PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hah...pa testovi su ti bar najlaksi....ja sam im'o neki cd sa time...a svejedno to je lako....najgore je kad dodjes pred pandura :)
ja sam polagao tri puta.....testove odmah...al voznju -djoku.....

Saga o mom polaganju

prvi put, ulazim ja u kola u majmun od pandura mi kaze, sta ce ti brada, u licnoj nemas bradu...i pocne poredavanje koje je trajalo 5 minuta kako ja ne mogu da imam bradu ako nemam takvu sliku u dozvoli vamtetamte.....aj ok....pusti mene on u kola i ja odvezem SAVRSENO....a nije moj subjektivni dozviljaj, veci dozivljaj jednog lika koga je znao moj instruktor....i kaze lik pao si....ja pitam zasto....kaze ovaj pandur "pa tamo na semaforu nisi pogledao preko desnog ramena".....sto pitam ja?
pa, mogao je da prodje biciklista.......AAAAAAA...a pored mene i trotoara 30cm prostora.....

drugi put sam vozio ok, al sam napravio nesto sto se na polaganju ne radi....na raskrsnici me mrzelo da cekam lika koji je dolazio, pa sam dao malo jaci gas i prosao....u pravoj voznji bi svako to uradio, al ****** to se na polaganju ne radi....ok oborise me, za to se ne bunim....

treci put :D:D:D nisam ni znao da treba da polazem, zaboravio instruktor da mi javi....zove on mene ujutro (a ja pio prethodno vece i ne znam gde sam) i kaze, aj dodji da polazes.....ja nesto promrljam tipa "ajmo sutra"....al dogovorimo se mi :) odem ja na polaganje, kad ni manje ni vise, onaj pandur skot od prvog puta :D:D.....i ja se smorim, al bato, cuti pandur, cutim ja, cutimo svi, skreni levo, skreni desno ..... dosta! ni polukruzno ni ovo ni ono :)

i eto...tako sam ja dobio dozvolu :)

hm,osecam da ce mene da ebu kao nezdravog.... moglo bi i meni da se desi to sa bradom jer je trenutno prilicno velika i nema veze sa likom sa slike. turim ja pandura u kola pa da svi slozno zapevamo Block Out - Tata Brada jer osecam da ce to biti bolesno polaganje. sto je najcrnje,uopste ne znam sta bih radio sa tom dozvolom

to sa bradom nije smesno....lika iz zgrade su naterali da ode da se obrije pre polaganja.....
btw, i ja slabo radim sta sa tom dozvolom osim sto ponekad odem da dovezem nesto....kad god negde idem znam da cu da pijem , pa svejedno ne idem kolima......

sta njih bre boli uvo za moju bradu,pa nisam doveo caleta da polaze umesto mene... strasno

ma mene su naterali da to radim jer nekih godinu i po dana zivim u totalnoj izolaciji pa misle da ce dozvola nesto promeniti (sjebali su se). i da me ceka Ferrari ispred zgrade ja bih i dalje po ceo dan sedeo ispred monitora i vrteo internet stranice :???:

inace, kad smo kod voznje, meni je ubedljivo najgore iskustvo bilo kada me lik poslao u grad....ok....to je kul, ali nije kul na drugom casu.....znaci ja sam pre toga odvozao 45 min po parkingu, i ovaj kao, ajmo sad u centar.....ja sam se USRO u gace...guzva, kola, ovo ono...a joj....
al ok.....zahvaljujuci tom instruktoru sam naucio da se ponasam u odredjenim situacijama...tipa led, a ti na nizbrdici...pa sam se sa njim vozio 130kmh (najbrze sto sam ja ikad vozio) i tako to....
i jbga, covek se na kraju ubio....dal je zapao u neke dugove, il ko zna sta....skocio sa terase....a bas je bio kul lik.....

malo sam razmisljao o tome gledajuci ovog mog instruktora i mogu ti reci da je zaeban posao!! on ima 12 casova dnevno i kuci dolazi potpuno iscrpljen sa glavoboljama i sranjima. treba da znas sta ko slabije radi,da milion puta dnevno diktiras brzine,vices,ispravljas greske...

kad sam ja krenuo on se hvatao za glavu i drzao me 6 casova na poligonu (taj prvi dan po naselju sam se tresao kao prut). sreca pa nema guzve kao u ludackom Beogradu inace ne bih polozio nikad. ko zna kad cu i ovako

ma Vikinze polozices - kad sam ja polozila, a ja sam (ako je vjerovati mom caletu...) najgori vozac na planeti
inace, polozila sam iz drugog pokusaja i taj tip, "poglavica komisije" (ili sta je vec) mi je na kraju rekao slijedece, oporavljajuci se od moje voznje: "Sine, nikad u zivotu mi nije bilo teze da nesto potpisem."
al, potpisao je pa ja sad imam vozacku koja vazi do 2046. (ozbiljno) - mislite o tome

malo sam razmisljao o tome gledajuci ovog mog instruktora i mogu ti reci da je zaeban posao!! on ima 12 casova dnevno i kuci dolazi potpuno iscrpljen sa glavoboljama i sranjima. treba da znas sta ko slabije radi,da milion puta dnevno diktiras brzine,vices,ispravljas greske...

vrlo zajeban....
ovaj moj mi je pricao....kad se vozio sa nekim likom, da je morao da popije pola kile rakije kad se vrati kuci :D:D
al to nije ni cudo kad vidis sta rade SVI mladi vozaci.....

kad sam ja krenuo on se hvatao za glavu i drzao me 6 casova na poligonu (taj prvi dan po naselju sam se tresao kao prut).

haha :):)
pa jes......cim udjes u saobracaj to je stres...i ja isto tako...bez razlike.....jos me vodio na kruzni tok na Slaviji.....jedna od najvecih raskrsnica.....aih.....pa ne znam de da gledam, sta da radim, dal da samo dam gas zatvorim oci i prodjem il da nesto kontam :D:D:D

sunce ti ebem... na onoj raskrsnici ne znas gde teras. cesto bih se zatekao na toj Slaviji i obicnop bih zaticao neki sou od saobracaja

moja omiljena raskrsnica je okretnica kod Fontane... tamo sam ziveo dve godine i ebi mi sve ako se nisu krljali na svakih 3 ili 4 dana... uzas

a mladi su najgori i ginu zbog obicnog manijacenja

sunce ti ebem... na onoj raskrsnici ne znas gde teras. cesto bih se zatekao na toj Slaviji i obicnop bih zaticao neki sou od saobracaja

mislim da tu niko ne zna ko pije a ko placa...

moja omiljena raskrsnica je okretnica kod Fontane... tamo sam ziveo dve godine i ebi mi sve ako se nisu krljali na svakih 3 ili 4 dana... uzas

hah :)
komsija....

ako je verovati nasim ocima, svi smo mi najgori vozaci :D

a ne ne - ovo je blize istini nego sto bih ja zeljela, ali sta je tu je...
lijevo/desno to nikad necu "ukapirati" i pogoditi iz prve, onako "spontano"...,
nema samse da se fokusiram na ulicu i ostale nesretne (sa)ucesnike u prometu
+ idealno bi bilo da mogu npr. voziti i citati...inace je to cist gubitak vremena
posto to navedeno "moguce" odustala sam od voznje i uzima u tome sto drugi voze dok ja citam ili brojim ptice po banderama, ali polozila sam - bilo bi bzvze da nemam i taj papir

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back