- Poruka
- 17.625
Ponovo te pitam imas li svedocenje za to sto pises ?
Ja svjedocim. Je li imas ti svjedocenje svoje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponovo te pitam imas li svedocenje za to sto pises ?
Biti u raju ili biti u paklu, je ono shta imash u glavi. Stavi nekog u Raj koji ima pakao u glavi i mislitje da je u Paklu i proklinjatje sudbinu.Kakve to veze ima sa nekim spasenjem ?
Ti svedocis, znaci bio si ziv a sad nisiJa svjedocim. Je li imas ti svjedocenje svoje?
I ti si isto bio ziv pa sad svedocis da je to tako ?Biti u raju ili biti u paklu, je ono shta imash u glavi. Stavi nekog u Raj koji ima pakao u glavi i mislitje da je u Paklu i proklinjatje sudbinu.
Tako da ako si u glavi u Raju, onda si spasen...
Pravish se ti mnogo nevesht, sve ti je potaman u zhivotu, i to u SrbijiI ti si isto bio ziv pa sad svedocis da je to tako ?
Ili samo mislis.....

Ti svedocis, znaci bio si ziv a sad nisi
To nije adekvatan komentar ni odgovor na ono o cemu pricamoPravish se ti mnogo nevesht, sve ti je potaman u zhivotu, i to u Srbiji![]()
Nemam jer nisam ni pominjao svoje svedocenje.Sad ja pitam a ne ti, Imas li ti svjedocenje svoje?
ne znam, ako nema napravićemojel ima negde problema?

Rekoh ti, nekom je lepo i u Raju je sa 350 evra plate, a neko je u paklu sa milionima evara…To nije adekvatan komentar ni odgovor na ono o cemu pricamo
Jel ti to iz iskustva ili.....Rekoh ti, nekom je lepo i u Raju je sa 350 evra plate, a neko je u paklu sa milionima evara…
Nemam jer nisam ni pominjao svoje svedocenje.
Ti jesi pa ga potkrepi validnim cinjenicama
Kako ti svedocis, cime ?Ne moram ja nista podkrepiti, ja svjedocim. A ti kad budes imao nesto da svjedocis, e onda se javi.
Sve govorim iz iskustva, nakupilo se… samo shto ti mislish da je Raj i Pakao neko fizichko mesto, kad je jedino fizichko mestoJel ti to iz iskustva ili.....
Znaci bio si umroSve govorim iz iskustva,
Kako ti svedocis, cime ?
Hajde ispricaj nam svoje iskustvo, jako me zanimaSvjedocenje je iz iskustva po definiciji. Ko u policiju kad odes da svjedocis, vidio prozivio i svjedocis iskustvo.

I to sam, 2000.e godine. Ne setjam se apsolutno nichega dok sam bio mrtav, jedino sam primetio da se scenario oko mene promenio,Znaci bio si umro![]()
Kazes ne secas se apsolutno nicegaI to sam, 2000.e godine. Ne setjam se apsolutno nichega dok sam bio mrtav, jedino sam primetio da se scenario oko mene promenio,
a bilo je kao tren, kao da sam samo zahmurio, pa otvorio ochi...
Trenutak, zatvorio ochi, pa otvorio, gomila ljudi oko mene koji tu nisu mogli stitji pre minimum pola sata, a i to je super brzo.Kazes ne secas se apsolutno nicega
Ok, a kako onda pises o nekakvom spasenju kad nisi otisao ni u raj ni u pakao, dusa koju spominjes ti je tu [na vidnom mestu]Trenutak, zatvorio ochi, pa otvorio, gomila ljudi oko mene koji tu nisu mogli stitji pre minimum pola sata, a i to je super brzo.
Dakle, smrt je laka, nishta, zilch, niti se patish niti te shta boli. Nema nichega, ako se probudish deluje ko sekund, jedan treptaj.
Ne verujem da postoji pakao kao mesto, već da se radi o stanju svesti.Da li u isti pakao i isto prolazi recimo neki masovni ubica , pljackas, manijak, siledzija, kontravezni biznismeni i sitna secikesa ili ipak postoji razlika kako ce proci na onom svetu?
Dusha postoji, i to je tvoj i moj um, shto kazhemo psiha, shto na grchkom znachi dusha. Dakle psihologijaOk, a kako onda pises o nekakvom spasenju kad nisi otisao ni u raj ni u pakao, dusa koju spominjes ti je tu [na vidnom mestu]![]()
Po tvom znaci da psiha ide u raj ili pakao ?Dusha postoji, i to je tvoj i moj um, shto kazhemo psiha, shto na grchkom znachi dusha.
Ne mozhesh biti u dushevnom Raju, ako ne dignesh nivo svesti, jer choveka, pre svegaNe verujem da postoji pakao kao mesto, već da se radi o stanju svesti.
Tako neko može u paklu biti bez da je ikoga ubio ili da je krao, već samo
zato što veruje da je grešan i kriv što je takav.
dusa koju spominjes ti je tu [na vidnom mestu]![]()
Ne ide psiha nigde, nego je raj i pakao stanje psihe… no, ukoliko nestane psiha, tad si u Raju, zato shto tad prestaje Pakao, tj sva muka ukolikoPo tvom znaci da psiha ide u raj ili pakao ?