Djavo lichno
Početnik
- Poruka
- 46
Hoce li sutra biti "pive i laca" ili samo paprikas:"? Mrave ja obecavam da cu biti dobar! Mogu li i ja na tri ipo soma. Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skakaci iz Nisa obicno dolaze u Paracin...heartman:Da li neko zna u Nisu gde moze da se obavi padobranska obuka i koliko kosta?
Simpi evo ja malo kasnim sa odgovorom. Vidim da si zainteresovan za BG, ali ja bih ipak da pomenem paracinsku skolu (malo reklame nije na odmet), cisto da se podsetimoSIMPI:Pozz svima.... nedavno sam se zainteresovao za ovaj sport... inace veliki sam ljubitelj extremnih sportova, neke sam isprobao a vecinu nisampa bih malo da se raspitam...
Dali moze neko da mi da informacije za neki club u Bg... cenovnik itd....
Naravno zanima me a pitam zato sto nisam bas najbolje upucen u ovoj oblasti, kada platim i sve to i kada odem na skok dali dobijam neka upustva, neku kratku obukicu kako da snadjem u vazduhu ili skacem sa nekim u tandemu... nekim instruktorom sta vec???
Imam jarku zelju da se oprobam u ovoj oblasti i da osetim taj nalet adrenalina..... hvala svima unapred...
Pozz svima...![]()
Hladno tamo u NZ... Al' standardproka1:imam zadovoljstvo da javim pucanstvu da je pre dva dana stigao u novi sad sasa jojic, jokas
na dalekom novom zelandu, sasa skace tandeme vec dugi niz godina i trenutno ima oko 15.000 skokova !!!!!!
ali prava vest za ovaj forum je da je proradio sasin wind tunel i da je uspesno isproban .........trenutno se siju odela za tunel, a zavrsava se i bezbedonosna ograda oko tunela![]()
PK"Feniks":Sto se tice padobranaca i tunela:
Orlando - USA
Bedford - GBR
Sve ostalo su sitnice....
PK"Feniks":Pozdrav.
Nema potrebe niko drugi do mene da se javlja bilo kome i da se pravda,a necu ni ja.
Prvo, post nije bio zlonameran. Za ocekivanje je da i moj post neko protumaci drugacije, ja sam to isto radio pa mi nije posle bilo prijatno. Sumara licno ne znam a Jokasa sam upoznao tek prosle godine i o njima imam apsolutno visoko misljenje, drago mi je da vidim da je neko od padobranca uspeo da se ovim sportom bavi profesionalno. Da ne pricam o tome da smo dobili (Darko i Paja) par korisnih informacija od samog Jokasa a u vezi tandem skokova.
Kao sto sam i na pisao u postu "sto se tice padobranaca" se odnosilo na sportske padobrance i one koje zele da usavrse svoje znanje u slobodnom padu. Koliko ja znam a ti to mozes lako da proveris, meni su momci iz Novog Sada, koji su testirali tunel pre par meseci, rekli da on nema prakticnu upotrebljivost za padobrance jer nije mogao Radica da podigne a pri tome je on nosio veoma sirok kombinezon. Da li su meni rekli istinu i da li je problem otklonjen - ja ne znam. Ono sto sam napisao bazira se na informacijama koje sam dobio od ljudi koji su videli i probali tunel. Daj boze da jednog dana sve legne na svoje pa da ne moramo da idemo tamo daleko da bi smo nesto naucili.
Da vise PK"Feniks" ne bi "pljuvao u dalj" i bio pljuvan, ja sam sve svoje prethodne postove obrisao, a sada cu se i odjaviti sa ove liste.
Ukoliko neko ima nesto da doda na temu PK"Feniks" neka se obrati direktno meni jer sam ja licno jedini odgovoran za postove pod ovim imenom.
Ako sam nekoga uvredio ovom prilikom mu se izvinjavam.
Srdacan pozdrav
Mrav
065/333-64-57