Evo da i ja kazem nesto na tu temu.Kupio sam taj proizvod pre 3 meseca a proveravao sam ga 6 meseci.Sve sto mogu reci je da sam JAKO ZADOVOLJAN.Radi besprekorno i evo mojih primera< garazu 4 sa 5 metara unutrasnji zidovi ofarbana za 45 min. sa spoljne strane za 60 min.vrata sam ofarbao za 3 min. lamperiju ispred kuce u letnjikovcu sa lakom zavrseno za 10 min.prostorija u vikendici soba,trpezarijica i kuhinja sve u veli;ini 8 sa 6 met, okreceno za 2 sata >O kvalitetu krecenja ne vredi govoriti ako su zidovi kako treba boja ce biti besprekorna i svuda ravnomerna,DA treba pre toga pripremiti farbu kako treba ,potrebna gustina i bez grudvica,i normalno zastiti malo namestaj pa zato imate onaj najlon i trake,E sada ako neko nece nista da pomera a da kreci i jos tvrdi da sa valjkom brze radi ja jednostavno u to ne verujem.I ja sam krecio na sve moguce nacine i ovo je apsolutno najbrzi nacin i daje najbolje rezultate a sta sve mozete da ofarbate sa njim to je posebna prica.Ja sam ogradu duzine 30 met. metalnu ofarbao za 3 sata i to samo zato sto sam odmarao motor jer je bila velika vrucina da se ne pregrije ni on a ni ja haha...Da rezimiram ako zelite da krecite i farbate stvarno radi ako zelite da zamazete sa kilogramom farbe na 1m izvolite,svako bira za sebe.Ja sam vec sada otplatio uredjaj sa ovim sto sam uradio, a rad je bio zadovoljstvo.