PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма ниси... шалим се са Враганом...
Упадао си на Ђаво или Бог... сада сам се сетила...
Али те нико није констатовао...:lol:

Heheheh... Ja sam to ispitivao kako ce ljudi da reaguju... Inace... hteo sam da napravim mali experiment... Al' onda mi je stvarno bilo glupo i bilo mi je zao... nisam hteo da zebavam...
Ali hteo sam da vidim kako bi ste se ponasali prema jednom hriscaninu ono undercover... hehehehe... :lol: :D

Heheheh... Ja sam to ispitivao kako ce ljudi da reaguju... Inace... hteo sam da napravim mali experiment... Al' onda mi je stvarno bilo glupo i bilo mi je zao... nisam hteo da zebavam...
Ali hteo sam da vidim kako bi ste se ponasali prema jednom hriscaninu ono undercover... hehehehe... :lol: :D

Добро је што ниси... Ја сам постала параноична...
Овде се хришћани размножавају ко луди... Изнервираш једнога и ето сутрадан тројице...:lol:

Nije valjda da samo devojke koriste parfeme... kol'ko ja znam... to je miris u bocici... :D
A dezadorans je ono instant pakovanje koje ne mirise nikako... :lol: :mrgreen:

ovo je trebala mama odavno da ti kaze, al dobro;

"dezodorans" - zapravo, antiperspirant moze biti i gotovo bez mirisa
sluzi da blokira miris znoja "u raspadu" = "cini da ne smrdis" lol

parfem je "slag na torti" = "cini da mirises" ...
(i da mene zaboli glava...rofl)

ok, primjeni ovo "drevno znanje" pa ce ti naredna veza mozda dulje potrajati...lol

ovo je trebala mama odavno da ti kaze, al dobro;
"dezodorans" - zapravo, antiperspirant moze biti i gotovo bez mirisa
sluzi da blokira miris znoja "u raspadu" = "cini da ne smrdis" lol

parfem je "slag na torti" = "cini da mirises" ...
(i da mene zaboli glava...rofl)

ok, primjeni ovo "drevno znanje" pa ce ti naredna veza mozda dulje potrajati...lol

Hehehe... Sta da radim kada sam samouk (a i retro)... :lol: :D

Inace ja ne verujem u dezadorans... :D

Добро је што ниси... Ја сам постала параноична...
Овде се хришћани размножавају ко луди... Изнервираш једнога и ето сутрадан тројице...:lol:

kad sam ja insistirala da ih ne zalivamo vodom i ne hranimo poslije ponoci...sta ste rekle ;"jadnicci"...eto vam sad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back