PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
******,gledam koji si sad ti a u zivotu sa tobom pricao nisam... ;-)

lepo je sto pitas za brata,evo me kad zavrse Mucke

vece Mackice

hehehe... :D

Inace, drugari... sada stvarno treba da idem... jest' da sam oklevao da izadjem na ovu zimu i svaki trenutak sedeo ovde... ali sada vec moram... zvone telefoni... ljudi samo zivkaju...

Citamo se kada se vratim...... Pozzzzzz :D

Али мени стварно није јасно једно...:???:
Зашто неке жене више воле пагане и противе се хришћанству, када се зна да им је хришћанство(својом науком) донело иста права као и мушкарцима...:p
"Нема више Јудејина ни Грка, роба ни слободњака, мушко и женско... јер су сви једнаки пред Богом"...
Ајде којице и борче, молим одговор...;-)

Зашто неке жене више воле пагане и противе се хришћанству, када се зна да им је хришћанство(својом науком) донело иста права као и мушкарцима...:p
"Нема више Јудејина ни Грка, роба ни слободњака, мушко и женско... јер су сви једнаки пред Богом"...

Ово су толико неозбиљна питања да немам намеру да трошим речи на одговор...

Која бре једнака права?
Какво хришћанство са својом науком?
Ти се то шалиш? Јел да?

Ajde da probam:
1) Za žene-ateiste vrlo je uvredljiva postavka po kojoj je žena nastala od Adamovog rebra. Rebro je nebitan deo tela - može se i bez njega. Naravno da mi ne verujemo da je uopšte nešto tako moguće (da žena nastane od rebra). Ne mislim da su žene u hrišćanstvu ravnopravne sa muškarcima. Ima li negde, u Srbiji, žene koja je sveštenik? Nema. Ima tu još dosta primera, ali bi bilo podugačko.
2) Pagani su figurativno svi oni koji nisu hrišćani ili nisu vernici: agnostici, skeptici itd. Neki tretiraju žene na ovaj ili onaj način, i to u ovom kontekstu nema veze sa verom (jer među nama i nema pravih vernika), već sa karakterom muškarca kao individue.
3) Kada se zaljube, žene ne obraćaju pažnju na to da li je muškarac vernik ili nije. To prestane da bude bitno. Nije važno ni lice, ni telo, već karakter ("lepota je u oku posmatrača") Bitno je ono, što ja zovem "srodnošću duša".

Па ти онда не познајеш ришћанску науку и њен став према женама...:sad:
У наведеном цитату све је речено. Тумачење није ни потребно. Све је кристално јасно.
Бар мени...:D

Па ти онда не познајеш ришћанску науку и њен став према женама...:sad:
У наведеном цитату све је речено. Тумачење није ни потребно. Све је кристално јасно.
Бар мени...:D

Много ме бре мрзи да се расправљам са тобом... ето...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back