Padobranci sveta ujedinite se !

uroske:
Ljudi, posto vise neznam koga da pitam, kazite mi vi da li neko zna nesto o panoramskim letovima na teritoriji Nisa. Znam da ovo bas i nema veze sa vasom temom, ali bih vam bio zahvalan za informacije. Hvala...

_____Neke stvari nikako da se promene ovde na Krstarici.

_____Zoran Španović 064 29 25 075
_____Dejan, vlasnik škole Car Konstantin 063 827 78 27 i 063 333 537

_____Pozdrav!

????? :confused:

Prilozi

• paracin.jpg
    paracin.jpg
    43 KB · Pregleda: 47
Obavestavam sve zainteresovane koji nisu u mogucnosti da lekarski pregled obave tokom nedelje da u subotu 12.05 lekarski pregled mogu obaviti u zdravstvenom centru u Paracinu. Ovim cinom hteli smo da izadjemo u susret svima koji bi zeleli da se bave padobranstvom a zbog obaveza nisu u mogucnosti da odvoje radni dan za resavanje lekarskog pregleda.
Inace, lekarski pregled se u Paracinu redovno obavlja svakog petka. Takodje, DZ Paracin radi petkom od 12.00, subotom i nedeljom od 09.00 pa sve do zalaska sunca, pa svoje prve skokove mozete obaviti istog dana po zavrsenom lekarskom pregledu. Za sve dodatne informacije mozete se obratiti na telefone 063 825 35 90- Cica ili 064 665 74 38- Branislav
PoZZ- B

Pozdrav svima,
zelio bih da obavijestim sve zainteresovane da Padobranski klub Banjaluka organizuje 2. Banjaluka Boogie http://www.blboogie.com .
Skakanje ce se odrzati u od 17.-21.05. 2007. na sportskom aerodromu Zaluzani kod Banjaluke.
Letjelice ce biti AN-2, Mi-8 i za zainteresovane Utva-66.
Cijena tiketa je 19evra za 3000metara (mislim da je ova visina najinteresantnija za sve).
Ako helikopter ne bude isao na 3000, cijena ce biti niza u skladu s visinom.
Ako kupite 10 tiketa, dobijete 1 besplatno. Ne naplacuje se nikakva dodatna kotizacija.
Ucenici su dobrodosli (imamo skolske padobrane, rjesavamo upis u registar, osiguranje, ljekarski pregled...).
Wing-suite letaci su takodje dobrodosli. U Bosni (koliko je nama poznato - slobodno me ispravite) do sada nije skocen ni jedan wingsuit skok, pa onaj/ona ko bude prvi dobija skok besplatno. Takodje, dodjite da napravimo prvi raft-dive u Bosni, organizujemo neku vecu formaciju itd...
Spavanje u nasim prostorijama na aerodromu je besplatno (smjestaj je u vojnickom stilu). Imamo i prostora za kampovanje, a svako je slobodan da potrazi smjestaj u nekom od lokalnih hotela/motela.
Organizovacemo rostilje i ostale zezancije. Pivo je jeftino.
Banjaluka je na samo 4-5 sati voznje od Beograda, 4 sata od Ljubljane i Sarajeva i samo 200km od Zagreba.
Aerodrom je u predgradju Banjaluke 10 minuta voznje od centra.
Raspitajte se kod prijatelja koji su vec skakali kod nas.
Nadamo se da cemo se vidjeti.

mircan

Kontakti:
Grmusa Dusko
+387 (0)65 981-146

Goronja Nemanja
+387 (0)65 546-413

Mirko Stupar
+381 0(64) 302-4317
mircan@gmail.com

http://www.padobranci.com

mircan:
Pozdrav svima,
zelio bih da obavijestim sve zainteresovane da Padobranski klub Banjaluka organizuje 2. Banjaluka Boogie http://www.blboogie.com .
Skakanje ce se odrzati u od 17.-21.05. 2007. na sportskom aerodromu Zaluzani kod Banjaluke.
Letjelice ce biti AN-2, Mi-8 i za zainteresovane Utva-66.
Cijena tiketa je 19evra za 3000metara (mislim da je ova visina najinteresantnija za sve).
Ako helikopter ne bude isao na 3000, cijena ce biti niza u skladu s visinom.
Ako kupite 10 tiketa, dobijete 1 besplatno. Ne naplacuje se nikakva dodatna kotizacija.
Ucenici su dobrodosli (imamo skolske padobrane, rjesavamo upis u registar, osiguranje, ljekarski pregled...).
Wing-suite letaci su takodje dobrodosli. U Bosni (koliko je nama poznato - slobodno me ispravite) do sada nije skocen ni jedan wingsuit skok, pa onaj/ona ko bude prvi dobija skok besplatno. Takodje, dodjite da napravimo prvi raft-dive u Bosni, organizujemo neku vecu formaciju itd...
Spavanje u nasim prostorijama na aerodromu je besplatno (smjestaj je u vojnickom stilu). Imamo i prostora za kampovanje, a svako je slobodan da potrazi smjestaj u nekom od lokalnih hotela/motela.
Organizovacemo rostilje i ostale zezancije. Pivo je jeftino.
Banjaluka je na samo 4-5 sati voznje od Beograda, 4 sata od Ljubljane i Sarajeva i samo 200km od Zagreba.
Aerodrom je u predgradju Banjaluke 10 minuta voznje od centra.
Raspitajte se kod prijatelja koji su vec skakali kod nas.
Nadamo se da cemo se vidjeti.

mircan

Kontakti:
Grmusa Dusko
+387 (0)65 981-146

Goronja Nemanja
+387 (0)65 546-413

Mirko Stupar
+381 0(64) 302-4317
mircan@gmail.com

http://www.padobranci.com
Ako jos imate i neki objekat od stotinak metara u blizini onda ste me nagovorili ;) :)

Jos jedan Adria Boogie od 19- 27.05. 2007. na aerodromu Vrsar (Hrvatska).
Cena tiketa je 19 EUR 4000+ metara... Vazduhoplov L- 410 Turbolet.
Ukoliko ima zainteresovanih neka se jave da se dogovorimo.
U obzir dolaze padobranci sa FAI "C" dozvolom i sopstvenom opremom.
PoZZ
P.S. Banja Luka je skoro usput pa bi to bila zanimljva avantura ;)
Mislite o tome...

Ima u Banjaluci ovo:
http://www.urc.bl.ac.yu/banjaluka/foto/st20.jpg
Mislim da je oko 150 metara visok. Na slici izgleda mnogo manje nego sto jeste.
Problem je sto se objekat nalazi u krugu polu/propale drzavne firme (INCEL). To povlaci probleme da bi vjerovatno trebao da se provlacis pored portira ala "ninja-style" i popnes gore neopazeno. Ali to vi baseri i onako stalno radite. Plus, prostor za prizemljenje?
Pogledaj na Google earth:
44°46'28.69"N
17°13'35.52"E.

cu
mircan

Za sve padobrance i goste na Banjaluka boogiju u subotu 19. pecemo vola na raznju. Mislim da ce ova vijest obradovati sve ljubitelje pecenja i slicnih narodnih veselja. Obezbjedili smo i dodatni broj mjesta za spavanje u objektima u kasarni (aerodrom se nalazi u krugu kasarne), pa ponesite vrece za spavanje.
Vidimo se.

mircan

Back