- Poruka
- 190
_____Nije me niko poslao da ga reklamiram. Karakter mi je takav da je malo teže manipulisati sa mnom.fazan:Ako se to stvarno desilo molim te kazi kod koga si bio i ko ti je to rekao, u suprotnom ovakav post treba skinuti posto steti srpskom padobranstvu. Sam po sebi je patetican, ti pokazujes znake slabosti a samim tim stetis ugled paracinskog padobranstva.
_____Prvi put sam bio na jarku, i stvarno planirao da napravim neki skok. Neznam nikog tamo, pa ni dotičnog gospodina, ali osim što je iznervirao mene, svojom izjavom iznervirao je i prijatelja koji je bio sa mnom, pa je nemoguće govoriti o mojoj subjektivnoj proceni. Pitanje koje mi je postavio čim smo odmakli bilo je: "Zašto se ljudi ne bave svojim poslom iz ljubavi, nego svi nešto leče komplekse.".Podrazumeva se da smo se, čim smo završili poso zbog kog smo i bili tamo, lepo vratili dvesta kilometara nazad i odskakali to što smo imali u planu. Tamo smo, kao i obično, zatekli više Beograđana nego na Jarku, samo se ja ovog puta nisam pitao zašto je to tako. Podrazumeva se i to da mi ni u snu neće pasti na pamet da ponovo dođem da skačem na Jarak.
_____Po mom mišljenju, najveću štetu padobranstvu, i čovečanstvu uopšte, nanose iskompleksirani majmuni, a ne oni koji reaguju na prostakluk.
_____Mene lično uvo zabole i za tebe i za Ljubu i za retarda i za one u Kikindi i za one u Kraljevu; ni jedan mi od vas nije iz oka ispao, niti za srce nešto posebno prirasto. Samo sam mnogo alergičan na sirovine, pa nisam mogo da izdržim da ne dam svoj komentar; da ne napravim poređenje.
_____Ono što očekujem kad negde dođem, jeste osnovno vaspitanje koje se od kuće nosi.