Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobrodošla Sandra :zpozdrav: ^^

Jej, jedva čekam novu epku danas =D

Baš se pitam šta će biti s Povediljom :O

A jes brate, jadan on D;

A živo me zanima s kim će na kraju Sara završiti.

Poslednja izmena:
Sara će ponovo biti sa Lukasom, Aitor će biti sa Karlotom(neko vreme)... Sara će biti policajka, naravno to će biti haooos... :D Sara će se udati za Lukasa, Lukas će na njenu inicijativu otići da ostvari svoj san,da se usavrši i ti neki policijski fazoni... To će iskoristiti Aitor...Sara će Lukasa prevariti sa Aitorom...Kraj je najgluplji... Tokom venčanja Silvije i Pepe italijanska mafija napada sve prisutne, Sara se dvoumi između Aitora i Lukasa, Montoja, Riđi, Silvija i onaj crnja umiru... I naravno, SARA BIRA LUKASA :)))))))

Ako vas još nešto zanima pitajte, odgledala sam sveee epizode.. Pozz

Sara će ponovo biti sa Lukasom, Aitor će biti sa Karlotom(neko vreme)... Sara će biti policajka, naravno to će biti haooos... :D Sara će se udati za Lukasa, Lukas će na njenu inicijativu otići da ostvari svoj san,da se usavrši i ti neki policijski fazoni... To će iskoristiti Aitor...Sara će Lukasa prevariti sa Aitorom...Kraj je najgluplji... Tokom venčanja Silvije i Pepe italijanska mafija napada sve prisutne, Sara se dvoumi između Aitora i Lukasa, Montoja, Riđi, Silvija i onaj crnja umiru... I naravno, SARA BIRA LUKASA :)))))))

Ako vas još nešto zanima pitajte, odgledala sam sveee epizode.. Pozz

jel istina da je silvija lezbejka?i jel sara umire na kraju

Poslednja izmena:
Pozzz ja sam novi na ovom forumu.Pakov svet gledam od pocetka i bolji mi je od Seranovih.Nadam se da cu snaci na ovom forumu...

cao..i ja sam nova na forumu...pakov svet ne gledam od prve epizode...ne znam tacno od koje..nije ni vazno...super je serija...lukas mi definitivno lepsi od aitora...mada je i aitor super lik...jedva cekam novu epizodu...gidan povedilja uvek on upadne u neku nevolju...jooj za grudi..hahahahha

dobrodosli...... :zskace:

Silvija će se smuvati sa Pepom, Pakovom nećakom

pls,bilo bi nam draze (barem meni) kad nam ne bi pricala sta ce biti....... z:mrgreen:
i ja sam tako pocela da pricam,pa su me opomenuli...... z:mrgreen:

inace,bas mi je bilo zao rite veceras.....jadna,sta sve mora da prezivljava......... :sad2:
i nervira me marijano sto nije dao paku da kaze don lorensu istinu....... z:((
i karlota mi je mnogo slatka,mozda cak i lepsa od sare.......
i zao mi je sare i lucasa......
ipak sam se odlucila za lucasa umesto aitora...... :zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:

Bila je dobra epizoda sinoc.

Sara bas lepo peva a i pesma je super.Onaj Aitor me nesto nervira,ni sama ne znam zasto.

Bas mi je bilo zao Rite i Povedilje,valjda ce se sve srediti oko njih dvoje. z:)

hvala svima...kako je povedilja puko...pa i ja bih...i rite mi bas zao..toliko je je zelela ovo vencanje...kako me nervira onaj kasapin...bas mi je nekeko odvratan...a da i ona pesma sin ti nije nesto al je tuzna...bas me rasplakala...kako su se sara i lukas gledali...zao mi lukasa..sara je makar sa aitorom..z:(

hvala svima...kako je povedilja puko...pa i ja bih...i rite mi bas zao..toliko je je zelela ovo vencanje...kako me nervira onaj kasapin...bas mi je nekeko odvratan...a da i ona pesma sin ti nije nesto al je tuzna...bas me rasplakala...kako su se sara i lukas gledali...zao mi lukasa..sara je makar sa aitorom..z:(

Da, jeste, ali nije srećna sa njim... Ma Lukas je mwa :D

Mene zanima da li ce i zasto na kraju serije biti uhapsena Sara,a Lukas kada odu na Madagaskar?
Gledala sam delimicno na youtube-u....Pa mi nije jasno sta se desava kad Lukas udje u onaj kombi i explodira....?I ima deo kada Lukasa hapse na aerodromu,a Sara je sama na Madagaskaru,ili gde vec....

aj oladite malo sa time sta ce biti kasnije...!!!!ako neko hoce da zna, neka salje poruke i tako dobija odgovore.....!!!komentarisite samo epizode koje su prikazivane na studiju b...!!!

^ Slažem se, dosta sa spojlerima ***

OT: Nije bila loša epizoda, al ono ... šta bi sa Silvijom na kraju.. ? :/
Zamalo nisam pala sa kreveta kad je Pako rekao "Smučili su mi se patuljci, mange, i prokleti Naruto. HAHAHAHAHAHAHA. z:D

^ Slažem se, dosta sa spojlerima ***

OT: Nije bila loša epizoda, al ono ... šta bi sa Silvijom na kraju.. ? :/
Zamalo nisam pala sa kreveta kad je Pako rekao "Smučili su mi se patuljci, mange, i prokleti Naruto. HAHAHAHAHAHAHA. z:D

e da..najzesci je...hehehe...bas mi zao silvije izgubila je dete, verovatno z:( ...hoce veceras biti nova epizoda...neki kazu da nece..pa da, zbog nove godine...

Back