stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Не преписуј...![]()
Pa nije ristob video, otišao je.:smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не преписуј...![]()
Pa nije ristob video, otišao je.:smile:
Ја сам видела да си преписивао.Ма ко ће га знати јел отишао или не...
Баш ме брига да ли је он видео...Ја сам видела да си преписивао.
Да ли да те избацим са пакости или не...![]()
Možeš da me izbaciš, ali pazi, onda ćeš morati da napakostiš sama sebi.:smile:

Kakva burna reakcija na ove dve tri strane bez mene....brrrrrr.dosta smelih reči kroz šalu...za emisiju da se naježišš....
Kakva burna reakcija na ove dve tri strane bez mene....brrrrrr.dosta smelih reči kroz šalu...za emisiju da se naježišš....
Ко се то нама најежио?
...ах ти пусти жмарки...![]()
Bivši meda se naježio. Promenio ruho pa više neće da diskutuje na Pakostima nego pokušava da učesnike odvede na "svoj" teren. Samo ja znam da "Vuk dlaku menja.....".:smile:
Pa zar i on pakostan? E osvojićeš zlatnu medalju na predstojećoj olimpijadi ako se i pakost uvede kao takmičarska disciplina.:smile:То је само једна у низу његових пакости...ко зна шта ће следеће смислити...
Pa zar i on pakostan? E osvojićeš zlatnu medalju na predstojećoj olimpijadi ako se i pakost uvede kao takmičarska disciplina.:smile:
Немам шансе... Меда би ме победио...а ти Меду...
и ето за мене утешног трећег места...:-(
E to sam hteo da čujem. Ponosim se sobom što priznaješ da sam ja glavni. (Čekaj bre na kojoj sam ja sada temi. O, o, o, ja sam mislio da sam na Harizmi, ali šta ću rečeno je rečeno):smile: A i istina je istina.
Што ја волим истину...![]()
E pa dobro objavljujem da sam najpakoniji pakosnik na Pakostima, posle jedne pakosnice.:smile:
И сада ми је досадно...![]()
Prizivaš Đavola?8-)
Шта си ме бре ти спопала са тим ђаволима....![]()
Neću više.
Nisam večeras pakosna, ne vredi.
Ма ти никада ниси ни била пакосна...![]()
Strašno sam se trudila, časna reč.
Nalupetah se onoliko, pa me posle grizla savest.:???:
I pošto više neću da budem na Pakosti, red je da kažem i ovo: izvinjavam se ako sam negde preterala.
Eto, ne mogu da budem pakosna, ne mogu..