gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Samo da ne zaboravi da stavi protezu kad bude hteo da grize...chita se dzeki..komshije ga zovu zhuca..chesto laje al' ne sme d'ugrize..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da ne zaboravi da stavi protezu kad bude hteo da grize...chita se dzeki..komshije ga zovu zhuca..chesto laje al' ne sme d'ugrize..
dušmani prijavilislogoda govora hebigaz:zz:
to su laži. najbolje da će vam reć kontiminirani ste u središnjoj srbiji, pa svi u bjeli gradGrešiš... Vršena su istraživanja, merenja i dekontaminacija... Kosovo je ubedljivo najkontamiranije....
Mi bar imamo lekare,a vi ćete pocrkati.Čekamo vas.
to su laži. najbolje da će vam reć kontiminirani ste u središnjoj srbiji, pa svi u bjeli grad
Ma imamo i mi a ako treba dolazimo kod vasih lekara i sa 50 eura ulazimo pre vas preko reda i slusamo iza ledja kako sapucu:nas nece ni da pogledaju zbog ovih siptara koji ih potplacuju.
Ma imamo i mi a ako treba dolazimo kod vasih lekara i sa 50 eura ulazimo pre vas preko reda i slusamo iza ledja kako sapucu:nas nece ni da pogledaju zbog ovih siptara koji ih potplacuju.

Laku noc braco i lepo sanjajte veliku srbiju,kao sto reche shashavel:Kavlovac,kavlobag,ogulin,vivovitica a ja cu moje lepo malo Kosovo.

ma sta sta 50 iljada ,106 iljada policajaca jure Adema ulicama grada PrekazaA bombardovanje ? Pa i to se zna.Bilo je nekih puskaranja nezadovoljnih albanaca kojima su bila oduzeta i ono malo prava kojih su imali.Ali vrhunac pa i pocetak je bio kada je Selo Prekaze i okolina u herojskoj Drenici opkoljena sa 50.000 vojnika i BOMBARDOVANA porodica Adema Jasharija neprestano 3 dana.To je bio pocetak a ovo ostalo su samo nastavci.

ma sta sta 50 iljada ,106 iljada policajaca jure Adema ulicama grada Prekaza![]()
mislim Adem sa foruma je za ovog Xhekija akademik u najmanju ruku 
nisu oni korumpirani. to su laži

ma ne bre , mislio sam na najveceg bludnika grada Cikaga ovog krepanog Adema Jasarija koga je satro jurilo 150 iljada srpskih vojnika ,kao sto tvrdi ovaj veseli Xhekimislim Adem sa foruma je za ovog Xhekija akademik u najmanju ruku
![]()

Slažem se... Doduše ovaj potonji se i ne krije, čak šta više, dapače, ističe da je zemljoradnik....![]()
Slažem se... Doduše ovaj potonji se i ne krije, čak šta više, dapače, ističe da je zemljoradnik....![]()
kao sramota biti zemljoradnik ?

Nije naravno.... Sramota je krasti i lagati...
I cinkariti....![]()

amo. smijimo se svi da ne propadne fora![]()
da bog da da mu ne rodi psenica ove zimePosebno cinkariti.To nije ni drugarski