PAGAN TAVERN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ga niko ubio, Kojice.
Spava posle burne noći u kojoj se, zbog neuzvraćene ljubavi prema Snežani, napio.
Sad ne zna za sebe, ali, kad se probudi - videće da nije sve tako crno. Malo će da očajava, a onda će da shvati da Snežana i nije bila za njega. Potražiće neku patuljčicu i sve će biti u redu.;)

8-) Мхм... јасно...
Значи ово се вино просуло...:D јел да?

E, Unsaie... Nema šta da brineš. Kojica i ja smo žene, ali kao da nismo.
Ne znam kako to da ti objasnim.
Ja sam usvojila Vikinga, tako da nisam opasna. Tretiraj me k'o svekrvu.

:lol::lol::lol:

Е, сада си угасила...

Ја ћу да будем старија.. овај.. млађа сестра...
Она која је увек на женској страни...:D

evo sta je pio...
mead8.gif

bas super, falila mi je jedna butna koska svekrve za ovaj novi kazan, ona babina mi se sva ofucala pa ne mijesa vise dobro

:lol::lol::lol:

Е, сада си угасила...

Ја ћу да будем старија.. овај.. млађа сестра...
Она која је увек на женској страни...:D
Ma ja sam divna svekrva, veruj mi. Ne zakeram, ne zvocam, ne mešam se i volim da se šalim. Kad se osetim suvišnom, ja odem kod komšinice na kafu. Snaju volim kao svoje dete. Poklanjam joj svoj nakit. Povremeno je vodim u kupovinu i častim je novim komadom odeće, po njenom izboru. Kada joj dođu drugarice, ja se sklonim u špajz i brojim tegle sa zimnicom. Savetujem je samo kad mi traži savet. Ne dam joj da pere sudove, da ne pokvari nokte. Ne bunim se kad spava do podneva, jer znam da je to zbog... hm... burne, strastvene noći i ljubavi koju je poklonila mom sinu.

Ma ja sam divna svekrva, veruj mi. Ne zakeram, ne zvocam, ne mešam se i volim da se šalim. Kad se osetim suvišnom, ja odem kod komšinice na kafu. Snaju volim kao svoje dete. Poklanjam joj svoj nakit. Povremeno je vodim u kupovinu i častim je novim komadom odeće, po njenom izboru. Kada joj dođu drugarice, ja se sklonim u špajz i brojim tegle sa zimnicom. Savetujem je samo kad mi traži savet. Ne dam joj da pere sudove, da ne pokvari nokte. Ne bunim se kad spava do podneva, jer znam da je to zbog... hm... burne, strastvene noći i ljubavi koju je poklonila mom sinu.

blago meni s tobom 8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back