- Poruka
- 89.439
nisam bas ubedjen ali dobro
8-) Добро...
Видим да је тема лепо кренула...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam bas ubedjen ali dobro

Nije ga niko ubio, Kojice.
Spava posle burne noći u kojoj se, zbog neuzvraćene ljubavi prema Snežani, napio.
Sad ne zna za sebe, ali, kad se probudi - videće da nije sve tako crno. Malo će da očajava, a onda će da shvati da Snežana i nije bila za njega. Potražiće neku patuljčicu i sve će biti u redu.![]()
samo. vas. posmatram.
ops: али немој да се љутиш.. ми смо мало ђаволасте...nesmo.... devojci se ne svidja moja sekira i ja preko toga ne mogu da predjem
jutros sam joj do 5 pevao pod prozorom i posteno se smrzao ali nista 8-)
E, Unsaie... Nema šta da brineš. Kojica i ja smo žene, ali kao da nismo.
Ne znam kako to da ti objasnim.
Ja sam usvojila Vikinga, tako da nisam opasna. Tretiraj me k'o svekrvu.
ops:
ops:
ops:8-) Мхм... јасно...
Значи ово се вино просуло...јел да?
E, Unsaie... Nema šta da brineš. Kojica i ja smo žene, ali kao da nismo.
Ne znam kako to da ti objasnim.
Ja sam usvojila Vikinga, tako da nisam opasna. Tretiraj me k'o svekrvu.

Hm... Da.
Možda je pokušao da preseče vene, ali nije se ubio.
Patuljci iz bajke su neuništivi. U bajkama se sve lepo završava.
Ma ja sam divna svekrva, veruj mi. Ne zakeram, ne zvocam, ne mešam se i volim da se šalim. Kad se osetim suvišnom, ja odem kod komšinice na kafu. Snaju volim kao svoje dete. Poklanjam joj svoj nakit. Povremeno je vodim u kupovinu i častim je novim komadom odeće, po njenom izboru. Kada joj dođu drugarice, ja se sklonim u špajz i brojim tegle sa zimnicom. Savetujem je samo kad mi traži savet. Ne dam joj da pere sudove, da ne pokvari nokte. Ne bunim se kad spava do podneva, jer znam da je to zbog... hm... burne, strastvene noći i ljubavi koju je poklonila mom sinu.
Е, сада си угасила...
Ја ћу да будем старија.. овај.. млађа сестра...
Она која је увек на женској страни...![]()
aha, zato sam barad-dûr sajala citavu noc :?

bas super, falila mi je jedna butna koska svekrve za ovaj novi kazan, ona babina mi se sva ofucala pa ne mijesa vise dobro
Шта ти рекох Борац... брзо мењај улогу...Ma ja sam divna svekrva, veruj mi. Ne zakeram, ne zvocam, ne mešam se i volim da se šalim. Kad se osetim suvišnom, ja odem kod komšinice na kafu. Snaju volim kao svoje dete. Poklanjam joj svoj nakit. Povremeno je vodim u kupovinu i častim je novim komadom odeće, po njenom izboru. Kada joj dođu drugarice, ja se sklonim u špajz i brojim tegle sa zimnicom. Savetujem je samo kad mi traži savet. Ne dam joj da pere sudove, da ne pokvari nokte. Ne bunim se kad spava do podneva, jer znam da je to zbog... hm... burne, strastvene noći i ljubavi koju je poklonila mom sinu.
Ma, evo, dajem butnu kost, samo da mi Nordi bude srećan.evo sta je pio...
![]()
bas super, falila mi je jedna butna koska svekrve za ovaj novi kazan, ona babina mi se sva ofucala pa ne mijesa vise dobro
niko nece davati nikakve kosti... zrtva je suvise velika
ops:
Ма јеси ли ти видео малену... свекрву би да раскомада... тебе да разоружа...
Опасница...
Хм... ја бих требала да будем на њеној страни...ops:
Mislim da se sam snašao.ma, tipicna "snajka"
Borcice, vrijeme je da posavjetujes tog svog sincica...
Mislim da se sam snašao.
Ako zatreba, uskačem u pomoć.
Mislim da se sam snašao.
Ako zatreba, uskačem u pomoć.