Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe...moram ti reći da radim po tvojim zapovastima...emotivac? Možda....ali teško...
No dobro....dobro veče moje dame (ala odjekuje prazna soba) i gospodo...i kako u životu biva..uvek novine i iznenađenja....lepo -ružno....ma super.....pobednici likuju...a ovi drugi pakostuju....
Ко овде ликује...а ко пакостује...
![]()
Хоћеш ти да ми појасниш?
Pa nisam ti ja tamo neki pakosnik pa da neću. :smile:
Хм... Јел ово увод у причу? Чекам...
Jeste, ali nije mi vajda da je ovde ispričam jer će je pročitati samo stefan, a onda on pokrene nebesa na mene. To ti je namera a?;-)
ops: Па боље да се љути на тебе него на мене... Синоћ си измакао раме, сада подметни леђа...aj pricaj - Borcica se nesto zapricala s novim "drugom clanom" a ja gluvarim...crkoh od dosade
ops: Па боље да се љути на тебе него на мене... Синоћ си измакао раме, сада подметни леђа...
![]()
ako ako...
(btw mrmljam nesto u sebi pa te nista nisam cula - aj jos jednom, sve iz pocetka, al sporije...)
Pa evo: jčaooia sl sl dooakdf lašqealdd d ldka dlkačaa. Je li sada bolje?:smile:
Ma priča je namenjena kojici. Moram da te uvedem. Bilo gde da pomenem pakost odmah se kojica javlja da se brani iako je ne pominjem i to me asocira uvek na tu pričicu/anegdoticu.
Prolazi čovek pored grupe žena i kaže "Dobar dan zla ženo". A jedna će početi da mu pominje oca i majku uz odgovarajuće glagole i sa pitanjem "A otkud ti znaš da sam ja zla?"
Dakle ništa naročito ali je meni važno da se kojica nađe u njoj.
Ne znam, pitaj kojicu.![]()
![]()
![]()