Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitanje je... Pre neki dan je Aleksandar Timofejev rekao da mozda nece krenuti bas od 1. aprila, vec verovatno sledece nedelje... Ali je potvrdio i da su otkupljene sve snimljene epizode, kao i one koje ce se tek snimiti...

Evo nađoh da je Hugo Silva nedavno predstavio novu seriju "Karabudžan" (:hahaha:) koja će uskoro početi da se emituje u Španiji, a novi look mu je za film La Princesa de Éboli koji treba da snima sa Belen Ruedom :mrgreen:

http://www.diezminutos.es/famosos_c...nta_la_serie_karaboudjan_y_estrena_nuevo_look

silva01_portrait_galeria.jpg

E,bas je bez veze sto napravise ovako veliku pauzu u prikazivanju pa mi ova epizoda veceras bi nekako ...Nesto mi sada Pakov svet nije kao pre kada sam nestrpljivo ocekivala svaki utorak...Bas su uprskali ovi na Studiu B.

E,bas je bez veze sto napravise ovako veliku pauzu u prikazivanju pa mi ova epizoda veceras bi nekako ...Nesto mi sada Pakov svet nije kao pre kada sam nestrpljivo ocekivala svaki utorak...Bas su uprskali ovi na Studiu B.

Bukvalno, ali bukvalno imamo isti feeling...nekako mi nema onog uzbudjenja oko 22:30, 5min pre pocetka..moja draga iskoka gomilu kokica, sokic pored fotelje i udriiiii....a sinoc...sinoc je ladno zaspala dok je gledala...to ipak vise nije TO ali se mozda taj osecaj vrati malo kasnije,a? :think:

Meni uopste nije jasno sta se desava. Kako su se izvukli iz aviona sa kraja 6. sezone? Nista nije pokazano...

Aj da ne budemo bukvalni....zar moraju SVE da pokazu? Arieta je iskocio, Mariano je seo za 'volan', vratio avion na koordinate, avionom upravljano sa zemlje i to je to....zar moraju bas SVE da pokazu? Nije li ovako zanimljivije? A meni zaoooooooooo sto nema vise ni gospodje Miranda :(....kako mi je ta zena lepa, ufffff...prava Spanjolka!!!!!

A to je Arijeta skocio iz aviona....??? :confused:
Ja to nisam provalila..... :mrgreen:
I nije vise nisam onako uzbudjena (nemojte pogesno shvatiti ovaj izraz :mrgreen: ) kada treba serija da pocne.... Sad mi je svejedno.... :confused:
I nisam gledala u cetvrtak od pocetka,zasto su Povedilja i Rita raskinuli?

Da, Arijeta... Meni je serija postala skroz ofucana bez Sare i Lukasa (ja gledala početak 9 sezone), tako da sam i prestala da je pratim... prvih 6 sezona je super, sve ostalo je shit... Skontala sam da su seriju njih dvoje i držali uzbudljivom...

A to je Arijeta skocio iz aviona....??? :confused:
Ja to nisam provalila..... :mrgreen:
I nije vise nisam onako uzbudjena (nemojte pogesno shvatiti ovaj izraz :mrgreen: ) kada treba serija da pocne.... Sad mi je svejedno.... :confused:
I nisam gledala u cetvrtak od pocetka,zasto su Povedilja i Rita raskinuli?

Posle svega sto im se izdesavalo u avionu i oko toga, Povedilja je otisao na hodocasce ko zna gde i ko zna koliko dugo i zato se Rita naljutila na njega...i nisu vise zajedno...mada se i dalje vole...
Mada ja uopste ne znam zasto su se svi zakacilal za Lukasa i Saru...bez veze...nema ih pa ih nema...meni je Don Lorenso zakon, pisham se od smeha kada ga samo vidim...i svi ostali su mi skroz cool...ako se ja pitam ono dvoje ni ne moraju vise da se pojavljuju...

Ma, jasno je sta se izdesavalo (mada su mogli to i malo bolje da objasne). I sta sad - Arijeta je ziv? Koliko se videlo, imao je padobran. To znaci da ce se opet negde kasnije pojaviti da im zagorcava zivot.
Za mene je serija i dalje sjajna kao sto je i bila. Istina je da ce mi nedostajati Lukas, jer se najveci deo price vrteo oko njega. On je zaista najbolji policajac od svih njih (valjda zato sto je i najludji) i morace da ubace neki lik koji ce preuzeti odredjenu kolicinu njegovog ludila u seriji. Recimo, zar nije bila sjajna scena kada Pako i Marjano pokusavaju da saznaju od Lukasa zasto je "omanuo" sa Sarom i njihova prica o grgecu i opustosenim lovistima. Smejala sam se na glas!

Ja mnogoooo wolim Lukas i Saru....i mislila sam da necu gledati seriju kad njih nema...ali serija je idalje zanimljiwa i uzbudljiwa....Wolela bih da se wrate ali moze se i bez njih!!!!

Otkad na studiju b odgovaraju na zahteve gledalaca?! :hahaha:

Otkad sami zabrljaju, pa moraju da "vade fleke". Rekla sam vam da je Timofejev napomenuo da serija nece poceti 1. aprila kako su najavljivali, vec sledece nedelje (tj. od 6. aprila) i verovatno masa ljudi nije ni pratila sta se dogadja u cetvrtak i petak uvece. Onda je sasvim logicno da ponove te dve epizode da bi ljudi mogli da se ukljuce. Dezinformacija.

Back