PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam te bre zaboravio ali ovo je u pocetku licilo na nesto... sad vise ne lici ni na sta!!!

jutros sam bio ovde oko 3 i bilo je jako mirno i lepo... prava milina

sta radis
Slušam Depeche Mode, pijuckam kafu, pušim i razmišljam.

Zar ti je stalo do mira i tišine? Na forumu to nije moguće. Uvek postoji neko, ko ti se prikrade iza leđa i pljusne komentar, onda kada to najmanje očekuješ.

Pagan Tavern i treba da liči "ni na šta". Nije hotel Palace, niti Hayatt.
Ovde svraćaju ludi Deda Mrazovi, sleću čudne ptice, obilazi nas Firer, posećuje nas čak i Gven Stefani... Šta bi ti ?

Ovo, naravno, kaže Mačkica.
Borac bi rekao nešto drugo.;)

fala - nema to veze s psihologijom
ja samo prepricavam kako je kome grah pao...

btw ovo je bilo gratis, od sad nema dzabe
da, razmisljam da otvorim agenciju (zajedno s kojicom, posto je doticna iskusan telepata, i Borcicom kojoj odlicno ide pirokineza,al ne voli o tome javno...upps, sorry Borcice lol)

Ništa, ništa. Navikla sam već da ovde svašta saznam o sebi.:D
Dakle, mi smo neki trio Fantastikus: vračara, telepata i... :shock: potpaljivačica?
Neka bude.
Dakle, koja je moja uloga?

Ја сам... ја сам... ја заборавих ко сам...

Ti si Kojica sa telepatskim sposobnostima.
To ti kažem ja, tvoj guru.
hindu-emoticon.gif

Hare Krišna.8-)

Zar ti je stalo do mira i tišine? Na forumu to nije moguće. Uvek postoji neko, ko ti se prikrade iza leđa i pljusne komentar, onda kada to najmanje očekuješ.

Ovde svraćaju ludi Deda Mrazovi, sleću čudne ptice, obilazi nas Firer, posećuje nas čak i Gven Stefani... Šta bi ti ?

smorili smo ga - sad dolazi samo kad mi nismo tu...de onaj tuzni smajli kad mi treba....

Ništa, ništa. Navikla sam već da ovde svašta saznam o sebi.:D
Dakle, mi smo neki trio Fantastikus: vračara, telepata i... :shock: potpaljivačica?

Neka bude.
Dakle, koja je moja uloga?

potpaljivacica = direktorka marketinga i PR

btw smeta mi kad me oslovljavate sa "vracara" - preferiram "mamiPARApsihologinja"
zvuci strucnije, jos kad stampam vizitke - sa sve onim zlatnim "nadgrobnim" fontom, na cirilici ...

Dep[eche pozdravljam,o kafi i cigarama znas moje misljenje ;-)

mislim da bih u ponedeljak mogao da vas vodim na kafu,mada nisam jos siguran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back