- Poruka
- 190
_____Nije me niko poslao da ga reklamiram. Karakter mi je takav da je malo teže manipulisati sa mnom.fazan:Ako se to stvarno desilo molim te kazi kod koga si bio i ko ti je to rekao, u suprotnom ovakav post treba skinuti posto steti srpskom padobranstvu. Sam po sebi je patetican, ti pokazujes znake slabosti a samim tim stetis ugled paracinskog padobranstva.
_____Prvi put sam bio na jarku, i stvarno planirao da napravim neki skok. Neznam nikog tamo, pa ni dotičnog gospodina, ali osim što je iznervirao mene, svojom izjavom iznervirao je i prijatelja koji je bio sa mnom, pa je nemoguće govoriti o mojoj subjektivnoj proceni. Pitanje koje mi je postavio čim smo odmakli bilo je: "Zašto se ljudi ne bave svojim poslom iz ljubavi, nego svi nešto leče komplekse.".Podrazumeva se da smo se, čim smo završili poso zbog kog smo i bili tamo, lepo vratili dvesta kilometara nazad i odskakali to što smo imali u planu. Tamo smo, kao i obično, zatekli više Beograđana nego na Jarku, samo se ja ovog puta nisam pitao zašto je to tako. Podrazumeva se i to da mi ni u snu neće pasti na pamet da ponovo dođem da skačem na Jarak.
_____Po mom mišljenju, najveću štetu padobranstvu, i čovečanstvu uopšte, nanose iskompleksirani majmuni, a ne oni koji reaguju na prostakluk.
_____Mene lično uvo zabole i za tebe i za Ljubu i za retarda i za one u Kikindi i za one u Kraljevu; ni jedan mi od vas nije iz oka ispao, niti za srce nešto posebno prirasto. Samo sam mnogo alergičan na sirovine, pa nisam mogo da izdržim da ne dam svoj komentar; da ne napravim poređenje.
_____Ono što očekujem kad negde dođem, jeste osnovno vaspitanje koje se od kuće nosi.
Jesi li siguran da tih 25 skokova nije bilo sa kišobranom iznad glave sa kreveta na sprat? Ha ha ha ha ha ha