaliciju SRS-DSS) pa ne bi morali ni da vode pregovore sa EU, prosipali bi nam priču o bliskosti majke Rusije, o njenoj veličini i tako dalje...
sad ih je samo shebao rezultat Tadićeve koalicije koja je dobila mnogo više od očekivanog i pored priznanja Kosova, tako da za radikale nije loše, ali nije ni glatko kako je zamišljeno.
Inače, ako se Šešelj vrati zi Haga, radikali su u nepovoljnijoj poziciji, jer je ovaj Nikolić koliko toliko normalan, nasprem tog fanatika
ne znam da li će povući bestseller "Politički ortakluk ***** Del Ponte i ***** Del Koštunice":dash::dash::dash:

Занимљиво је како људи још увек говоре о победи проевропских снага на изборима, а те исте снаге не могу да формирају владу без СПС-а који се ни дан данас није одрекао Милошевића. Сада је занимљиво како су до 11.05. СПС и СРС, а за неке и ДСС чинили снаге које нас враћају у 90-те, а одмах после објављивања резултата избора тај исти СПС, који је до 22,00 часа 11.05. био рецидив прошлости, после 22,00, тј после објављивања првих незваничних резултата постаје одједном реформисана странка, иако људи нису ни реч рекли у овом периоду, већ су само славили. Мислим, ово је довољно да свако ко има 2 грама мозга схвати да су приче о 90-тим само флоскуле којима ДС и ЛДП застрашују бирачко тело и да ни они не верују у те приче, посебно када је у питању прављење могућих коалиција са тим истим снагама из 90-тих, којима плаше народ.
Што се Палме тиче, до скоро је он тим истим демократама сметао као Арканов блиски сарадник, међутим, одједном је он, према речима тих истих демократа, постао симбол просвећеног демократе, не знам зашто имам утисак да су Аркан и Милошевић живи, да би и њих данас Тадић звао у коалицију, објашњавајући да су све оне приче о њима преувеличане и да деле са њима исте идеје социјалне правде.

Poslednja izmena:

Back