- Poruka
- 190
_____Evo odgovoriću ti ja.jocatim:Shta? Niko da odgovori neshto.
_____Plaše se da iznesu svoje stavove, da ne bi i njima pretili ubistvom.
_____Jel vi mislite da prebijanjem padobranaca kojima smeta nečija nekultura doprinosite razvoju padobranstva? Ja mislim suprotno.
_____Paraćince niko nije prozvao, kao ni Fenix. Prozvao sam jednu jedinu osobu i to zbog krajnjeg bezobrazluka, a čak sam i njemu izbego da pomenem ime. A onda ste vi tu nešto poskakali i našli se uverđenima.
_____Prebijanja, mučenje, ubistva, podrumi ... alo bre ... to je bre bruka za padobranstvo.
_____A vido sam i koliko se čuvate među sobom, kad su ona dva psa htela da potrgaju Goranu ili Gordanu (ne znam joj ime, mislim da joj je ćerka skakala tog dana) Nešto nisam primetio da je bilo ko od vas žestokih momaka prišao da joj pomogne. A vi je sad junačine lepo pozovite i pitajte ko jeste prišo, pa onda dođite da me pljujete.
_____I poored toga što mislim da su nasilnici kao vi bruka za padobranstvo, evo izvinjavam se svima zbog žestokog rečnika i još jednom vas pozivam da 21. i 22. budete moji gosti. Radimo paraćinskom utvom, a najvilo nam se društvo iz Niša, Kruševca i Kraljeva. (i paraćina naravno) Mi u našem klubu ne prebijamo svoje neistomišljenike, mi pijemo pivo sa njima.