Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SREĆNA NOVA GODINA SVIMA KOJI GLEDATE PAKOV SVET I DA SE JOŠ DUGO DRUŽIMO OVDE z:kiss:

Slažem se sa Uroshem za spojlere, mislim da bi trebalo da vi koje to interesuje razmenjujete privatne poruke, a ovde da komentarišemo samo aktuelne epizode. Peace!

SRECNA NOVA GODINA SVIM LJUBITELJIMA PAKOVOG SVETA I NADAM SE DA CE OVA TEMA JOS DUGO DA NAM TRAJE!
Ja sam propustila epizodu koja je bila u novogodisnjoj noci... Pa, zar nije glupost da tad emituju novu epizodu? Nadam se da ce biti repriza u ponedeljak ili utorak.

Ljudi znam da sam se kasno pridruzila ali nema weze...skoro sve sam procitala sta ste pisali!!razocarali su me oni kojima se nije svidela serija!!!Obozavam seriju(LUDAAAAAA SAM ZA NJOM)Bas danas sam sanjala da sam se vozila u nekim kolikma sa lukasom i sarom!!!

Meni se veoma dopada ova serija , medjutm generalni problem kod svi serija je sto su preterano razvucene zbog popularnosti, a to automatki podrazumeva vise honorare i novca genelno za ekipu koja radi na njoj.Nikada serija nije snimana onoliko koliko je prvobitno planirano ,nego u zavisnosti od popularnosti je razvuku ,a samim tim i razvodne, Zaista su retke serije cija radnja celim tokom drzi paznju od pocetka do kraja ,pa zato dosta njih podsecaju jedna na drugu.Po meni je idealan br epizoda 30,40 , eventalno 50 kao visoki plafon.

Sara će ponovo biti sa Lukasom, Aitor će biti sa Karlotom(neko vreme)... Sara će biti policajka, naravno to će biti haooos... :D Sara će se udati za Lukasa, Lukas će na njenu inicijativu otići da ostvari svoj san,da se usavrši i ti neki policijski fazoni... To će iskoristiti Aitor...Sara će Lukasa prevariti sa Aitorom...Kraj je najgluplji... Tokom venčanja Silvije i Pepe italijanska mafija napada sve prisutne, Sara se dvoumi između Aitora i Lukasa, Montoja, Riđi, Silvija i onaj crnja umiru... I naravno, SARA BIRA LUKASA :)))))))

Ako vas još nešto zanima pitajte, odgledala sam sveee epizode.. Pozz

da li je moguce.... Silvija lezbejka ... gde ode ova serija ... ccc .... zato su i morali da je ubiju. Ma daj reci da nije istina i da ce se Silvija udati za Montoju i da ce imati troje dece ;)
Sto se ostalih desavanja tice nemam primedbe ::))

Back