Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nasla sam glumica se zove Clara Lago.....U seriji se zove Carlota Fernandez...:))
Bash cool shto Lukasito ima sestru....Xexexex al ga zeznula za lovu,sad nije sve njegovo.....:D

Njemu nije ni stalo do love.
Mene samo zanima da vidim kako izgleda njegova sestra i kakva je - da li je pozitivac ili negativac u prici. Kako mu je bilo drago kad je saznao da ima sestru! Nadam se da ga scenarisit nisu i ovde unesrecili, posto su njegovom liku nakalemili ubedljivo najvise zivotnih problema. Red je da i njemu bar malo sine. Nije ni cudo sto se ponasa onako neuracunljivo.

Pa, ne bih se bas potpuno slozila. Ja bih pre rekla da uvek ispasta don Lorenco. Povedilja je uvek delimicno i sam kriv za ono sto mu se desava, ali siroti don Lorenco uvek najgore prodje ni kriv ni duzan!

da,ali kad god imaju neku misiju i kad je povedilja zaduzen za to,on ispasta......ugradili mu silikone,sahranili ga zivog,pa sad ovaj kasapin itd,a svi drugi se izvuku...... z:cry:

22676398.jpg

cao..i ja sam nova na forumu...pakov svet ne gledam od prve epizode...ne znam tacno od koje..nije ni vazno...super je serija...lukas mi definitivno lepsi od aitora...mada je i aitor super lik...jedva cekam novu epizodu...gidan povedilja uvek on upadne u neku nevolju...jooj za grudi..hahahahha

Back