Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo sam sad i ja odgledala spicu i bas sam se razocarala. Pola likova nema - najvise mi nedostaju (unapred) Lukas i Sara, ali nema ni Lole, ni Karlote, ni Kikea, ni Montoje, ni Silvije, a ni one dobre muzike u spici. Znam da vecina gine u poslednjoj epizodi 8. ciklusa, Lola odlazi jos ranije (ne znam zasto, ali znam da je nema u poslednjih 20-ak epizoda), ali se plasim da od serije ne naprave ono sto su od Seranovih. Zasto uvek najbolji likovi moraju da napuste seriju? A kad sam videla sta su napravili od Kurtisa! Da umres od smeha kako mu stoje brkovi. I Povedilja sa bradom. A Pepa ostala. To je valjda zato da zadrze jednog homoseksualca u seriji (posto je Kike zaglavio). I gomila nekih novih likova. Mislila sam da ce Lukas bar povremeno da se pojavljuje, posle povratka u poslednjoj epizodi 8. ciklusa, ali ga ocigledno vise nema. Pih! Svejedno, gledacu sve do kraja.

Да баш сјебу серију скроз.
И код серанових и овде,највише ми се свиђа,почетак,што се ближи крај све горе и горе.

Nema pola glumaca...Sad cu stwarno da placem...msm. serija je u pocetku bila suuuuper al kako se priblizawa kraj swe me wise plasi...Ja i owako skoro swake wece placem bilo tuzno ili srecno...

Odavno nije bilo nekih novih slika. Evo malo... dok nam ne odu iz serije...
hombrespaco05.jpg

saralucasblanco.jpg

Poslednja izmena:
I tako Lola ode iz serije. Mogli su to bas malo bolje da urade,a ne ovako navrat-nanos. Poceli su sa izbacivanjem iz serije. To je sigurno trazila sama glumica posto je vrlo cesto mozete videti na TVE u raznoraznim serijama i filmovima, pa je ova serija ocigledno pocela da je sputava.

I tako Lola ode iz serije. Mogli su to bas malo bolje da urade,a ne ovako navrat-nanos. Poceli su sa izbacivanjem iz serije. To je sigurno trazila sama glumica posto je vrlo cesto mozete videti na TVE u raznoraznim serijama i filmovima, pa je ova serija ocigledno pocela da je sputava.

nije otisla,vratice se......

Back