Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta se ono desilo sinoc? O_________________O :neutral::neutral::neutral:

kakva serija takav i termin sta ocete bolje? mene samo cudi kako se vec nisu setili da skinu te budalastine sa programa i ponovo puste nesto poput seranovih. mislim da mi kao gledaoci to zasluzujemo. zar ne? :neutral:

Budalastine? Ne slazem se. Pakov svet je odlican, samo sto mnogi sad nece da gledaju jer su 'verni obozavaoci Seranovih'. To je glupost, Pakov svet je dobar kao i Seranovi, zasto im ne pruzis priliku?
:dontunderstand:

Poslednja izmena:
Auuu! Kakav kraj! Ovo nisam mogla ni da pretpostavim da je moguce da se pojavi u ovakvoj seriji... Ipak sam ovu seriju dozivela kao humoristicku... I taman dok sam se slatko smejala Marijanovoj "zaboravnosti", a oni... Ova serija je ocegledno mix vrlo razlicitih stvari.
I... slazem se. I meni se serija stvarno dopada, ali je drugacijeg tipa od Seranovih. Mada... i oni ubise Lusiju, a posle sve ono sto se dogadjalo sa Kurom i Dijegom... Pakovci su, izgleda, samo malo ranije poceli sa takvim stvarima...
Ipak, jedna stvar je ocigledno zajednicka svim spanskim serijama - covek ne zna sta da ocekuje do kraja, a ponekad ni da pretpostavi kako ce se zavrsiti...

shokirala sam se! :eek: i iznervirala se :dash: zbog jucerasnje epizode........stvarno nisam ocekivala da ce bernarda poginuti,i iznervirala sam se sto nisu stigli na vreme,da je spasu......
kao kreten sam skakala po krevetu i vikala:"trci!!!! trci,da je spases!!!!!" i ako te gluposti......
i krenule su mi suze kad sam pogledala sva njihova tuzna lica i obuzela me je jeza....... :sad2:
izgleda da je bila trudna...... :sad2:

Mislim da je Bernarda bila trudna jer je rekla Marijanu da ima iznenadjenje za njega i jer je drzala neki koverat iz bolnice.

Za razliku o Seranovih, Pakov svet je dosta tragican. :(

to sam i ja htela za bernardu da napisem,ali me je mrzelo da kuckam......... :mrgreen:
i da,slazem se.........

:eek::eek::eek: Ne mogu da verujem!?!!!! Odvratno, stvarno...mora da je glumica našla drugi posao i rešila da ode pa su je fino eliminisali.:(
pa isto kao lusiju u seranovima......

Back