Paint zoom

Evo da i ja kazem nesto na tu temu.Kupio sam taj proizvod pre 3 meseca a proveravao sam ga 6 meseci.Sve sto mogu reci je da sam JAKO ZADOVOLJAN.Radi besprekorno i evo mojih primera< garazu 4 sa 5 metara unutrasnji zidovi ofarbana za 45 min. sa spoljne strane za 60 min.vrata sam ofarbao za 3 min. lamperiju ispred kuce u letnjikovcu sa lakom zavrseno za 10 min.prostorija u vikendici soba,trpezarijica i kuhinja sve u veli;ini 8 sa 6 met, okreceno za 2 sata >O kvalitetu krecenja ne vredi govoriti ako su zidovi kako treba boja ce biti besprekorna i svuda ravnomerna,DA treba pre toga pripremiti farbu kako treba ,potrebna gustina i bez grudvica,i normalno zastiti malo namestaj pa zato imate onaj najlon i trake,E sada ako neko nece nista da pomera a da kreci i jos tvrdi da sa valjkom brze radi ja jednostavno u to ne verujem.I ja sam krecio na sve moguce nacine i ovo je apsolutno najbrzi nacin i daje najbolje rezultate a sta sve mozete da ofarbate sa njim to je posebna prica.Ja sam ogradu duzine 30 met. metalnu ofarbao za 3 sata i to samo zato sto sam odmarao motor jer je bila velika vrucina da se ne pregrije ni on a ni ja haha...Da rezimiram ako zelite da krecite i farbate stvarno radi ako zelite da zamazete sa kilogramom farbe na 1m izvolite,svako bira za sebe.Ja sam vec sada otplatio uredjaj sa ovim sto sam uradio, a rad je bio zadovoljstvo.

Stigao mi je paint zoom pre neki dan . Kao prvo, hteo bih da kazem da nikad vise necu nista iz Tv-shopa da narucujem . Paint zoom je sranje. Prvo smo se namucili dok smo pogodili gustinu boje jer ni sa casicom za odredjivanje viskoznosti boje sto smo dobili uz paint zoom nismo iz prvog puta pogodili. Da ne spominjem to sto boju morate savrseno promesati da ne bude ni jedne mrvice jer se paint zoom odmah zapusi.Zato smo kasnije cedili boju pre nego sto smo je u njega sipali. Sto se tice prosipanja valjak ili cetka puno manje prosipaju ako se pazi ali kod ovog sranja pola boje odleti u vazduh pa smo na kraju morali da cistimo i ispod kreveta gde sa valjkom ne bi kapnuli i da smo hteli jer je sve bilo prekriveno belim tackicama. Morali smo da nosimo i masku preko lica da ne bi udisali boju. Sto se tice brzine krecenja mislim da je sa valjkom puno brze. Sobu velicine 4m,5m sa 2.3m smo krecili dva dana posto glupi paint zoom jako sporo izbacuje boju,puno sporije nego sto oni prikazu na reklami ali na to verovatno utice i gustina boje(mada smo koristili jako razredjenu boju) ili oni tamo koriste bolji paint zoom a nama posalju ovakvo sranje. I tako posle dva dana krecenja i jedne okrecne sobe(ostako je jos pola zida) paint zoom se lepo upokojio. Poceo da smrducka, da seva i ugasio se. Nije radio ni dva cela dana.Spakovali smo ga i poslali nazad gospodi iz Tv shop-a a da oni nama vrate nase pare mada ne znam sta ce od toga da bude.

Prijatelju radi savrseno,podesava se debljina boje-nanosa,prska po sirini i visini i neverovatno je brz.Ja jedan zid 5 sa 5 ofarbam za 5 min. najvise vremena izgubim da sipam boju.Ili tvoj uredjaj nije u redu ili nisi dobro podesio mlaznicu.

Jel mogu one grcke boje vitex ili kako se vec zovu zaboravih,u taj Paint Zoom?

Mozes da koristis sve boje koje su na vodenoj bazi,i za krecenje i za drvo i metal a imas i lakove za drvo na vodenoj osnovi.Jeste da su boje malo skuplje ali posto se manje trosi i lepse izgleda isplati se.Moze cak i boja na uljanoj osnovi samo NIKAKO na NITRO bazi.A sta sve moze da se ofarba ,pustite masti na volju i odusevit ce te se.Pozdrav.

Hmmm .. i ja sam htela da kupim taj kompresor, ali me Kojino iskustvo pokolebalo .. doduse, dvoje ostalih rekose da su prezadovoljni ...

A, da, neko iznad reche da sumnja da nesto preko Top-shopa valja ... zaista, par mojih drugarica je kupovalo nekakve stvari koje su brzo "odsvirale" .. fen cetka za kosu, recimo ... ali ja sam kupila Dry Cooker i koristila sam ga maksimalno 2 godine.. i jos uvek ga koristim, mada bi trebalo da kupim novi, jer se sloj teflona polako 'oprao' i izlizao .. :)

Hmmm .. i ja sam htela da kupim taj kompresor, ali me Kojino iskustvo pokolebalo .. doduse, dvoje ostalih rekose da su prezadovoljni ...

A, da, neko iznad reche da sumnja da nesto preko Top-shopa valja ... zaista, par mojih drugarica je kupovalo nekakve stvari koje su brzo "odsvirale" .. fen cetka za kosu, recimo ... ali ja sam kupila Dry Cooker i koristila sam ga maksimalno 2 godine.. i jos uvek ga koristim, mada bi trebalo da kupim novi, jer se sloj teflona polako 'oprao' i izlizao .. :)
Pre 15.godina Bornerov super secko,i dan danas sece kao zilet,a stalno se koristi.
Neke stvari imaju vrednost neke ne.U principu sve sto je elektricno treba izbegavati.

i ja tako mislim,ali eto,dobro je da ima i pozitivnih iskustava.
ja sam davno kupila nesto za krecenje (zaboravila sam kako se zove),nesto/valjci neki sa sundjerima,dozatori...ma,bzv. bacili smo odmah (tada nisu nudili novac nazad za nezadovoljne)
sada sam razmisljala da kupim spravu za vezbanje jer sam cula da je odlicna,ali obzirom da je skoro 150e nesto se plasim posto je preko njih

Ja nerazumem
Priča koji je napisala Pitanjce i Vitez Koja se apsolutno razlikuju. I ja sam nameravao da kupim ovu stvarcicu- ali sada neznam sta da radim. Pitanjce je hvali a Vitez Koja je nagrabusio. Mislim da netreba puno ocekivati od ove sprave- i mislim da je samo za svoju kucu. Zabrinjava me to sto pisete da sporo nanosi boju. Na reklami je super. Moguce je da se koristi na reklami onaj koji je ok ili je Vitezu Koji upao neki sa falinkom, pa me zanima dali je neko kupio jos i kako mu se pokazao. Posto ja planiram da ukrasim ćoskove i plafon, sa ovim lajsnama od siropora- ova stvarčica bi bila izuzetno olaksanje. Neznam u stvari- koliko su ove nase boje -kao na pr Jupol- za ove stvari. U USA se boje kupuju vec razredjene i namenjene su za ovakve stvari- jer tamo se profesionalno boji sa kompresorima i pistoljima, a ova reklama je snimana u USA- pa mislim da nije fazon u boji. Sada tek neznam sta da radim:dontunderstand:. Ima li neki slican ovome- a da je kvalitetniji, nema veze- ako je malo skuplji.

Evo da i ja kazem nesto na tu temu.Kupio sam taj proizvod pre 3 meseca a proveravao sam ga 6 meseci.Sve sto mogu reci je da sam JAKO ZADOVOLJAN.Radi besprekorno i evo mojih primera< garazu 4 sa 5 metara unutrasnji zidovi ofarbana za 45 min. sa spoljne strane za 60 min.vrata sam ofarbao za 3 min. lamperiju ispred kuce u letnjikovcu sa lakom zavrseno za 10 min.prostorija u vikendici soba,trpezarijica i kuhinja sve u veli;ini 8 sa 6 met, okreceno za 2 sata >O kvalitetu krecenja ne vredi govoriti ako su zidovi kako treba boja ce biti besprekorna i svuda ravnomerna,DA treba pre toga pripremiti farbu kako treba ,potrebna gustina i bez grudvica,i normalno zastiti malo namestaj pa zato imate onaj najlon i trake,E sada ako neko nece nista da pomera a da kreci i jos tvrdi da sa valjkom brze radi ja jednostavno u to ne verujem.I ja sam krecio na sve moguce nacine i ovo je apsolutno najbrzi nacin i daje najbolje rezultate a sta sve mozete da ofarbate sa njim to je posebna prica.Ja sam ogradu duzine 30 met. metalnu ofarbao za 3 sata i to samo zato sto sam odmarao motor jer je bila velika vrucina da se ne pregrije ni on a ni ja haha...Da rezimiram ako zelite da krecite i farbate stvarno radi ako zelite da zamazete sa kilogramom farbe na 1m izvolite,svako bira za sebe.Ja sam vec sada otplatio uredjaj sa ovim sto sam uradio, a rad je bio zadovoljstvo.

Svašta ja otvorio samo prvu stranu teme i nisam ni gledao dalje. Pa evo- ovaj odgovor mi je realniji nego drugi. A reci mi samo koju boju si koristio za krečenje i koliko si je otprilike u procentima razredio. I dali si je procedio- i sta ti se za procedjivanje najbolje pokazalo. Mogu li oni mali fišeci koji se kupuju za procedjivanje boje-u auto lakireraju?

Ja nerazumem
Priča koji je napisala Pitanjce i Vitez Koja se apsolutno razlikuju. I ja sam nameravao da kupim ovu stvarcicu- ali sada neznam sta da radim. Pitanjce je hvali a Vitez Koja je nagrabusio. Mislim da netreba puno ocekivati od ove sprave- i mislim da je samo za svoju kucu. Zabrinjava me to sto pisete da sporo nanosi boju. Na reklami je super. Moguce je da se koristi na reklami onaj koji je ok ili je Vitezu Koji upao neki sa falinkom, pa me zanima dali je neko kupio jos i kako mu se pokazao. Posto ja planiram da ukrasim ćoskove i plafon, sa ovim lajsnama od siropora- ova stvarčica bi bila izuzetno olaksanje. Neznam u stvari- koliko su ove nase boje -kao na pr Jupol- za ove stvari. U USA se boje kupuju vec razredjene i namenjene su za ovakve stvari- jer tamo se profesionalno boji sa kompresorima i pistoljima, a ova reklama je snimana u USA- pa mislim da nije fazon u boji. Sada tek neznam sta da radim:dontunderstand:. Ima li neki slican ovome- a da je kvalitetniji, nema veze- ako je malo skuplji.

Provereno, ima moj tata paint zoom, i smorio se... Kaze da mnogo brze radi valjkom. U sustini kaze da nije lose, najvise vremena mu ode na cedjenje i razredjivanje boje.

Sipao sam vodu i ukljucio da vidim kako radi, bucan je k'o usisivac, ali ono sto me brine jeste to sto se vrlo brzo zagreje...da li to treba tako ili je mozda dovod vazduha slab ili sta vec...?

prvi put da čujem išta pohvalno o stvarima koje se kupuju preko top šopa
ja sam kupila one space bag vreće i ili je ono srrranje ili ja ne umem sa njima - lepo ih izvakumiram ko na reklami ali posle nekog vremena ipak znatno povećaju zapreminu.
Mislim čuvam ja zimslu-letnju garderobu u njima, nije da ih ne koristim, ali jednostavno nije kao na reklami

Da, stvarno, i ja bih da kupim tu "prskalicu" ali me baš strah da ne bacim pare uludo. Kupila sam onu peglu, ne znam više kako se zove, TOBI ili tako nešto, i vratila je, vratili mi pare, ali sam ipak izgubila oko 1000din. jer sam poštarinu platila u oba smera. TO ČUDO nikome ne bih preporučila. Dobra je isključivo za zavese, ali i tada se cela soba pretvori u saunu, ma bezveze. Kupila sam i onaj bežečni usisivač, i to je poveliko sranje. Deo za skupljanje nečistoće mu je kao naprstak, znači prazniš svaka dva minuta, a ako naiđe na neki končić ili dlake ko ima macu ili kucu, e, tada se zaplete i ne ide dalje, i to je bezveze.
Ovo sam samo zato napisala da nekim ljudima koji bi da kupe kažem kako sam ja prošla.

Nemam paint zoom, ali sam bio kupio Cardio Twister i mogu vam reći da je to jedno veliko, skupo sranje. Bezveze sam bacio 170 evra, ali sam ga prodao posle mjesec dana za 150, i od tad sam naučio pameti da je sve jedno isto top shop sranje.

Prijatelji koji su imali paint zoom kažu da je dobar, ali da se začepi brzo. Ja nisam imao iskustvo pa neću da pričam.

Kupite
znam par ljudi koji su oduševljeni, nećete pogriješiti!

Poslednja izmena:
Nemam paint zoom, ali sam bio kupio Cardio Twister i mogu vam reći da je to jedno veliko, skupo sranje. Bezveze sam bacio 170 evra, ali sam ga prodao posle mjesec dana za 150, i od tad sam naučio pameti da je sve jedno isto top shop sranje.

Prijatelji koji su imali paint zoom kažu da je dobar, ali da se začepi brzo. Ja nisam imao iskustvo pa neću da pričam.

Kupite
znam par ljudi koji su oduševljeni, nećete pogriješiti!

Sta koja je fora? Najobicniji kompresor, imam ga u garazi ali retko ga koristimo samo kad se na veliko farba nesto...

Slicna cena je i na kupindu. Ja sam razmisljao da ga uzmem ali posle procitanih postova odustajem. Jedini koji ga je nahvalio u duhu trgovackog putnika sa tri jedine poruke je kimisa.

Back