Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokushao sam sebe da nateram da ne gledam poslednju sezonu dok studio b ne pochne da je emituje, ali nisam izdrzao i vec sam pogledao 5 epizoda. 6, 7 i 8 se skidaju:D . Mogu vam reci da je ova sezona mnogo, ali mnogo mrachnija i zaj.ebanija od prethodnih ali mi je mnogo gotivna, mozda chak i najbolja. Shteta shto je poslednja:( . Novi likovi su ok i ne oseca se odsustvo ovih koji su otishli(chak ni Sare).
P.S. Aitor milfhunter:per:

Slazem se....Meni je najbolja ta poslednja sezona.... U Spaniji se prikazuje jos sutra....Postavicu link te epizode kad izadje pa da kompletiras sezonu :D

Ako se secate epizode od petka,onaj lik sto je pregledao dokumente od Lukasa u novoj sezoni glumi stipendistu,Danija.

Poslednja izmena:
pa jel ovo kraj ili sta ,ili ce sutra nastavak ????

msm stvarno razocarenje ako je to to

Ipak se nastavlja sutra u pola 11,Eliza pocinje od 20tog marta,sutra je 19ti znaci jos sutra imamo 40 minuta

Ja sam video na youtubeu sta ce da se desi... nisam mogao vise da cekam... ali stvar je u tome sto su pokazali samo ono sto se desava sa Pepom i sa Silvijom a okolo manje vise... :<
I video sam sta ce da bude na kraju zasrali su. :<

Slazem se....Meni je najbolja ta poslednja sezona.... U Spaniji se prikazuje jos sutra....Postavicu link te epizode kad izadje pa da kompletiras sezonu :D

Ako se secate epizode od petka,onaj lik sto je pregledao dokumente od Lukasa u novoj sezoni glumi stipendistu,Danija.

Pa on se lepo vidi kako puca na nasu ekipu.Da li ima neka fora s Danijem ili su liku ponudili 2 uloge u seriji?:confused::confused:

Ja ne znam kako cu odgledati vecerasnju epizodu...
Pa nije prosla isecena vec je tako montirana..na kraju pokazuju sve koji ce izginuti veceras..i bas sam smoren..i tuzan..i opet ne mogu da verujem da se ovako osecam zbog jedne pishljive serije! :(

Zao mi je sto su producenti nasli ovakvo resenje za deo glavnih likova, ali sam sigurna da ce mi najvise nedostajati (od onih koji su poginuli) Montoja. Kikea i Nelsona su u poslednje vreme i inace zapostavili. Za koji minut cemo videti sta su nam spremili.

ufff, ponovo sam odgledao epizodu, i opet sam skroz fuc.ked up !!!! A dani ko bata kameni iz partizanskih filmova- glumi gomilu razlichitih likova chas na strani partizana, chas na strani nemaca. Mozda ga je amadeo vaskrsnuo poshto ga je lukas ili aitor roknuo??

Zhiv bih se ispalakao..ali nema smisla :roll: Ne znam kako cu sada bez ove serije koju smo toliko cekali svako vece...ufffff....a kad zapevase svi onu pesmu..a svi umiru polako...imao sam knedlu u grlu!!

Isplakah se bas,bas.Reci one pesme su jako tuzne.Da li je neko uspeo da skine reci?Danas cu sa svescicom ispred tv-a gledati reprizu i da napisem reci.Ako neko ima prevod reci pesme,molim da napise ovde.

ouu shit..Nelson :/ i montoja i kike i silvija... bas bzv. ja sam sinoć gledala i na svaka 2 minuta plakala, kad su poginuli nelson i kike, pa silvija, pa montoja... :( a lukas je prelep :) sara me je mnogo iznervirala, kao voli obojicu, a ispalila aitora za pohvalu... brt kako ga je otkačila, jadničak :/ ...i pako se smeje i plače na kraju :) , :/ jako tužna epizoda :( :(

Zavrsetak je po meni potpuno realan...naravno da ce ih vecinu poubijati jer su bili bez oruzja a opkoljeni sa svih strana...mozda su cak i zeznuli to sto Marijano nije nastradao, a bilo je potpuno ocigledno da je mogao da bude ubijen... Meni zao Montoje, hocu da crknem..tj zao mi Rite koja se tek eto zaljubila do usiju u njega...ma bre svih mi zao, da to nije normalno..i nemam snage da gledam reprizu danas..i gde je prokleti septembar...voleo bih da Studio B izbaci DVD sa serijom u prodaju...
Da li neko mozda ima link za PRVU epizodu Paka?

Back