Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А КО ТВДИ СУПРОТНО??!....
Eto, i medved ti je draži od mene...
Медведи никад не оставлјају...само авантуристи који возе џипове...бежи од њих којице...Б.Е.Ж.И!!!
Како сам ја могла да знам да је он такав... Што ми раније ниси рекао...Ima li ovde klima-uređaja?![]()
Овде су сви паклосни... и атмосфера је неиздрживо врела...Нема.Овде су сви паклосни... и атмосфера је неиздрживо врела...
Па ко преживи причаће...
VIdi što imam lepe zube.
Немаш лепе зубе него ти је драго што ме видиш...8-)
Pa, jes' i to.
Moji zubi su lepši od tvojih naočara, samo da znaš.![]()
Добро, добро... лепи су ти зуби...
То нису наочаре... 8-) само сам вам дозволила да их тако зовете...
VIdi što imam lepe zube.
Da li je moguće da ima onih suprotnih meni?Немаш лепе зубе него ти је драго што ме видиш...8-)
Da možda nisu i tvoji veštački kao moji?Bar tako reče jedna pakosnica.
Nisu.
Nevolja je sa tim protezama, što mogu da dobiju noge.
Eto, jednom se mojoj pok. baki desilo da je stavila protezu u čašu, a veverica joj ušla kroz prozor i maznula je. Moja baka je tako, bez zuba i u spavaćici, trčala po dvorištu da uhvati vevericu. He, he... Niko nije razumeo šta ona viče. (Možda jedino veverica, ne znam.)
Veverica je, pošto je dobro proučila navedeni rekvizit za jedenje, isti bacila sa drveta.
Srećom, na travu.
![]()
![]()
Pa ja nemam protezu već me nabedila jedna pakosnica. I žao mi je što je nemam, mogao bih sa njom da toj pakosnici polomim bar jedan rogić.![]()

Nisi počupala obrve????:shock:

Једва сам чекао да пусте форум у рад.....
извини,ми медведи смо сирови и имамо мали фонд...речи...