jocatim
Obećava
- Poruka
- 89
Spu dobro si ispao, u opshte se nevid umor i ne ispavanost(i promrzline)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko da li se kod nas izvode tandem skokovi sa preko 5000 metara ili je i dalje maksimum 3000 m.?
Nije mi palo na pamet da bi moglo da dodje do zabune, ali pozdrav i tebi Niko!!!
taman kad sam hteo da se uključim u prepisku (malo sam porastao), ovde se više ništa ne dešava...
Tanja:Danas, 20.10.2008, je u Slovengradecu (Slovenija) postavljen Ginisov rekord. Iz Pilatusa je izveden je tandem skok sa visine 8350m (nadmorska visina AD je 500m), slobodni pad je trajao 101 sekundu. Tandem pilot – Roman Pogačar (8500 skokova(1400 tandem skokova), vojsku sluzio u 63. padobranskoj brigadi 1985.), paraplegicni putnik – Goran Todorović Faca(znate ga).
TV prilog ce biti emitovan sutra, u utorak, na RTV1 u 19:30.
Detalji slede kada se Faca vrati.
P.S. Ako neko moze da snimi TV emisiju, Faci bi mnogo znacilo.
Vecernje Novosti:PADOBRANAC Branislav Matijević (27) iz Inđije, učenik Aero kluba "Novi Sad", poginuo je u nedelju oko 14 časova na novosadskom civilnom aerodromu Čenej, pri skoku iz sportskog aviona, jer mu se nisu blagovremeno otvorili ni glavni, niti rezervni padobran.
Matijević nije bio potpuno neiskusan padobranac. U nedelju je trebalo da skoči po 19. put. Od 14 padobranaca u sportskom avionu "antonov", pre njega
uspešno su iskočila njih trojica. Po rečima dežurnog sudije Vidoja Mitrića, mladić je sa visine od 1.000 metara pao na njivu kraj aerodroma i na mestu preminuo. Uoči skoka, inače, padobrane zajedno pakuju instruktor i padobranac.
Na mesto nesreće ubrzo su pristigli i inspektori Direktorata civilnog vazduhoplovstva iz Beograda koji su formirali komisiju za utvrđivanje detalja ove nesreće.