Pakov svet

• Začetnik teme Začetnik teme Wapa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
01_sahara_galeria_portrait.jpg

XDD Spustenih pantalona.. a Silvia u ormaru polugola... XDDD

Inace.. drago mi je da su bar porodicni odnosi po starom.. [Lucas/Paco, Paco/Lola, svi na okupu..]
Al kraj svake epizode u poslednje vreme je jeziv :/

Ljudi Pakovci, ovaj novi termin reprize je grozan! Pa seriju ne gledaju samo srednjoškolci, nego i neko ko radi... ako uveče propustim epizodu, reprizu ne mogu da gledam jer sam u pola 3 na poslu :sad2: A reprizu vikendom pre podne su sasvim ukinuli, to je baš preterano. Ako još neko misli kao ja, bilo bi dobro da ode na sajt studija B i napiše da traži ponovo stari termin reprize ili bar reprize vikendom, to sam ja već uradila, ali imalo bi više efekta kada bi bilo masovno.

Ovo je ekipa filma "Mentiras y gordas" (Laži i debele devojke), skinula, odgledala, nije loše, prvi bata s desna (grli se s Lukasom) je Montojin mlađi bata (baš liče, samo je mališa mnogo više babyface), a drugog batu s leva ćemo gledati i u "Paku" za kojih 10ak epizoda... Seku ne znam ni jednu :bye:

E radogost, hvala ti na informacijama o Mentiras y gordas :super:

Što se tiče toga da treba da se obratimo studiju b u vezi termina reprize, ja sam digla ruke od njih davno zbog Seranovih tako da neću da im se obraćam ni da imam posla sa njima, mada je termin stvarno očajan!

kakva serija takav i termin sta ocete bolje? mene samo cudi kako se vec nisu setili da skinu te budalastine sa programa i ponovo puste nesto poput seranovih. mislim da mi kao gledaoci to zasluzujemo. zar ne? :neutral:

Back