- Poruka
- 89.439
A ako bi ti takozvani pagani sebe videli kao božiji narod, koji ima obavezu vamapa to je tolerancija
da propoveda, kako bi postali njihova braća u veri, ondosno da konačno spoznate
pavu veru, jel bi to bila tolerancija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ako bi ti takozvani pagani sebe videli kao božiji narod, koji ima obavezu vamapa to je tolerancija
Valjda znas sta je tolerancija.A ako bi ti takozvani pagani sebe videli kao božiji narod, koji ima obavezu vama
Ma nema problema,nek i oni nama propovedaju rec Gospodnju,ne smeta nam uopste. Nek iznesu validne cinjenice i argumentaciju za te njihove teoloske tvrdnje i to je to,lepo cemo se iznapricati - mi njima oni nama i onda svak svojim putem.A ako bi ti takozvani pagani sebe videli kao božiji narod, koji ima obavezu vama
To je upravo suprotno od tolerancije.Ma nema problema,nek i oni nama propovedaju rec Gospodnju,ne smeta nam uopste. Nek iznesu validne cinjenice i argumentaciju za te njihove teoloske tvrdnje i to je to,lepo cemo se iznapricati - mi njima oni nama i onda svak svojim putem.
I ovo jeste tolerancija i to "pojacana do daske",ono do maximalnog "volumena"...
A baba milunka, ko će drugiA ko ti je rekao da vernici gaje netrpeljivost prema paganima ?
biblija je merilo samo za hrišćaneBiblija je merilo sta je pravog obozavanja Boga
ljubav hrišćanskaPogan ili gad ili stoka od ljudi to je pravo znacenje paganizma
Pa sta znaci pogan.ili gadljubav hrišćanska
srećom nisu svi i ne sramote hrišćanstvo kao ovde protestantske sekte.
pogan može biti i hrišćaninPa sta znaci pogan.ili gad
Gospod ih tako nazvao
Pa lopov vice drzte lopova i ko je lopovpogan može biti i hrišćanin
a analogno pagan je svako svakome.
ti si jevrejima paganka, pravoslavnim sektašica na kvadrat. muslimanima nevernik.
ljubav i tolerancija cveta među vernicima
razumeš?
šejtan je u tebi, mržnja prema drugom i prostu rečenicu ne možeš da razumeš.Pa lopov vice drzte lopova i ko je lopov
Samo ti nastavi vredjaj do.mile volješejtan je u tebi, mržnja prema drugom i prostu rečenicu ne možeš da razumeš.
Ma sta mi iznaprica...jeli to deo neke pesmice koje su te terali da je naucis koju ovde iznosis onako pausalno,bez dubljeg razmisljanja,cisto da bi nesto kuckala ppo tastaturi...!?To je upravo suprotno od tolerancije.
Ma znao sam da je tebi baba porodicno-verski autoritet,zato se ovako blam...pardon,izrazavas...A baba milunka, ko će drugi
stvarno?Ma znao sam da je tebi baba porodicno-verski autoritet,zato se ovako blam...pardon,izrazavas...![]()
nisu to uvrede.Samo ti nastavi vredjaj do.mile volje
Aj nazovi gospoda koji ih nazva gadovima satanistomnisu to uvrede.
đavo po vašoj veri utiče na vas. satanizam je u okviru hrišćanstva, potiču od hrišćana ne od pagana. ne moraš klati piliće da bi bila satanista, već kroz ispoljenu mržnju i netoleranciju.
Ti si sad iznapričao svašta, tako omalovažavajuće i bez osnova.Ma sta mi iznaprica...jeli to deo neke pesmice koje su te terali da je naucis koju ovde iznosis onako pausalno,bez dubljeg razmisljanja,cisto da bi nesto kuckala ppo tastaturi...!?![]()
I monu svedokinju vidis kao sebi jednaku.Prihvatas njeno misljenje o armegedonu.Ti si sad iznapričao svašta, tako omalovažavajuće i bez osnova.
Tolerancija nije kada ja tvoju veru omalovažavam i smatram pogrešnom,
pa koristim svaku priliku da te ubedim da promeniš veru. To je suprotno
od tolerancije.
Tolerancija je kada prihvatiš da ima ljudi koji su druge vere i da je to
sasvim ok. Kada nemaš potrebu da ih preobraćaš, nego ih vidiš kao sebi
jednake.
možeš ti da negiraš koliko hoćeš, hrišćanstvo je iznedrilo sataniste, da bi svi koji se ne slažu imali prigodan naziv.Aj nazovi gospoda koji ih nazva gadovima satanistom
Sta hriscanstvo reci lepo gospod sta se stidismožeš ti da negiraš koliko hoćeš, hrišćanstvo je iznedrilo sataniste, da bi svi koji se ne slažu imali prigodan naziv.
jedni druge nazivaju satanisti a kad dođe treći ujedine se![]()
pa ja nemam gospodara u religijskom smislu već boga.Sta hriscanstvo reci lepo gospod sta se stidis
A gde si cuo da ga ima.Video mozda apa ja nemam gospodara u religijskom smislu već boga.
vera, ono što ti nemašA gde si cuo da ga ima.Video mozda a