- Poruka
- 9.647
Palma bivši tigar je sada dobar demokratama....živela Ceca novo zaštitno lice DS-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i sve koalicije i savez SPS–PUPS–JS podelio je mandate prilikom sklapanja predizborne koalicije (JS bi trebalo da dobije 12 odsto, a PUPS 28 odsto), ali prema nezvaničnim informacijama, lider JS Dragan Marković Palma se, potpisujući koalicioni sporazum, obavezao da će ići u koaliciju u kojoj budu i socijalisti, inače će ostati bez mandata.
http://www.politika.co.yu/rubrike/Politika/41784.lt.html
"seljaci" su tako poduvali na izborima, to je strašno
imaju usranih 30 mandata i nešto pričaju, još mi je milije kad ih raspodele, pa Voja ima 21, a Velja graditelj 9, ne znaš brate ko ima jače uporište u narodu
ima ih više na ovom forumu nego što ih je glasalo na izborima
i onda ih seljačina palma upućuje u SSP
ja sam odmah rekao, da je za DS milina da ode u opoziciju jer će ta Vlada sa njima svima, a ima ih brat bratu 10-tak (SPS je podržalo 20 koje kakvih udruženja) u toj koaliciji....
cirkus koji samo odgovara evropejcima, jer je falilo 5-6 mandata, kao opozicija će ih sigurno namaći

"seljaci" su tako poduvali na izborima, to je strašno
imaju usranih 30 mandata i nešto pričaju, još mi je milije kad ih raspodele, pa Voja ima 21, a Velja graditelj 9, ne znaš brate ko ima jače uporište u narodu
ima ih više na ovom forumu nego što ih je glasalo na izborima
i onda ih seljačina palma upućuje u SSP
ja sam odmah rekao, da je za DS milina da ode u opoziciju jer će ta Vlada sa njima svima, a ima ih brat bratu 10-tak (SPS je podržalo 20 koje kakvih udruženja) u toj koaliciji....
cirkus koji samo odgovara evropejcima, jer je falilo 5-6 mandata, kao opozicija će ih sigurno namaći

Poduvale su podguzne muve jer ce ostati u opoziciji...smesni ste![]()

Palma bivši tigar je sada dobar demokratama....živela Ceca novo zaštitno lice DS-a

Ja sam vec napisao , kako ne bi bilo lose zezanje, da sedim na terasi , pijuckam viski sa dve kocke leda, i gledam glasace "patriJotskih snaga" kako rovare po kontejnerima i proklinju ruku kojom su zaokruzili iste
Ali , zao mi omladine, koja je prekjuce plesala na trgovima , sa nadom u bolji zivot....
A vi, shabani, sto se mene tice, umrite od gladi i smrada.....ili izginite svi , u jurisu na Kosovo ......![]()

izginite svi , u jurisu na Kosovo ......![]()

Eto kako funkcionise mozak posle konzumiranja blica i tv b92![]()

Ma , zamisli kakvi su likovi Toma grobar, Aca pichkousti, Voja kljakavi, kada je jedan Palma za njih , bre tigar sa veliko T
Cecu ostavljamo Velji i Matiji Beckovicu , da im peva na uvce.....![]()
Ja sam vec napisao , kako ne bi bilo lose zezanje, da sedim na terasi , pijuckam viski sa dve kocke leda, i gledam glasace "patriJotskih snaga" kako rovare po kontejnerima i proklinju ruku kojom su zaokruzili iste
Ali , zao mi omladine, koja je prekjuce plesala na trgovima , sa nadom u bolji zivot....
A vi, shabani, sto se mene tice, umrite od gladi i smrada.....ili izginite svi , u jurisu na Kosovo ......![]()
Eto kako funkcionise mozak posle konzumiranja blica i tv b92![]()

a jeste strašno
u prošlom sazivu DSS i radikali komotna većina
sad im još treba i SPS i Palama koji uči narodnjake šta je SSP
prošli saziv DS, G17+ LDP 98 mandata, sada te stranke 115

Pa dobro,jos malo vam treba do 126![]()
jel smeš u opkladu ako sad Vladu naprave SRS-DSS-SPS da DS ima sledeću?

Ма срам тебе било када тако лупеташ. ПРЕМИЈЕР МОЖЕ ДА БУДЕ И ЧОВЕК БЕЗ ЈЕДНОГ ЈЕДИНОГ ГЛАСА - НЕСТРАНАЧКА ЛИЧНОСТ, али треба да га подржи и изабере ВЕЋИНА посланика у Парламенту. Овакве форе су већ у сфери психопатологије. ОПСЕСИЈА КОШТУЊАВИМ треба да се уврсти у листу болести.

Pa dobro,jos malo vam treba do 126![]()
Zanimljivo je da im smeta Canak koji je Srbin a ne smeta Alijin glavni covek u Srbiji i koji je morao da bezi u Tursku za vreme rata zbog svog pomaganja muslimanima u Bosni
...........Sulejman Ugljanin, sandzacki lider SDA i tamosnjeg Muslimanskog nacionalnog vijeca koje trazi autonomiju ovog podrucja, boravio je od 1993. do kraja septembra 1996. u emigraciji. Srbijanske vlasti su 1993. optuzile Ugljanina za antidrzavne aktivnosti, ali 1996. nisu objasnile zasto se nisu protivile njegovom povratku u Sandzak. Optuznica je ostala na snazi, ali nalog za hapsenje nije izvrsen. Na izborima u jesen 1996. Ugljanin je ulaskom u jugoslavenski parlament stekao poslanicki imunitet. Osvajanjem vlasti u Novom Pazaru, pristalice Sulejmana Ugljanina su pocele otpustati Srbe iz opcinske administracije, iz upravnih odbora skola i drzavnih preduzeca. U martu 1997. lokalne vlasti Novog Pazara su najavile da ce zamijeniti sve direktore javnih preduzeca koji su clanovi Socijalisticke partije Srbije ili srpske nacionalnosti. U junu 1997. Ugljanin je najavljivao moguce odrzavanje konvencije na kojoj bi se proglasila autonomija Sandzaka.
ALAL VAM SULJO !!!!!!!!!!!![]()
yebiga prava "nacionlna vlada" nema sta 
Ko zna sta ce biti za 4.god.![]()
jel smeš u opkladu ako sad Vladu naprave SRS-DSS-SPS da DS ima sledeću?
Gde da naprave vladu.
Radikali ne zele odgovornost. To je činjenica, lakše im je da *****ju po ceo dan i noć nego da rade, šta je vama. Koje je od njih nekada, negde radio u životu. Nigde.
DSS je posle ovih izbora mrtva stranka, jer imaju glasaće koji nisu za radikale, tako da ako ode Velja, odoše u k......
Ako ne naprave vladu, nema posle dogovora sa DS, nisu ludi, nego se ide na nove izbore, gde će ih DS pregaziti i pokazati koliko su ne odgovorn i ALAVI, a drugima nešto govore.
Jedino SPS može da ostane u svom okviru oko 8-9%, jer su to uglavnom penzioneri i glasaći Palme.