Padobranci sveta ujedinite se !

jocatim:
Shta? Niko da odgovori neshto.
_____Evo odgovoriću ti ja.
_____Plaše se da iznesu svoje stavove, da ne bi i njima pretili ubistvom.
_____Jel vi mislite da prebijanjem padobranaca kojima smeta nečija nekultura doprinosite razvoju padobranstva? Ja mislim suprotno.
_____Paraćince niko nije prozvao, kao ni Fenix. Prozvao sam jednu jedinu osobu i to zbog krajnjeg bezobrazluka, a čak sam i njemu izbego da pomenem ime. A onda ste vi tu nešto poskakali i našli se uverđenima.
_____Prebijanja, mučenje, ubistva, podrumi ... alo bre ... to je bre bruka za padobranstvo.
_____A vido sam i koliko se čuvate među sobom, kad su ona dva psa htela da potrgaju Goranu ili Gordanu (ne znam joj ime, mislim da joj je ćerka skakala tog dana) Nešto nisam primetio da je bilo ko od vas žestokih momaka prišao da joj pomogne. A vi je sad junačine lepo pozovite i pitajte ko jeste prišo, pa onda dođite da me pljujete.

_____I poored toga što mislim da su nasilnici kao vi bruka za padobranstvo, evo izvinjavam se svima zbog žestokog rečnika i još jednom vas pozivam da 21. i 22. budete moji gosti. Radimo paraćinskom utvom, a najvilo nam se društvo iz Niša, Kruševca i Kraljeva. (i paraćina naravno) Mi u našem klubu ne prebijamo svoje neistomišljenike, mi pijemo pivo sa njima.

Koliko me pamcenje sluzi, lepih trenutaka sam proveo u Leskovcu... Mozda bih mogao malo da se potsetim. Skakanje pa klopa u Cap- Cap-u pa zajebancija u Kuci... Uhhhh...
A sta li rade sada sve one devojcice od pre nekih 10 godina...? Bas leti vreme...
I pivo za neistomisljenike? :o Znaci bice pivo i za mene ;)

Zaratrustra:
.
_____A vido sam i koliko se čuvate među sobom, kad su ona dva psa htela da potrgaju Goranu ili Gordanu (ne znam joj ime, mislim da joj je ćerka skakala tog dana) Nešto nisam primetio da je bilo ko od vas žestokih momaka prišao da joj pomogne. A vi je sad junačine lepo pozovite i pitajte ko jeste prišo, pa onda dođite da me pljujete.

Mora da je Bole jedan od njih :lol:

PBS "Feniks":
Mora da je Bole jedan od njih :lol:
_____Ako misliš na gospodu sa Jarka, sa moje leve strane bio je Kole, a ne Bole, u to sam već potpuno siguran; gospodina sa moje desne strane nisam stigo da pitam za ime, ali sam mu zahvalan što nije pokušao da me ujede (kakva nam je država odgovarao bih i za njega ko za čoveka, iako je daleko inteligentniji od većine mojih poznanika)

_____Što se škole "Sky" tiče ... pa šta da vam kažem; pre neki dan sam opet preživljavao njihovu torturu.
_____ Ni u papučama nisam mogo da skačem; morao sam patike da obujem.
_____Pljunite me ako nije bilo tako!

_____Ali šta da radim kad nema boljih.

Pozdrav svima!
Za vikend je u DZ Paracin odrzan prvi wing suite boogie u Srbiji.
Boza nas je sve razvalio ali nema veze... On je ionako dosao kod nas da se qrči...
Ančica je napravila svoj prvi skok ws-om tako da je to jos jedna ptica u nasem jatu.
Posebno se zahvaljujem Ljubi i Cici koji su imali strpljenja i razumevanja za sve nase zahteve.

PoZZ- B.
P1010026-1.jpg

kako bre ne radi?

radi link, na sajtu imas opis igrice, sliku omota, a ispod svega toga 5 ili 6 fajlova za downlaod. Poskidas sve to, unrarujes uzivas =)

ili ako hoces mogu na jarak da ponesem (ako dolazis tamo za vikend kojim slucajem), ponesi mi samo prazan disk jedan!

Spu, ponesi, možda se vidimo, ja sam skinuo, ali nešto tu ne radi kako treba...

Planirano je skakanje za 21-22.04.2007.god. na L.Jarku, AN-2, cene i visine standardne.
Javite ili pustite SMS-om koji vam dan vise odgovara pa da se bolje organizujemo.

Mrav, 065/333-64-57

1.000m.............................10 EUR
1.200m.............................11 EUR
1.500m.............................13 EUR
2.000m.............................16 EUR
3.000m.............................22 EUR

Iznajmljivanje opreme.........10 EUR
Pakovanje.........................2,5 EUR
Tandem............................150 EUR
Snimanje i montaža...........40 EUR

Blue skies, and soft landings,
PBS