Pab kod Maxe "ČP" - knjiški moljci XXVI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo baba Gata izgamizala u Munze

Pogledajte prilog 1536546
Kakva predivna slika! ❤️

Od kad znam za sebe krimosi me obožavaju!
Ne zaboravi da je 200 m od mene Čubura
Inače me svi krimosi zovu SESTRO!
NIKAD U ŽIVOTU NISAM IMALA PROBLEME SA NJIMA, za razliku od onih finih
Ne znam o kome ste ovdje vas dvoje pričali, ali ovako sa strane zvuči kao da je riječ o nekoj mafiji. :zcepanje:
A vjerujem da govorite možda o stanovnicima nekog određenog dijela grada/mjesta. 🙂

Kakva predivna slika! ❤️

Ne znam o kome ste ovdje vas dvoje pričali, ali ovako sa strane zvuči kao da je riječ o nekoj mafiji. :zcepanje:
A vjerujem da govorite možda o stanovnicima nekog određenog dijela grada/mjesta. 🙂
Pričam o kriminalcima- krimosima :lol:
Generalno
Ne žive samo u Zemunu
Mnogi delovi Beograda su bili poznati po bandama- Dorćolci, Čuburci, Zvezdarci, Surčinci, Sarajevska i Kosovska- to su ulice, i naravno Zemunci

1713978623512.jpeg

Cekam izvestaj kako je bilo skidanje kamenca,sta ces dalje da radis 💖💋.
(U sebi panicim jer brojim pare,ne znm imam li dovoljno,drma me prehlada te kasljem,pare za maj u najavi kasne i tako.)
Preživela!
Nije strašno, više je neprijatno. Par puta me bolucnulo ali je bilo izdržljivo.
Rekao mi je da ću imati čudan osećaj i imam, kao da imam razmak između svakog zuba, baš mi je čudno ali lepo izgleda.
Karijesa nemam, sada me čeka zamena blombi i neka protetika ali to ću sve znati posle praznika, sredinom maja kada imam zakazano. Pre toga beljenje, pa onda ćemo videti.
Ćerka je ljuta jer joj je rekao da nema karijes, a ona je ubeđena da ima. Ludo dete. Radili su joj i ortopan ali to dete je nepoverljivo pa sam joj obećala da ću pronaći njenog starog zubara da joj potvrdi. Mora da vadi umnjake.
Eto. Nije strašno, neprijatno je i vredi 'vakih zuba.:zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back