- Poruka
- 89.439
Pozdrav dugari... Konacno sam pronasao... I nemogu da verujem da je neko upload-ovao na youtube...![]()
Eee... Шта си ти у детињству пропустио...
А јеси ли гледао Штумфове?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav dugari... Konacno sam pronasao... I nemogu da verujem da je neko upload-ovao na youtube...![]()
Eee... Шта си ти у детињству пропустио...
А јеси ли гледао Штумфове?И пчелицу Мају?
![]()

Hehehe... Gledao sam.
Znas li da kazu za stumfove da su komunisti...
Nose crvene kapice, zive u jednom selu gde svi rade za selo... Veli strum ima bradu i lici na Karl Marxa...
![]()
![]()

Nisu komunisti "toliko" losi...![]()
Branko je satanista...čist pagan..*********...ali kao dete jedva sam čekao kockicu![]()
Nisam pričao o veri već njegovim instalacijama...gledao sam kasnije emisije koje sam voleo kao mali gde se on smeje Bogu ,monaštvu ...pa ove nove gde se oblači u pan-a.....То је зато што си био дете и што ниси на такве разлике обраћао пажњу...
Кога је још брига које је вере Коцкица...
Opstanak je cool!
Nisam pričao o veri već njegovim instalacijama...gledao sam kasnije emisije koje sam voleo kao mali gde se on smeje Bogu ,monaštvu ...pa ove nove gde se oblači u pan-a.....
Мрзим опстанак... мало мало па неко не опстане... и онда морам да се растужим...
и сви ми причају да то тако мора...
Много бре мрзим тај Опстанак...![]()
Nisu komunisti "toliko" losi...![]()
Surovo jeste, ali mora tako, najjači i najsnalažljiviji opstaju na svetu. Svuda je nepravda pa i tamo ali šta ćeš moraju i grabljivci od nečeg da žive!
Хм... Мени су одувек били чудни зато што имају само једну жену у селу...![]()
Hare Krišna.8-)
Mrzim komunizam! U stvari toliko ga mrzim da me mrzi i da ga mrzim!
E, bre, Kojice, srušila si mi iluziju.
Nikada o Štrumpfovima nisam razmišljala na taj način.:-?
Ili je bar tu negde, blizu...