Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
shokirala sam se! :eek: i iznervirala se :dash: zbog jucerasnje epizode........stvarno nisam ocekivala da ce bernarda poginuti,i iznervirala sam se sto nisu stigli na vreme,da je spasu......
kao kreten sam skakala po krevetu i vikala:"trci!!!! trci,da je spases!!!!!" i ako te gluposti......
i krenule su mi suze kad sam pogledala sva njihova tuzna lica i obuzela me je jeza....... :sad2:
izgleda da je bila trudna...... :sad2:

ajaoooo i meni drugar i ja naduvani ko guzice i gledamo ne mozes da verujes koji trip...smor mnogo je lose, prerano je trebali su da urade to za 40 epizoda... :rtfm:

Gde si našao te prve 4 sezone? Podeli, prijatelju...
Što se prevoda tiče, bojim se da ga je nemoguće naći, ko bi tolike epizode prevodio na engleski, mislim da više šanse ima da se nekako provali naš prevod... negde... :per:

NARODE!

Ajde da pritiskamo Studio B da vrati reprize vikendom, ili barem da vrate stari termin reprize radnim danima, ubi me ovo što ne mogu da gledam reprizu...

STA ???!!!
Ubise Bernardu, prokletnici :eek:
Propustim jednu epizodu i sta se desi? Prvo ukinu seriju, a kad krenem da istrazujem naletim na forum pun poklonika iste i otkrijem da vise - avaj - nema repriza
... a tek sirota Berni ...da ne pominjem ... huh ... bas zjbno:roll:

STA ???!!!
Ubise Bernardu, prokletnici :eek:
Propustim jednu epizodu i sta se desi? Prvo ukinu seriju, a kad krenem da istrazujem naletim na forum pun poklonika iste i otkrijem da vise - avaj - nema repriza
... a tek sirota Berni ...da ne pominjem ... huh ... bas zjbno:roll:

danas ti je u 14:30 bila repriza te epizode...veceras nastavak...

Back