Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Epizoda se zvala Copavi seter.....
Ok, kontam da je Lucas ziv samo me zivo interesuje KAKO je ono preziveo...
A ova serija kada se zavrsi - ja cu da CRKNEM posto sizim preko vikenda i ponedeljkom kada je nema...toliko mi se uvukla pod kozu da ne znam sta cu kada prodje...
A ako je Studio B otkupio samo 80 i kusur epizoda, sto neko rece tacno cu da srusim Beogradjanku....:sad2: Nema smisla, stvarno....
Nego, ne znam da li ste i vi culi Jugoslava Pantelica jednom prilikom da nas ovog leta ocekuje poseta nekog od glumaca iz Pakovog sveta...da, da...ovde u Bg....ahhhhhhhh osecam se kao uspaljeni tinejdzer hahahaha....
I BOzeeeeeeeeeeeeeeeeee sto mrzim onu Amerikanku.....crkla dabogda koliko je odvratna :eek:

Epizoda se zvala Copavi seter.....
Ok, kontam da je Lucas ziv samo me zivo interesuje KAKO je ono preziveo...
A ova serija kada se zavrsi - ja cu da CRKNEM posto sizim preko vikenda i ponedeljkom kada je nema...toliko mi se uvukla pod kozu da ne znam sta cu kada prodje...
A ako je Studio B otkupio samo 80 i kusur epizoda, sto neko rece tacno cu da srusim Beogradjanku....:sad2: Nema smisla, stvarno....
Nego, ne znam da li ste i vi culi Jugoslava Pantelica jednom prilikom da nas ovog leta ocekuje poseta nekog od glumaca iz Pakovog sveta...da, da...ovde u Bg....ahhhhhhhh osecam se kao uspaljeni tinejdzer hahahaha....
I BOzeeeeeeeeeeeeeeeeee sto mrzim onu Amerikanku.....crkla dabogda koliko je odvratna :eek:

Ovo je deset puta bolja serija od seranova mnogo dobra serija

Sada sam gledao neki klip na youtube gde je prikazano par fotki posle sahrane gde je izgleda Lucas prerusen u nekog tipa sa sesirom... A cela prica je oko onog razmenjenog pogleda izmedju Paca i Mariana posle predaje zastave..obratite paznju na to...to je ONAJ njihov pogled kada nesto muvaju :zper:

Neka sam musko 100 puta ali mi uopste nije bilo sve jedno kada je kombi odleteo u vazduh...a scena sahrane ce mi verovatno uvaliti knedlu u grlo...boze, sta jedna serija ucini od nas :(

Ma, sta vam je! Lukas ostaje ziv. Videcete da on uopste i nije seo u ona kola, vec u neka druga, a reziser je to vesto iskombinovao da nas isprepada. Ono je bila neka eksplozija na daljinski. Posle Seranovih, kad su onako 'ladno ubili Lusiju, svaka ovakva scena nas uplasi - vise covek nije sa njima nacisto sta ce im pasti na pamet. Ali ovde su, hvala bogu bili pametni, i nisu na ovaj nacin uklonili ovaj lik. Mada nece on jos dugo biti prisutan - jos par epizoda.
Dok ne ode, jos neka slicica za uzivanje...

foto49vc.jpg

a evo i jedne sa Aitorom iz filma Mentiras y gordas:

hugopresentacindementir.jpg

Poslednja izmena:
Ma, sta vam je! Lukas ostaje ziv. Videcete da on uopste i nije seo u ona kola, vec u neka druga, a reziser je to vesto iskombinovao da nas isprepada. Ono je bila neka eksplozija na daljinski. Posle Seranovih, kad su onako 'ladno ubili Lusiju, svaka ovakva scena nas uplasi - vise covek nije sa njima nacisto sta ce im pasti na pamet. Ali ovde su, hvala bogu bili pametni, i nisu na ovaj nacin uklonili ovaj lik. Mada nece on jos dugo biti prisutan - jos par epizoda.
Dok ne ode, jos neka slicica za uzivanje...

foto49vc.jpg

a evo i jedne sa Aitorom iz filma Mentiras y gordas:

hugopresentacindementir.jpg

Jos par epizoda?????????? Ti znas nesto sto mi ne znamo?????????????????? :eek::dash:

Ja sam odgledala epizodu koja ce biti u utorak.Lukas je definitivno ziv, Pako i Miranda su mu pomogli da iscenira pogibiju.Necu vise da otkrivam nece biti zanimljivo.
Za radoznale scena iz 104 epizode mnogo tuzna

Po podacima sa IMDB to izgleda ovako: ovo je bila 10. epizoda 6. ciklusa i 75. ukupno. Do kraja 6. ciklusa ima jos 4 epizode, tj. zavrsava se sa 79. Lukasa ima jos nesto malo u prve dve epizode 7. ciklusa, a onda se pojavljuje jos samo u poslednjoj epizodi 8. ciklusa (mislim da je to 105. epizoda, ili jedna vise-manje). Onda ocigledno negde zajedno odlaze i on i Sara, posto ih u 9. sezoni vise nema. Prema tome Lukasa ima jos 6 epizoda + ona jedna na kraju. Prva epizoda 9. ciklusa prikazana je u Spaniji 17. februara. Ako nastavimo da gledamo ovim tempom, mozda zaista i necemo stici da odgledamo sve, jer nece biti ni snimljene. Prema tome, jedna repriza na jesen je vrlo verovatna.

Ne mogu sad da nadjem
Evo o Lukasu
Hmm... Ovo su Pako Lukas i Marijano smestili samo da bi Kajzer prekinuo da ga trazi i onda kasnije Lukas i Sara hoce da se vencaju... Ali na dan vencanja Lukas otkriva neke planove sa Kajzerom i ide sa Pakom da ga hvata... Niej pisalo sta je bilo ovde samo da on padobranom stize na vencanje i nalazi Saru upucanu u stomak(ziva je) i onda on kao izlazi iz grada i iz serije na neko vreme... Nije ni meni najjasnije

Back