Pakao Kosara

Pa zar nije dovoljan argument da je kosovo okupirano od srbije samo chinjenica da je ono samo vojnom silom drzhano u njenom sastavu a nikada voljom tog naroda.

Ovo je samo argument da sa tobom ne može normalno da se razgovara Šeki...

Za ovako nešto na nekom neprijateljski nastrojenom forumu prema Srbiji, možda dobiješ aplauz, ali ovde bi morali da te banuju!!!

Ja mislim da kod tebe toga ima vise.Ali meni vise prija to nego chizma srpskog vjnika na kosovu i nije mi zhao da se ozrachujem uranijum samo da ne gledam srpsku vojsku i policiju na kosovu.Samo ne znam sta si ti dobio za uzvrat sto se i ti ozrachujes tim uranijumom.

Nisam ni morao da dobijem ništa za uzvrat... Ja sam branio svoju zemlju... I opet bi to isto radio , ako ne daj bože zatreba!!!

Ja mislim da kod tebe toga ima vise.Ali meni vise prija to nego chizma srpskog vjnika na kosovu i nije mi zhao da se ozrachujem uranijum samo da ne gledam srpsku vojsku i policiju na kosovu.Samo ne znam sta si ti dobio za uzvrat sto se i ti ozrachujes tim uranijumom.

Ovo je samo dokaz koliko ste slepi kod ociju, pa vi mislite da ste nezavisni ako trenutno na Kosmetu nema srpskih institucija. Pa zar mislis da ce vam Amerikanci dozvoliti da nesto sami odlucujete. Ali to je i deo vaseg mentaliteta, da budete necije podguzne muve, ako treba i da jedete g..na samo da bi napakostili Srbima. Slepci imali ste sve, skole, fakultete, pozorista, direktorska mesta... pljunuli ste na sve da bi oterali Srbe. I sada kada ste uspeli u tome dobili ste gospodare koji ce da vam daju sargarepu dok im budete trebali za prljave poslove, a posle ce da vas sutnu kao pseto ( sto u sustini i jeste). Ne zaboravi da su Amerikanci stvorili i Sadama i Bin Ladena i jos mnogo slicnih...

Back