aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.594
izmisljas gde?Pa ti si mu kazala da nije dobar ljud.![]()
ti si to napisala
a ja pisem o sebi da vrsim Bozju voljju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izmisljas gde?Pa ti si mu kazala da nije dobar ljud.![]()
LazuMeni su neki muslimani objasnili da je dzihad pre svega rat sa svojom zlom
stranom, nesto u fazonu kad je Luk Skajvoker borio sa svojom
tamnom stranom...
Nisam primetio animozitet prema meni uopste...
Hriscanin ne sme nikome da zeli smrt, prvo tu treba da se stavi prst na celo.Zao je i jehova će ga uništiti.![]()
GlumeNisam primetio animozitet prema meni uopste...
Pa ne znam sad, crnci i arapi iz razlicitih zemalja.... nesto nas gotive
Mozda ali oni gledaju slatkorecitoscu da privucu ljude.Pa ne znam sad, crnci i arapi iz razlicitih zemalja.... nesto nas gotive![]()
Gledaj, dolazim iz diskoteke u 5 ujutro, a nigerijac i sirijac, prostrli ponjave u holu hotela i klanjaju se Alahu.Mozda ali oni gledaju slatkorecitoscu da privucu ljude.
Ne volim javno da pokazujem svoju veru ili kad se molim sem kada je Liturgijski , cak ni brojanicu ne nosim, jer kad neko pocne da se divi onda si primio platu svoju, sav trud i sva vera propade.Gledaj, dolazim iz diskoteke u 5 ujutro, a nigerijac i sirijac, prostrli ponjave u holu hotela i klanjaju se Alahu.
Postujem svakog ko ima tako cvrstu veru....
Cuj, ovo je njihovo, kako rade... nisu imali dzamiju u blizini u Minhenu, pa su tako...Ne volim javno da pokazujem svoju veru ili kad se molim, cak ni brojanicu ne nosim, jer kad neko pocne da se divi onda si primio platu svoju, sav trud i sva vera propade.
Dobro al sto mora u holu zar ne moze u svojim sobama da to obavljaju?Cuj, ovo je njihovo, kako rade... nisu imali dzamiju u blizini u Minhenu, pa su tako...
Ovaj Sirijac je radio kao portir u hotelu, a nigerijac mu se pridruzio... nema nikoga u 5...Dobro al sto mora u holu zar ne moze u svojim sobama da to obavljaju?
Sem ponekog prolaznikaOvaj Sirijac je radio kao portir u hotelu, a nigerijac mu se pridruzio... nema nikoga u 5...
Eto, meneSem ponekog prolaznika![]()